ورود

View Full Version : اشکال هنگام کار با کنترل های asp در صفحه Html

peymannaji
شنبه 14 بهمن 1385, 22:21 عصر
سلام دوستان عزیز . من کدهای یک صفحه رو در قسمت سورس صفحه aspایمپورت کردم اما یک مشکلی هست اینکه با ارور زیر مواجه میشم :

Control 'TextBox1' of type 'TextBox' must be placed inside a form tag with runat=server

در واقع من از کنترل های asp یک کنترل تکست باکس در صفحه قرار دادم البته از کنترلهای html وقتی قرار میدم مشکلی پیش نمیاد ....
آیا برای این مسئله راه حلی وجود داره ؟؟؟ که از کنترل html استفاده نکنیم ؟؟؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید ...

samanes
شنبه 14 بهمن 1385, 22:30 عصر
این Error مربوط به Font نیست. کنترل های server side باید داخل تگ فرم قرار گیرند و هم id داشته باشند, هم runat = "server"

<form id="form1" runat="server">
<div>
<asp:TextBox ID="txtb" runat="server" />
</div>
</form>

peymannaji
یک شنبه 15 بهمن 1385, 12:47 عصر
سلام دوست عزیز امتحان میکنم و اما من مشکل font نداشتم ... فقط همون اروری که بالا گفتم ...

peymannaji
یک شنبه 15 بهمن 1385, 13:01 عصر
سلام دوست عزیز. کاری که گفتید رو انجام دادم و در تگهای مربوطه که شما گفتید اومدم یک لیبل و یک دکمه قرار دادم که با کلیک دکمه مقدار خاصی در لیبل ریخته میشد مثلا" VS2005 و کاملا" کار کرد و مشکلی هم نداشت . اما مشکل ایجاست که من وقتی کنترل هامو جایی میبرم که میخوام دوباره این کنترل ها از او تگهایی که شما گفتید در میان و همون مشکل قبلی پیش میاد . برای حل این مشکل چه کار باید کرد ؟