ورود

View Full Version : بازسازی فرم

namazi
شنبه 09 اسفند 1382, 02:02 صبح
با سلام
من توی یک برنامه چند تا فرم دارم
توی یکی از فرمهام چندتا ابزار edit دارم که در حین کار کردن توی اون فرم visable بعضی هاشون و text بعضی هاشون با کدهایی که نوشتم تغییر می کنه .
بعد از اینکه فرم رو close می کنم چطوری میتونم بدون اینکه این تغییرات رو با کد نویسی یکی یکی به همان تنظیمات اولیه نمایش برای بار اول فرم در بیاورم فرم بصورت اولیه نمایش داده شود یعنی همه text های edit ها خالی باشه و ...
الان من مجبورم برای این منظور یک بار از برنامه خارج بشم و دوباره وارد بشم و فرم موربوطه رو باز کنم !!!!

Delphi-Clinic
شنبه 09 اسفند 1382, 02:16 صبح
var
i: integer;
begin
for i := 0 to ComponentCount - 1 do
if Components[i] IS TEDIT then
Components[i].Text :='';
end;

namazi
شنبه 09 اسفند 1382, 02:42 صبح
آقای DELPHI_CLINIC من که این کار رو خودمم بلدم
سوال من اینه که آیا form ها متدی دارند که با استفاده از اون من به مقصودم برسم اولش فکر کردم شاید refresh این کار رو بکنه ولی نکرد توی vb بستن فرم تمام تغییرات اعمال شده توسط کاربر را از بین می برد و با show کردن دوباره فرم . فرم از ابتدا مانند بار اول باز میشد ولی اینجا توی دلفی بستن فرم مثل اینکه با minimize کردن اون هیچ فرقی نداره !!!!!

hr110
شنبه 09 اسفند 1382, 08:29 صبح
با سلام
دوست عزیز شما برای نمایش فرمهایتان اگر از showmoal استفاده کنید و در فراخوانیهای بعدی نیز فرمتان را مجدداً create کنید این مشکل حل خواهد شد و نیازی به کد نویسی هم نیست و اگر از show استفاده میکنید میتوانید در onclose فرمتان دستور زیر را بنویسید که ابجکتتان حذف شود:

Action:=caFree;

موفق باشید

namazi
سه شنبه 12 اسفند 1382, 15:16 عصر
با تشکر از پاسختون
من چون خیلی سریع می بایست یک کار رو آماده و تحویل میدادم و تا اون موقع هم پاسخی از دوستان نگرفته بودم مجبور شدم همه edit های فرمم رو (‌ 45 تا ) text هاشون رو خالی کنم و visable هاشون رو به حالت اولیه برگردونم :roll: این راهنماییتون برای کارهای دیگم خیلی بکار میاد بایستی امتحانش کنم
باز هم متشکرم . :)