View Full Version : جستجو در asp
webdesignergo
سه شنبه 17 بهمن 1385, 14:16 عصر
سلام
من یک مشکل دارم ازتون میخوام منو راهنمایی کنید من توی جستجو در asp مشکل دارم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه البته یکی از دوستان زحمت کشید و منو راهنمایی کرد ولی مشکل من هنوز حل نشده .
M-Gheibi
سه شنبه 17 بهمن 1385, 15:24 عصر
مطمئناً اگه نگید مشکلی که دارید چیه همچنان مشکلتون پابرجا خواهد بود ! خُب کدی که استفاده میکنید چیه ؟ نتیحهای که میگیرید چیه ؟ قرار هست چه نتیجهای بگیرید ؟ ساختار بانک اطلاعاتیتون ؟ و ...
webdesignergo
چهارشنبه 18 بهمن 1385, 10:13 صبح
سلام
قبلا یه سری اطلاعات توی بانک اکسس داشتم که شامل مشخصات یه سری از افراد بود استانداردش هم عربی بود بعد از یه مدت دیدم اطلاعاتی که توسط کاربر و خودم وارد میشه به صورت یونیکد در بانک ذخیره میشه و وقتی میخواستم گذارشگیری یا جستجو انجام بدم به همان صورت یونیکد و ناجور نمایش داده میشه بعد از یه مدت اومدم به صفحات asp عبارت session codepage=65001 رو اضافه کردم و اطلاعات قبلی رو با استفاده از بیتاوب ایمیل کانورت کردم به فارسی از اون به بعد اطلاعات درست وارد میشد و درست هم نمایش داده میشد ولی نمیدونم چرا نمیشه دیگه جستجو کرد مثلا میخوام یه عبارت رو جستجو کنم داخل صفحه asp با اینکه عبارت وارد شده توی بانک و داخل textbox یکی هست ولی باز هم نشون نمیده و یه چیز دیگه میخوام یه سرچ خوب و کلی توی سایتم داشته باشم میتونید کمکم کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.