ورود

View Full Version : مشکل با ثبت تاریخ در DataBase

shaghayegh_6113
یک شنبه 08 بهمن 1385, 11:35 صبح
سلام
کسی می دونه چرا تاریخی که توسط یک سیستم توی یک برنامه زده می شه توی DataBase با فرمت فقط تاریخ ذخیره می کنه ولی یک سیستم دیگه با همون برنامه اونو توی DataBase با فرمت تاریخ و کنارش ساعت ذخیره میکنه ؟؟؟
اگر مربوط به تنظیمات ویندوز می شه چه طور میتونم سیستم خودم رو طوری تنظیم کنم که همیشه تاریخ رو همراه با ساعت ذخیره کنه ؟؟
Type فیلد DataBase ام هم از نوع datetime با Length=8

zerobit-ltd
یک شنبه 08 بهمن 1385, 12:21 عصر
فیلد از نوع datetime، هم تاریخ و هم زمانو تو خودش ذخیره می کنه. نمیشه این دوتا رو از هم جدا کرد.

Valadi
یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:21 عصر
اگر فیلد شما date مشکلتان حل است باید فلید date قرار دهی

mzjahromi
یک شنبه 08 بهمن 1385, 14:22 عصر
فیلد DateTime یک متغیر از نوع double است که تاریخ در قسمت صحیح آن و ساعت در قسمت اعشاری آن ذخیره میشود.
شما فقط میتوانید از قسمت تاریخ آن استفاده کنید

shaghayegh_6113
یک شنبه 08 بهمن 1385, 15:27 عصر
فیلد DateTime یک متغیر از نوع double است که تاریخ در قسمت صحیح آن و ساعت در قسمت اعشاری آن ذخیره میشود.
شما فقط میتوانید از قسمت تاریخ آن استفاده کنید

قاعدتا باید این طور باشه ولی نیست .
گفتم که گاهی فقط تاریخ رو ذخیره می کنه و گاهی تاریخ رو همراه با ساعت ذخیره میکنه .
زوی سیستم خود من اکثرا فقط تاریخه . Data مشتری ها رو که نگاه می کنم اکثرا همراه با ساعت هست . ار بین هر 500 تا 2 یا 3 تاش بدون ساعته .
می تونم موقع استفاده Convertesh کنم و فقط از تاریخش استفاده کنم ولی چون خیلی جاهای سیستم باید دست بخوره این کار یه مقدار سخته .

vcldeveloper
دوشنبه 09 بهمن 1385, 08:01 صبح
فیلد DateTime تاریخ و ساعت رو درست ذخیره میکنه. شما از چه بانکی استفاده می کنید و چطوری تاریخ و ساعت رو وارد بانک اطلاعاتی می کنید؟

shaghayegh_6113
دوشنبه 09 بهمن 1385, 18:05 عصر
ما از SQL استفاده می کنیم .
برای ثبت تاریخ هم از یک Procedure که برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی ست استفاده می کنیم .
تو این Procedure هم ما فقط با تاریخ کار می کنیم و با ساعت هیچ کاری نداریم .
من فکر کردم شاید به خاطر تنظیمات خود Windows باشه . چون تمام سیستمهای شرکت که یه Windows روشون نصب شده فقط تاریخ رو ذخیره می کنن ولی Data مشتری تاریخ و ساعت با هم هست

vcldeveloper
چهارشنبه 11 بهمن 1385, 02:49 صبح
چه طور میتونم سیستم خودم رو طوری تنظیم کنم که همیشه تاریخ رو همراه با ساعت ذخیره کنه ؟؟

تو این Procedure هم ما فقط با تاریخ کار می کنیم و با ساعت هیچ کاری نداریم .
خب وقتی فقط با تاریخ کار می کنید یعنی بخش اعشاری عددی که به بانک بعنوان فیلد DateTime ارسال میشه، صفر هست. انتظار دارید ساعت هم درست ذخیره بشه؟!

کد procedure ایی که برای ورود تاریخ استفاده می کنید رو اینجا بزارید.

babak869
چهارشنبه 11 بهمن 1385, 13:04 عصر
به نظر من اگه با تاریخ شمسی کار میکنید نوع فیلد تاریخ رو از نوع String یا همون nVarchar با طول 10 کاراکتر انتخاب نمایید . ولی اگه میخواهید فقط تاریخ رو با فرمت تاریخ و بدون ثبت ساعت وارد نمایید حتما فیلد رو از نوع date انتخاب نمایید.
در ضمن برای راحتی کار بجای استفاده از تابع شخصی از Dll آقای سرباززاده بنام PersianDll یا از یونیت UFarsiDate آقای سالار خلیل زاده استفاده نمایید.

http://www.salarSoft.Somee.com

اگه در همین بخش جستجو کنید هر دو کامپوننت را خواهید یافت
موفق باشید