View Full Version : نوشتن برنامه ای برای پیغام رسانی در شبکه
samandari
دوشنبه 09 بهمن 1385, 12:05 عصر
با سلام
من میخواهم با استفاده از دلفی برنامه ای بنویسم که بتوانم به کاربران شبکه پیغام های را بفرستم البته من مسئول کامپیوتر شرکت هستم و به کلیه امکانات دسترسی دارم در صورتی این کار را میتوان با استفاده از یک برنامه آماده انجام داد لطفا راهنمائی کنید.
www2006
دوشنبه 09 بهمن 1385, 12:16 عصر
با سلام
من میخواهم با استفاده از دلفی برنامه ای بنویسم که بتوانم به کاربران شبکه پیغام های را بفرستم البته من مسئول کامپیوتر شرکت هستم و به کلیه امکانات دسترسی دارم در صورتی این کار را میتوان با استفاده از یک برنامه آماده انجام داد لطفا راهنمائی کنید.
این لینک را ببینید :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52437&highlight=%E5%CF%26%231740%3B%E5
samandari
دوشنبه 09 بهمن 1385, 13:53 عصر
با تشکر از شما
من از برنامه ای که فرستادید سر در نیاوردم
لطفا در مورد آون توضیح بدید
ضمنا بگذارید نیازم را بیشتر توضیح دهم من در شرکتی مشغولم که باید در آخر وقت اداری از دیتابیس پشتیبانگیری کنم و برای اینکار باید همکاران از برنامه بیرون بیایند تا من بتوانم پشتیبان گیری صحیحی انجام دهم بنابر این من میخواهم ابزاری داشته باشم که بتوانم به کاربران اطلاع دهم که از برنامه بیرون بیایند.
mohssen_mz
دوشنبه 09 بهمن 1385, 16:44 عصر
این همون ساخت برنامه چت نوشتاری است که با indy ,tcpserver and tcpclien به راحتی امکان پذیر است تو سایت جستجو کنی پیدا میکنیش
mohssen_mz
دوشنبه 09 بهمن 1385, 16:45 عصر
شاید مشکل ترین و پر زحمت ترین قسمتش پیدا کردن نام امپیوتر های یه شبکه محلی یا Ip اونا هست که توسط یه Api قابل حل است
netspc
دوشنبه 09 بهمن 1385, 17:22 عصر
سلام برنامه آماده که زیاده
اگر دامین داری و سرور ویندوز 2003 هست
میتونی از MS live communictaion هم استفاده کنی
نرم افزارهای دیگه هم هست که برای اینطور وقتها ساخته شده اند ولی اسمی به خاطرم نیست
میتونی تو google سرچ کنی:
enterprise messaging
or
enterprise messaging system for win2000/2003
ولی اگه میخوای خودت برنامه بنوسی باید از winsock api و یا api های مشابه که بصورت مجانی و یا پولی بر روی اینترنت هست استفاده کنی.
www2006
دوشنبه 09 بهمن 1385, 18:09 عصر
ضمنا بگذارید نیازم را بیشتر توضیح دهم من در شرکتی مشغولم که باید در آخر وقت اداری از دیتابیس پشتیبانگیری کنم و برای اینکار باید همکاران از برنامه بیرون بیایند تا من بتوانم پشتیبان گیری صحیحی انجام دهم بنابر این من میخواهم ابزاری داشته باشم که بتوانم به کاربران اطلاع دهم که از برنامه بیرون بیایند.
اگر شما Admin شبکه هستید و سرور شما هم WindowsServer2003 است :
برای اینکه فقط یک پیغام ساده ( مبنی بر اینکه از سیستم خارج شو !! ) به کاربر ارسال شود من هیچ لزومی به استفاده از برنامه نویسی نمیبینم .. چون با ابزارهای موجود در WindowsServer این کار را براحتی میتوان انجام داد .. (ابزارهای DNS و AD این امکان را برای شما میدهد)
(اگر شبکهء لینوکسی است ، من اطلاعات زیادی در این باره ندارم ...)
اگر منظور شما ارسال پیغام بدون داشتن کلاینت و سرور است،دوستان دیگر احتمالا بتوانند کمک کنند ..
اگر تصمیم به نوشتن یک برنامهء کلاینت سروری دارید :
لینکی که من برای شما گذاشتم ، برنامه ای بود که آقای سرباززاده (Touska) نوشته اند ( برنامه ایست برای برقراری ارتباط نوشتاری در یک شبکهء Lan ) .. برای شروع کار میتونید از اون برنامه استفاده کنید و نیازهای کاری خودتون رو بهش اضافه کنید ..
من از برنامه ای که فرستادید سر در نیاوردم
لطفا در مورد آون توضیح بدید
آقای سرباززاده برای توضیحات بیشتر چندتا لینک هم معرفی کرده اند...
dkhatibi
چهارشنبه 11 بهمن 1385, 21:02 عصر
برای حل مشکل IP از Computer Name استفاده کنید که اون هم می تونید با یکبار بررسی سیستمها به دست آورید.(البته اگر IP ها دینامیک هستند.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.