View Full Version : سئوال در موردwise installer چگونه فلدر را کپی کنیم؟
rouzbeh
سه شنبه 12 اسفند 1382, 18:42 عصر
با سلام :
من یک برنامه نوشتم که این برنامه بایستی موزیک و فیلم اموزشی را از فلدر بخواند و پخش کند ولی وقتی با wise installer برنامه نصب را می سازم این فلدر ها را نمی سازد اکنون من چه کار باید انجام بدم تا که با
فلدر های حاوی فیلم و موزیک نیز همراه برنامه نصب کپی شوند؟
متشکرم من
:oops: :)
jannati
چهارشنبه 13 اسفند 1382, 09:23 صبح
اگر دقت کرده باشید در قسمت دوم این برنامه در گزینه Autoexec.batمیتوانید هر چندتا دایرکتوری که بخواهید اضافه کنید.ok?
rouzbeh
چهارشنبه 13 اسفند 1382, 18:42 عصر
ok yes ممنون برم تست کنم ببینم کار میکنه یا نه؟
rouzbeh
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 11:06 صبح
خانم جنتی نشد
command میاد من از کجا فلدر را add کنم؟
سعید قدیری مقدم
جمعه 15 اسفند 1382, 13:18 عصر
من با این برنامه کار کردم مخصوصا به خاطر اینکه میتونه شاخه ها رو هم استفاده کنه ازش خیلی خوشم میاد. کار باهاش خیلی آسونه مثلا شما یک شاخه داری که توش فایل های ویدیویی یا هر چیزه دیگه هست کافیه شما اون شاخه رو مثل فایل ها بگیری بکشی تو صفحه برنامه .
بعد وقتی setup رو میسازی اون شاخه با محتویاتش هم داخل setup.exe قرار میگیره و موقع نصب اون شاخه رو با محتویاتش اونجا که بخوای نصب میکنه
حتی اگه بخوای یک شاخه خالی ایجاد کنه می تونی شاخه خالی بسازی و اون رو بکشی(با موس درگ کنی) تو صفحه برنامه خود wisinstaller اون شاخه خالی رو هم موقع نصب ایجاد میکنه
rouzbeh
شنبه 16 اسفند 1382, 09:59 صبح
ببخشید تو قسمت اول ؟
چون اخه بالاش 1 2 3 4 5 نوشته در کدام قسمت استفاده کنم؟
سعید قدیری مقدم
یک شنبه 17 اسفند 1382, 12:31 عصر
من متوجه نشدم شما از کدوم نسخه برنامه استفاده می کنی؟
rouzbeh
دوشنبه 18 اسفند 1382, 11:29 صبح
از نسخه 8
A.Noor
چهارشنبه 20 اسفند 1382, 11:08 صبح
با سلام
از همان قسمت شماره 1 ، گزینه Files ، می توانید کارهای لازم روی کامپیوتر مقصد را تنظیم کنید.
اگر روی Application باشید و گزینه New Folder را بزنید به منظورتان میرسید. ضمن اینکه میتوانید فایلهای مورد نظر را هم به درون آن کپی کنید.
rouzbeh
جمعه 22 اسفند 1382, 07:45 صبح
متشکرم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.