View Full Version : اتصال sql با اکسس
razeghi_loved
پنج شنبه 12 بهمن 1385, 05:04 صبح
سلام
من از بانک اکسس خسته شدم و می خوام بجاش از sql استفاده کنم اما هیچی بلد نیستم چه طوری باید شروع کن
zerobit-ltd
پنج شنبه 12 بهمن 1385, 08:40 صبح
اگر منظورت از sql همون sql server هستش، خیلی راحت می تونی با یه کتاب یا e-book شروع کنی. اگر زبانت در حد معمولیه، books online یا همون sql server help رو می تونی واسه شروع انتخاب کنی. اگر هم دنبال منبع فارسی هستی، کتاب "آموزش sql server در 21 روز" از انتشارات نص بد نیست. ولی اگر بگردی، کتاب یا pdf های بیشتری می تونی پیدا کنی.
کتاب "آموزش sql در 21 روز" هم برای آشنایی بیشتر با خود زبان sql و دستوراتش و نوشتن query های نسبتا پیچیده خوبه.
ولی به نظر من هر کتابی رو که خوندی، بعدش یه سر هم به bol بزن که خیلی کامل تر و جامع تره.
موفق باشی.
niloo_66
سه شنبه 17 بهمن 1385, 21:49 عصر
سلام
برای ارتباط با SQl-Server تنها دستور Connection تفاوت داره البته تا اونجایی که من استفاده کردم ...
این هم دستور Connection :
<%
Dim conn
set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
conn.ConnectionString = "driver={SQL Server};"&_
"Network=DBMSSOCN;" & _
"server=;" & _
"Address=;" & _
"Network=DBMSSOCN;" & _
"uid=;" & _
"pwd=;" & _
"database=DatabaseName;"
Dim strSQL, rs
strSQL = "Select * from TableName"
set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
conn.open
rs.open strsql,conn
%>
یا حق
-------------------------------------------------------------------------------------------
زندگی دقیقا همان گونه است که تصویرش می کنی...
zerobit-ltd
سه شنبه 17 بهمن 1385, 23:32 عصر
سلام
برای ارتباط با SQl-Server تنها دستور Connection تفاوت داره البته تا اونجایی که من استفاده کردم ...
این هم دستور Connection :
<%
Dim conn
set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
conn.ConnectionString = "driver={SQL Server};"&_
"Network=DBMSSOCN;" & _
"server=;" & _
"Address=;" & _
"Network=DBMSSOCN;" & _
"uid=;" & _
"pwd=;" & _
"database=DatabaseName;"
Dim strSQL, rs
strSQL = "Select * from TableName"
set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
conn.open
rs.open strsql,conn
%>
یا حق
-------------------------------------------------------------------------------------------
زندگی دقیقا همان گونه است که تصویرش می کنی...
ممنون از پاسخ شما. ولی تا جایی که من از تاپیک razeghi_loved متوجه شدم، ایشون درخواست ConnectionString نکرده بودن.
نکته بعدی اینه که خیلی بی معرفتیه که تفاوت یه دیتابیس چیپ مثل access رو با sql server، فقط تو ConnectionString اونها بدونیم!
niloo_66
چهارشنبه 18 بهمن 1385, 07:47 صبح
سلام
درسته ایشون ConnectionString نخواسته بودن اما این اولین قدمی بود تا بشه با SQL ارتباط برقرار کرد و برای همین هم این پاسخ را دادم ... اما مطمئنا تجربه شما و بقیه دوستان بیشتره و می تونین بهتر راهنمایی کنین ..
در مورد تفاوت اونها هم حق با شماست و من هم سعی می کنم بعد از این دیگه بی معرفت نباشم و بی معرفتی نکنم :لبخندساده:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.