View Full Version : کار با جداولی با تعداد رکورد خیلی زیاد
Mohammadi_F
دوشنبه 30 بهمن 1385, 07:53 صبح
سلام
من در برنامم بانکی دارم با حدود سه میلیون رکورد و 9 فیلد.
از SQLSerever2000وdelphi6 استفاده می کنم
آیا کار با این حجم اطلاعات درسته؟ آیا برنامه در موقع کار با جدول کند نمیشه؟
از یکی از دوستان شنیدم که SQLSEREVER خاصیتی داره که میشه جداول بزرگ به چند پارتیشن کوچیکتر تقسیم کرد. ولی روشش رو بلد نبود.
چیکار باید بکنم.
با همین جدول سه چهار میلیونی کار کنم یا روش دیگه ای وجود داره
لطفا راهنمایی کنین.
از این که توضیحاتم گنگ و پر از سواله معذرت می خوام چون خودم هم دقیقا نمی دونم می خوام چیکار کنم .فقط می خوام برنامم به سریعتر شکل ممکن اجرا بشه.
ممنون.
Mohammadi_F
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 19:39 عصر
سلام
چند روز گذشت و از جواب خبری نشد!
یعنی هیچ کدوم از اساتید نمی تونن راهنمایی کنن؟
باز هم منتظر می مانیم.
vcldeveloper
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 20:23 عصر
من در برنامم بانکی دارم با حدود سه میلیون رکورد و 9 فیلد.
آیا کار با این حجم اطلاعات درسته؟
حجم اطلاعات که دست شما نیست. اگر وقعا همین مقدار داده وجود داره، شما هم مجبورید که باهاش کار کنید. می تونید ساختار جدولتون را چک کنید تا ببینید آیا نیاز به نرمال سازی دارد یا نه. با توجه به query هایی که در برنامه استفاده می کنید هم می تونید ایندکس های مناسب برای جدول تولید کنید. خود MS SQL Server برای کار با همچین حجمی از داده ها مشکل نداره، بشرطی که سخت افزار شما هم امکان پردازش همچین حجمی از داده ها را داشته باشد.
آیا برنامه در موقع کار با جدول کند نمیشه؟
شما مجبور نیستید که کل داده ها را یکدفعه در برنامه لود کنید، بلکه در هر مرحله از کار فقط داده های مورد نیاز کاربر را از سرور درخواست کنید و اونها رو پردازش کنید.
از یکی از دوستان شنیدم که SQLSEREVER خاصیتی داره که میشه جداول بزرگ به چند پارتیشن کوچیکتر تقسیم کرد. ولی روشش رو بلد نبود.
بله همچین امکانی در MS SQL Server موجود است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، سوال خودتون را در بخش SQL Server سایت بپرسید.
mahdi.violin
دوشنبه 09 اسفند 1389, 02:44 صبح
سلام. این تاپیک برای 5 سال پیشه ولی امروز من به این مشکل برخوردم ، حالا جدول کالاهای من حدود 2 میلیون شده و من با این 2 ملیون یک View ساختم که 4 تا جدول دیگرو با هم ترکیب می کنه و یک خروجی میده . الان حدود 4 دقیقه طول می کشه تا فهرست رو تو برنامه تحت دات نت نشون بده و از سرور واکشی کنه .
می خواستم با Thread ها بنویسم نشد . می خواستم بدونم امروز بعد از 5 سال چیزی شما پیدا کردید ؟
Felony
دوشنبه 09 اسفند 1389, 05:47 صبح
سلام. این تاپیک برای 5 سال پیشه ولی امروز من به این مشکل برخوردم ، حالا جدول کالاهای من حدود 2 میلیون شده و من با این 2 ملیون یک View ساختم که 4 تا جدول دیگرو با هم ترکیب می کنه و یک خروجی میده . الان حدود 4 دقیقه طول می کشه تا فهرست رو تو برنامه تحت دات نت نشون بده و از سرور واکشی کنه .
می خواستم با Thread ها بنویسم نشد . می خواستم بدونم امروز بعد از 5 سال چیزی شما پیدا کردید ؟
اینجا بخش دلفی هست نه Net. !
راه حل هم همون موقع آقای کشاورز ارائه کردن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.