ورود

View Full Version : نصب Desktop Engin همراه برنامه

shaghayegh_6113
یک شنبه 22 بهمن 1385, 14:19 عصر
سلام
برنامه من یه برنامه مالتی مدیاست که مهمترین Data هاش یه سری عکس (در حدود 1000 تا) و یه سری صداست که اصلا نمی خوام کاربر بتونه روی CD به این عکسها و صداها دسترسی داشته باشه .
حالا می خواستم ببینم اگر من این Data ها رو توی Sql ذخیره کنم و استفاده کنم ، وقتی برنامه رو جایی نصب میکنم باید همراهش Sql رو هم نصب کنم ( همون Desktop Engin منظورمه) و با این کار کاربر آیکون sql server manager رو کنار ساعت سیستمش می بینه ؟
اگر نخوام Sql رو همراه برنامم نصب کنم باید چی کار کنم ؟
و یا حداقل اگر مجبور شدم نصب کنم کاربر اون آیکون رو نبینه

ali_kolahdoozan
یک شنبه 22 بهمن 1385, 14:23 عصر
ببین دوست عزیز من نمی دونم اینجا جای درستی بوده که سوال کردی یا نه . اما جوابش رو بلدم و میتونم کمکت کنم . فقط بگم با sql درگیر نشو . راه برای عدم دسترسی هست . بیا توی پیام خصوصی تا بت بگم .

vcldeveloper
دوشنبه 23 بهمن 1385, 07:14 صبح
بیا توی پیام خصوصی تا بت بگم .اولا اگر جواب سوال مطرح شده در یک تاپیک را بلد هستید، جواب را در همان تاپیک مطرح کنید تا در صورتی که در آینده فرد دیگری هم مشکل مشابهی داشت بتونه از اون استفاده بکنه.
ثانیا، اگر می خواید بصورت خصوصی جواب بدید، لازم نیست کسی بیاد توی پیام خصوصی، فقط کافیه شما جوابتون رو از طریق پیام خصوصی براش بفرستید!

وقتی برنامه رو جایی نصب میکنم باید همراهش Sql رو هم نصب کنم ( همون Desktop Engin منظورمه)بله، باید MSDE را در سیستم کاربر نصب کنید. البته برای همچین مواردی می تونید بجای MSDE از Access یا DBISAM هم استفاده کنید.

babak869
دوشنبه 23 بهمن 1385, 11:50 صبح
با اینسال شیلد میتونید MSDE رو براحتی روی سیستم کاربر نصب نمایید
موفق باشید

habil_57
شنبه 28 بهمن 1385, 12:25 عصر
یه پروژه دات نت باز کن عکس هات رو تو چند تا ایمیج لیست بزار - سازماندهی کن - بعد برا دسترسی به عکسها تابع تعریف کن و بعد خروجی پروژه رو دینامیک لینک لایبراری کن و بعدش هم او نارو تو پروژه اصلیت فراخوانی کن
اینم یه راه حله