ورود

View Full Version : تبدیل برنامه از سینگل به شبکه فوری فوری خیلی گیرشم

rambod51
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 08:45 صبح
با سلام
من یه برنامه با دلفی 5 برای یه سازمان نوشتم که بانک اطلاعتی اون پارادوکس است حالا اون سازمان می خواد این برنامه را تحت شبکه و چند کاربره اجرا کنه و من تا کنون با شبکه و کامپوننت های او و سایر دستوراتش کار نکردم لطفا بهترین و ساده ترین راه و بهم نشون بدین ممنون خیلی گیرشم

hr110
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 11:24 صبح
با سلام

دوست عزیز قبلاً یه راهی وجود داشته که یک فایل را کنار بانک میگذاشتند و پاراداکس سینگل تبدیل میشد به پاراداکس تحت شبکه ، ولی توصیه بنده اینه که کلاً پاراداکس را برای این کار بگذار کنار و برو سراغ SQLServer که هم یه چیزی یادمیگیری و هم اینکه با استفاده از اون میتونی تمامی مشکلاتتو حل کنی، برنامه نویسی تحت شبکه زیاد سخت نیست و با استفاده از ADO شما خیلی راحت و همانند BDE میتوانید به مقصودتان نایل شوید.
در این سایت مطالب فراوانی میتوانید در مورد ADO، شبکه، SQLServer بیابید، بعد از مطالعه انها و یک کتاب کوچک فارسی در مورد ان میتوانید مشکلاتتان را در این سایت بگذارید تا رفع شود.

هم به فکر آینده ات باش و هم به فکر آینده نرم افزارت پس برو سراغ SQLServer (برای شروع خیلی خوبست)

SReza1
چهارشنبه 06 اسفند 1382, 21:27 عصر
البته باید بعضی از مسایل مثل نوشتن و خواندن همزمان .و ... رو هم در نظر بگیری
پارادکس رو هم بنداز دور

پنج شنبه 07 اسفند 1382, 16:02 عصر
سلام دوست عزیز .
همینطور هم که دوستان فرمودند پارادکس رو بنداز دور . پارادکس واسه یک برنامه نویس دلفی افت داره وقتی راحت میتونی از sqlserver استفاده کنی چرا میری سراغ پارادکس .
برای اینکه بتونی اطلاعات قبلی رو از دست ندی راحت میتونی اونارو با sqlserver باز کنی و به sqlserver /
import کنی .
موفق باشی ............
..........................................
رهسپاریم با ولایت تا شهادت

rambod51
یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 22:00 عصر
از همه دوستان ممنون پس من میرم سراغ ado بعد دوباره برمی گردم

بابک زواری
دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 19:21 عصر
مگه این پارادوکس خیلی مشکل داره ؟
حقیقت اینکه من با بانک دلفی اصلا کار نکردم
اگر مشکلی در این بانک هست لطفا دوستان راهنمائی
کنند تا سراغ این بانک نگیرم .