View Full Version : دستور فیلتر در CSS
MehranZand
جمعه 20 بهمن 1385, 12:14 عصر
از اساتید محترم در باره دستور فیلتر در CSS سوالی داشتم
در جایی به این خط بر خورد کردم که ابته در جایی قبلا ندیده بودم
FILTER: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(Gradien tType=0, startColorStr=#b2d3fd, endColorStr=#deedff );
لطفا راهنمایی بفرمایید . در ضمن من این خط را در asp 2 نمی تونم استفاده کنم
چون اصلا استایل filter را قبول نمی کنه
ممنون
Behrouz_Rad
جمعه 20 بهمن 1385, 12:36 عصر
دستور Filter همون طور که از اسمش پیداست برای اِعمال فیلترها به کار میره.
این فیلترها اکثرا تنها توسط 4+ IE و 7+ Netscape و 7+ Opera پشتیبانی میشن و بسته به فیلترهایی که اون مرورگر در اختیار قرار میده، متفاوتند.
فیلترهایی همچون، Glow، Fire، Shadow و ...
مثلا اون دستوری که نوشتی، برای اِعمال فیلتر Gradient به کار میره که 2 پارامتر startColorStr و endColorStr رو که به ترتیب برای رنگ شروع و رنگ پایان هستند می پذیره و حالت Fade رو ایجاد می کنه.
البته چون این قابلیت ها یک قابلیت فراگیر نیستند، در کاربردهای حرفه ای استفاده نمیشن!
موفق باشید.
MehranZand
جمعه 20 بهمن 1385, 12:54 عصر
دستور Filter همون طور که از اسمش پیداست برای اِعمال فیلترها به کار میره.
این فیلترها اکثرا تنها توسط 4+ IE و 7+ Netscape و 7+ Opera پشتیبانی میشن و بسته به فیلترهایی که اون مرورگر در اختیار قرار میده، متفاوتند.
فیلترهایی همچون، Glow، Fire، Shadow و ...
مثلا اون دستوری که نوشتی، برای اِعمال فیلتر Gradient به کار میره که 2 پارامتر startColorStr و endColorStr رو که به ترتیب برای رنگ شروع و رنگ پایان هستند می پذیره و حالت Fade رو ایجاد می کنه.
البته چون این قابلیت ها یک قابلیت فراگیر نیستند، در کاربردهای حرفه ای استفاده نمیشن!
موفق باشید.
ممنون بهروز جان. من یک سوال داشتم . اگر بخواهم یک button داشته باشم که fade شده باشد. و بتونم نوشته ای رو روش بنویسم مثلا login چه راهی هست . ؟
imagebutton رو امتحان کردم ولی روش نمیشه چیزی نوشت! و یک button کامل هم نمی خواهم طراحی کنم و از فتوشاپ با نوشته ذخیره کنم چون حجم صفحه بالا می رود.
ممنون میشم راهنمایی کنی
Behrouz_Rad
جمعه 20 بهمن 1385, 16:20 عصر
دستور Filter رو در خاصیت Style بنویس.
تکه کد زیر رو بر مبنای کدی که گذاشتی نوشتم. امتحانش کن!
<input type="button" value ="mehranzand" style="FILTER: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(Gradien tType=0, startColorStr=#b2d3fd, endColorStr=#deedff );" />
این یک کد برای Html ساده ست!
در ASP.NET (اگر نمی خوای از CSS استفاده کنی)، از متد Add کلاس Attributes دکمه استفاده کن و به خاصیت Style اون کدی که گذاشتی رو نسبت بده.
مقدار خاصیت Text نیز به خوبی بر روی دکمه نشون داده میشه.
موفق باشی.
MehranZand
جمعه 20 بهمن 1385, 18:18 عصر
مرسی بهروز جان، اینکار رو که گفتی امتحان کردم به این صورت:
btn.Attributes.Add("style", "FILTER: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(Gradien tType=0, startColorStr=#b2d3fd, endColorStr=#deedff);")
و در لود صفحه گذاشتم اما باز هم نشان نداد. به هر صورت ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.