View Full Version : مقادیر پیش فرض برای فیلد
spicirmkh
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 20:04 عصر
با سلام
چطور می شود برای فیلد بانک مقدار پیش فرض گذاشت یا در صورتی که بخواهیم یک رکورد اضافه کنیم فیلد مقدار پیش فرض بگیرد .
من مقدار DefaultExpression را مقدار دهی می کنم اولا در فرم مقدار پیش فرض نمی آید و زمان اضافخه کردن به رکورد مقدار پیش فرض اضافه نمی شود
لطفا راهنماپی بفرماپید .
با تشکر
ali643
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 20:38 عصر
سلام
این کار را راحت میتونی انجام بدی
اول اینکه می تونی در برنامه خودتون یه قسمت برای ثابت ها سیستم معرفی کنی و کد مورد نظر را خود کاربر برنامه میتونه
وارد کنه که از چه کدی شروع بشه
حالا در قسمتی که داری کار می کنی قبل از اینکه فرم مریوطه باز بشه چک کن که جدول خالی هست اگه خالی بود اون کدی که کاربر وارد کرده را استفاده کن حالا اگه جدول خالی نبود برو آخر جدول و به فیلد کد مربوطه یکی اضافه کن
من همین کار رو انجام می دهم 100درصد جواب می دهد
spicirmkh
پنج شنبه 07 اسفند 1382, 20:55 عصر
با سلام
فرض کنید من می خواهم فیلد تاریخ اگر خالی بود تاریخ سیستم باشد
چطور می شود بگم فیلد Tarikh := date
یعنی مقدار پیش فرض داد ایا راهی جز برنامه نویش ندارد یعین پارامتری داشته باشد پس این DefaultExpression به چه داردی می خورد
spicirmkh
جمعه 08 اسفند 1382, 09:36 صبح
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز کجا هستند مخصوصا آقای کرامتی / کسی نیست پاسخ مشکل من بدهد
با تشکر از همه عزیزان و دلفی دوستان
moradi_am
جمعه 08 اسفند 1382, 09:44 صبح
مشخص نکردید دیتا بیس چیه ولی میتوانید در رویداد afterinsert جدولتون کدی مثل این بنویسید : (برای تعریف پیش فرض برای فیلد sharh)
Table1sharh.asstring:='شرح 1 '
البته اگر قبلا فیلدها را یا دابل کلیک روی جدول اضافه کرده باشید و گرنه میتوانید از fieldbyname استفاده کنید .
spicirmkh
جمعه 08 اسفند 1382, 10:05 صبح
با سلام و تشکر
دیتا بیس من از نوع DBISAM هست می خواهم بعد insert فیلد پیش فرض قرار بدهم
مقدارپیش فرض می خواهم هم در form نمایش پیدا کند هم اگر فیلد خالی بود پیش فرض قرار بدهد
من DefaultExpression هر فیاد را مقدار دهی کرده ام اما نه در form و نه در بانک اضافه نمی کند
showmessage(DBPrice.FieldValues['DocumentID'])
یعنی فیلد دارای مقدار هست و وقتی insert می کنم فیلد بانک خالی هست و فیلد form هم خالی
با تشکر
moradi_am
جمعه 08 اسفند 1382, 10:37 صبح
عرض شد از رویداد AfterInsert جدول استفاده کنید
spicirmkh
جمعه 08 اسفند 1382, 11:07 صبح
سلام
آقای مردای درست شد مرسی فقط یک سوال DefaultExpression به چه دردی می خورد
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.