ورود

View Full Version : مربع با تیک و بدون تیک با ComboBoxیا چیزی شبیه به ComboBox

ali_abbasi22145
شنبه 21 بهمن 1385, 09:22 صبح
سلام
آیا همانطور که در شکل زیر می بینید با کدهای اسکی با ComboBox یا چیزی شبیه به این می شود استفاده کرد و اشکال ذخیر را به شکل text ذخیره کنم و با فرمتimage ذخیره نکنم؟
یعنی کاربر مربع با تیک یا بدون تیک را انتخاب کند.
خیلی ساده بگویم ایا مربع تیکدار جزوء کد اسکی است ؟ مربع بدون تیک را دیدم که ویندوز دارد.

Behzad_Asharkhan
شنبه 21 بهمن 1385, 12:43 عصر
سلام

فونت Windings

مربع خالی = کد 119
مربع تیک دار = کد 254

بهتره کاراکترها رو در برنامه ای مثل word بنویسی و در جای مورد نظر در دلفی مثلا items در combobox اون رو paste کنی.
مستقیما با زدن alt و کد مورد نظر مثلا برای کد 254 در دلفی نمیشه به اون کاراکتر رسید.

nasr
شنبه 21 بهمن 1385, 14:00 عصر
به نظر من بهترین راه استفاده از فونت مناسب است
برای پیدا کردن فونت هم می تونید از Character Map خود ویندوز استفاده کنید ببینید کدام فونت و کدام حرف بیشتر شبیه به اون چیزیه که شما می خواهید.

ali_abbasi22145
شنبه 21 بهمن 1385, 14:31 عصر
به نظر من بهترین راه استفاده از فونت مناسب است
برای پیدا کردن فونت هم می تونید از Character Map خود ویندوز استفاده کنید ببینید کدام فونت و کدام حرف بیشتر شبیه به اون چیزیه که شما می خواهید.

سلام و تشکر
1-
ازفونت webding نمی توانم استفاده کنم چون نام مثلا ali ,... همراه ان است و ان ali هم به علامت تبدیل می شود.

2-
از charcter map ویندوز هم استفاده می کنم و کپی و پست می کنم به ایتمهای DBCobboBOX
تبدیل به علامت سوال می شود.
راستی charcter set را هم چند باری تست کردم نشد.
از ورد هم کپی کردم مشکل مشابه را داشت و چیزی دیگری به نظرتان می رسد.

nasr
شنبه 21 بهمن 1385, 16:12 عصر
سلام و تشکر
1-
ازفونت webding نمی توانم استفاده کنم چون نام مثلا ali ,... همراه ان است و ان ali هم به علامت تبدیل می شود.

بله دیگه همه چیز تبدیل به اون فونت میشه

باید فقط اون علامت را فونتش را عوض کنید