View Full Version : کمپوننت Model-Maker Code Explorer
Mohammadi_F
سه شنبه 24 بهمن 1385, 18:25 عصر
سلام
کسی از دوستان کمپوننت Model-Maker Code Explorer که برای تغییر IDE دلفی است رو نداره ؟
ممنون.
darvishiali
سه شنبه 24 بهمن 1385, 18:53 عصر
سلام؛
از سایت خودش دانلوش کن.
www.modelmakertools.com (http://www.modelmakertools.com)
Mohammadi_F
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 04:31 صبح
کاملا واضحه که بهترین محل برای دانلود هر نرم افزاری سایت شرکت سازنده اون نرم افزاره ولی فکر کنم کاملا واضحه که چرا من از این سایت نمی خوام استفاده کنم.
یه آدرس فرعی دیگه می خوام.
ضمنا من از یک سایت کمکی(!!!) دیگه اونو دانلود کردم ولی تو نصبش مشکل دارم.
من یه فایل حدودا 6 مگی رو دانلود کردم که بعد از extract شامل 5 تا فیل rar و چند فایل دیگه است حالا وقتی هر کدوم از فایلهای rar رو باز می کنم یک فایل Setup توشه که با نصب اون مثلا باید نرم افزار نصب بشه ولی نکته عجیب اینکه فایلهای setup درون هر کدام از 5 فایل rar دقیقا یک کار رو انجام می دن و فایلهایی که نصب می کنن هیچ تفاوتی با هم نداره.
آخر سر هم وقتی دلفی رو اجرا میکنی پیام خطا میده .
مهدی کرامتی
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 06:53 صبح
چیزی که شما نام بردید یک کامپوننت نیست، یک ابزار است، و اگر مانع شرعی نداشت من برای نماز خوندن روی مهرم لوگوی اون رو چاپ میکردم!
بشدت توصیه میکنم اگر برنامه نویس حرفه ای نیستید اصلا ازش استفاده نکنید، و نیز بشدت توصیه میکنم اگر برنامه نویس حرفه ای هستید حتما ازش استفاده کنید.
dkhatibi
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 07:17 صبح
سلام
کسی از دوستان کمپوننت Model-Maker Code Explorer که برای تغییر IDE دلفی است رو نداره ؟
ممنون.
این چی هست؟!!!
Valadi
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 07:44 صبح
آقای خطیبی در سایتش اطلاعات بیشتری داره
www.modelmakertools.com
nasr
چهارشنبه 25 بهمن 1385, 07:55 صبح
از اینجا می تونید دانلود کنید
http://www.modelmakertools.com/i/o/MMDemo.html
Mohammadi_F
پنج شنبه 26 بهمن 1385, 01:37 صبح
با تشکر از همه دوستانی که جواب دادند ، اگر مانع قانونی نداره من آدرس دانلود کامل این ابزار رو می خواستم ، اگر هم قرار دادن اون بصورت عمومی مانع داره که خواهش می کنم اون رو به آدرس ایمیلم بفرستید.
یه دنیا ممنون.
mohammadi_fari@yahoo.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.