ورود

View Full Version : کار با lpt1 لطفا جواب دهید

mohseng
سه شنبه 24 بهمن 1385, 08:04 صبح
سلام خدمت همه کاربران محترم
آقا جان من میخاهم با پورت lpt1 کارکنم قبلان هم این کاروکردم البته با بیسیک کیو بیسیک
مثلا در بیسیک بااین دستورout 888,1 این دستور به پورت lpt1 پین1 خروجی میده البته فقط به 8 تا از پین ها یعنی اگر یه ledسر راه پین یک بگذارید روشن میشود یا با دستور a%=inp(port),x درقسمت port شماره پورت را وارد میکردم بعد در قسمت xشماره خروجی را وارد میکردم بعد برنامه پورت را میخاند ودر متغیر a % میریخت برای مثال من برنا مه را درون یک حلقه می انداختم و تعیین میکردم دائم نتیجه را روی صفه نمایش چاب کنه بعدمن برای مثال به پین شماره 2 پنج ولت میدادم ونتیجه روی صفه نمایش عدد 1میشد چون اون 8 تا خروجی از پین 2 شروع میشدند حالا اگه این همه توضیح دادم برای این بود که شما یدونین من دقیقا چی میخواهم البته من میدونم خود وی بی همچین توابعی نداره ولی من میخوا هم با همین روش تو وی بی کار کنم و برای اون دسته از دوستا نی که میخان بدونن که من برای چی اینو میخام میگم که برای دستگاه هایcnc لطافا من را راهنما ای کنید

ehsan_electronic
سه شنبه 24 بهمن 1385, 08:55 صبح
سلام ، در زبانهای برنامه نویسی تحت ویندوز برای برقراری ارتباط با امکانات سخت افزار باید از توابع کتابخانه ای مثل ActiveX ها و یا Dll ها استفاده کرد.
در واقع این فایلها ارتباط نرم افزار با پایین لایه که سخت افزاره برقرار می کنه ولی در DOS به دلیل نزدیک بودن با سخت افزار مستقیما آدرس پورت یا اسلات را می توان استفاده کرد.
فایلی که ضمیمه کردم یکی از توابعیه که با پورت lpt به راحتی ارتباط برقرار می کنه.
تو این آدرس هم می تونی توضیحاتش را بگیری.

http://www.activevb.de/tutorials/tut_parallel/parallel.html

mohseng
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 08:00 صبح
اول از شما تشکر میکنم آقا اهسان
ولی یکم بیشتر توضیح بده البته در باره تابعی که گفتی
من خودم درباره چیزهای که گفتی اطلاعات دارم درواقع من نیاز به اکتیوکس یا دی ال ال دارم اگر از این نوع چیزها داری لطفا بده خیلی خیلی ممنون

ehsan_electronic
پنج شنبه 26 بهمن 1385, 09:29 صبح
سلام
2 تا برنامه براتون ضمیمه کردم امیدوارم که بدردتون بخوره.

mohseng
جمعه 27 بهمن 1385, 00:52 صبح
بازهم تشکر میکنم ازشما أقا اهسان
این فایل هاای که شما ضمیمه کردید با پسوند RAR هستند من با چه نرم افزاری باید این فایل هارا باز کنم بی زحمت مرا راهنماای کنید
بازهم خیلی خیلی
مم______________________________________________ _____________________نون

ehsan_electronic
شنبه 28 بهمن 1385, 07:33 صبح
سلام ، فایلهای RAR با نرمافزار WinRAR باز می شن.
این فایلها را براتون ZIP کردم. با WINZIP می تونید بازشون کنید.
در ضمن اهسان اشتباهه باید اینطوری بنویسی ( احسان )

mohseng
شنبه 28 بهمن 1385, 08:53 صبح
آقا (احسان)ایول ایول خداوکیلی دمت گرم خیلی خیلی حال کردم این همون چیزی بود که میخواستم جدامیگم خیلی دلم میخواست میتونستم برات کاری کنم خدائی اگه کاری بزهنت میرسه که میتونم برات انجام بدم بی تعارف بگو ...ما در خدمتیم
اینم تشویق:تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق: :تشویق:

MAJID12345
شنبه 19 آبان 1386, 19:36 عصر
P[PO[HUKHYV B GFHFGB CFTB GJFGB CTRNTFR FTBRH THRN