View Full Version : استفاده از ON KEY LABEL در فرمها
naderigh
یک شنبه 08 بهمن 1385, 10:08 صبح
من برای راحتی کاربران در فرمها از ON KEY LABEL استفاده میکنم برای ثبت اصلاح و حذف و .....
به این شکل مثلا ON KEY LABEL ins _VFP.ActiveForm.cmdNew.Click
حال مشکل این است که این فرم (formset) چند فرم دیگر نیز دارد زمانی که در فرم اصلی form1 هستم کلیدها درست کار میکنند ولی وقتی یک فرم دیگر را show میکنم کلید های on key label کار نمیکند
لطفا راهنمائی نمائید
rezaTavak
یک شنبه 08 بهمن 1385, 21:01 عصر
این دستور را کجا بکار برده اید؟ قبل از اجرای تمام فرم ستها؟ مثلا توی یک برنامه و بعد فرمها را صدا میکنید؟
ؤ AcitveX هم روند کلیدهای فاکس را بر هم میزنند.
naderigh
شنبه 14 بهمن 1385, 08:09 صبح
من این کد را در کنترل Activate فرم اصلی یا به عبارتی form1 اورده ام وقتی که همان فرم اصلی در حال نمایش میباشد (SetFocus در یکی از اشیاء همان فرم است) درست کار میکند ولی وموقعی که یکی از فرمهای دیگر را show میکنم کار نمیکند وجهت اطلاع در Activate formset نیز این کار را کرده ام ولی باز در همه فرمها مشکل داشت
rezaTavak
شنبه 14 بهمن 1385, 16:57 عصر
این فرم را در init فرمست اصلی قرار دهید ببینید درست میشود.
naderigh
یک شنبه 15 بهمن 1385, 09:09 صبح
آقا رضا من دستور شما را اجرا کردم ولی نشد لطفا بیشتر توضیح دهید
rezaTavak
یک شنبه 15 بهمن 1385, 12:31 عصر
اشتباه نوشتم:
"این دستورات را در init فرم ست قرار بدهید."
اگر نشد یک کلاس جدید بساز که توی متد activate اون دستوراتت اجرا بشه و از این فرم به جای فرمهای اصلی استفاده کن
.
یادت باشه این دستورات حتما دارای dedefault باشه.
rezamim
دوشنبه 16 بهمن 1385, 11:28 صبح
اشتباه نوشتم:
یادت باشه این دستورات حتما دارای dedefault باشه.
DoDefault :اشتباه:
naderigh
دوشنبه 16 بهمن 1385, 13:41 عصر
میشه لطف کنید بهترین شکل استفاده برای کلیدهای ON KEY LABEL را در فرمها و فرمست را توضیح دهید چون همه این کارها را انجام دادم نشد که نشد
rezaTavak
دوشنبه 16 بهمن 1385, 18:38 عصر
یعنی به جای استفاده از فرمهای فاکس از کلاسی که خودتان ساختید هم استفاده کردید نشد؟
عجیبه! ؟:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.