View Full Version : نحوه اضافه کردن و حذف کالا از انبار و افزایش یا کاهش تعداد کالا
hdv212
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 13:14 عصر
سلام بچه ها
من میخوام تو برنامه ی انبار وقتی کالایی وارد میشه اول کالا رو تو انبار چک بکنه اگه وجود داشت به تعدادش اضافه بکنه و اینکه اگه خواست کالایی رو از انبار برداره اول چک بکنه ببینه اون تعدادی که میخواد تو انبار هست یا نه اگه نبود مثلا پیام بده یا یه چیزی برگردونه که من توی برنامم بفهمم که نبوده و یه پیامی به کاربر بدم..چطوری اینکار رو انجام بدم .. در ضمن من از دات نت استفاده میکنم ..
مرسی...
darvishiali
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 19:00 عصر
سلام؛
بهتره برای اضافه کردن و جذف کردن کالا از انبارت، Stored Procedure بنویسی که این کار در لایه Data انجام بشه. برای این کار به SPت پارامترهای لازم در خصوص شناسایی منحصربفرد کالا رو پاس بده. برای اطمینان از موجود بودن کالا، اول از IF EXISTS (SELECT ...) استفاده کن، بعد عملیات مورد نظرت رو انجام بده. اگه راهنمایی بیشتری خواستی، ساختار Table هات رو بده، تا بهتر بتونم کمکت کنم.
hdv212
پنج شنبه 05 بهمن 1385, 21:42 عصر
سلام و مرسی از جوابت ..
ببین میتونی یه مثالی بزنی ... یه Table معمولی در نظر بگیر که شامل شناسه کالا،نام کالا،تعداد ورودی یا خروجی و موجودی باشه ..
متشکرم
whitehat
جمعه 06 بهمن 1385, 13:45 عصر
فرض کنید در جدول شما سه فیلد شناسه کالا،نام کالا،تعداد ورودی یا خروجی موجود باشه که تعداد ورور و خروج را با + یا - نمایش می دهند .ورودی این SP شامل نام کالا و مقدار ورودی با خروجی باشه
--Inputs @GoodsName,@InputAmount
Declare @Amount int
IF Exists (Select * From Goods Where GoodsName=@GoodsName)
Begin
SELECT @Amount=sum(amount) From Goods
IF @InputAmount>@Amount
--هر کاری که در نبود موجودی کافی باید انجام شود
Else
Insert Into Goods(GoodsName,Amount) Values @GoodsName,@InputAmount
...
End
Else Insert ...
اگر شما موجودی را هر دفعه نگه می دارید باز هم با همین شرط ها می توانید کارتان را انجام دهید.
hdv212
جمعه 06 بهمن 1385, 20:57 عصر
متشکرم از شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.