PDA

View Full Version : چند سوال ابتدایی ...

peymannaji
سه شنبه 01 اسفند 1385, 09:41 صبح
سلام دوستان عزیز . من asp.net کار کردم و اصلا" نمیدونم که در asp به چه صورت عمل میکنیم و چند سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید .

1) در چه محیطی کد نویسی میکنید ؟ ( مثلا" من در محیط ویژوال استادیو اینکارو میکنم )
2) آیا در asp مثل محیط دات نت دارای کنترل های html و کنترلهای منحصر به asp است ؟
3) اگر امکان داره یک فایل پروژه ساده Asp‌رو به من بدید که بگیرم و ببینم چه خبره ؟
4) آی کسی فرم آماده ارسال ایمیل رو داره ( اگه محبت کنید برام بفرستید ممنون میشم چون همه سوالات بنده فقط برای هین مورد هست اما میخوام مواردی را که ذکر شد یاد بگیرم )

با تشکر فراوان...

internet2
سه شنبه 01 اسفند 1385, 13:58 عصر
من asp کار کردهام ولی Asp net نه!!!
asp یک تکنولوژی که می توان با کمک vb script بنویسی
برای کار احتیاج به هیچ محیط نرم افزاری نیست که فقط می توان با یک Editor ساده کارو انجام داد
فرض کن یه پروژه html کامل داری
که برای دینامیک کردنش از کدهای vbscript استفاده میکنی
و پسوند فایل ها رو به .asp تغیر میدی
اگه میخوای یه پروژه تعریف کنی با dreamweaver میتونی این کارو بکنی

Javad_Mail
سه شنبه 01 اسفند 1385, 14:59 عصر
نمی دونم چرا عقبی میری .
بابا ASP.NET2 اومد ، حالا هم که .NET3 اومده ، شما می خوای بری ASP کار کنی . بابا بی خیال .

peymannaji
سه شنبه 01 اسفند 1385, 19:45 عصر
سلام دوست عزیز راستش من دارم برای یک بنده خدایی یک سایت میسازم ... که سرورش فقط asp ساپورت میکنه ... اگه دات نت رو ساپورت میکرد مشکلی نبود واسه همینه کمی هنگ گردم ... یک سوال دیگه دارم مثلا تو جاوا اسکریپت توی تگ اسکریپت زبان را روی جاوا اسکریپت میزاریم برای asp باید روی vbscript بزارم ؟سوال بدیم اینکه میخوام مقدار یک تکست باکس رو بریزم توی یک متغیر سینتکس اون چطوری هست ؟ راستی فرم آماده برای ایمیل نیست ؟ برای php که زیاد بود ....با سپاس فراوان از شما عزیزان ....

aligh662000
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 08:47 صبح
asp با vbscript سنخیتی نداره!
asp زبان سرور ساید هست و اسکریتپ کلاینت ساید!!!!!
بهترین ادیتور asp برنامه های ویژال استدیو هست!
Inter Dev که در پیژال استدیو ۶ موجوده بهترین ادیتور asp هست!
dreamweaver یک ادیتور خوب برای نوشتن کدهای HTML به حساب میاد!
برای میل هم که بارها و بارها گفتم از AspMail میتونی استفاده کنی!
اینجا (http://www.aspemail.com/manual.html) میتونی ببینیش!
بدیهی ست که اگر سرور این برنامه رو ساپورت کنه میتونی ازش استفاده کنی!
سوال دیگه ای هست در خدمتم!

peymannaji
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 20:26 عصر
سلام دوست عزیز ... بینید من میخوام تو صفحه 2 تا مقدار از طرف بگیره و یک عمل ریاضی انجام بده و حاصل رو نمایش بده با وی بی اسکریپت نمیتونم اینکارو انجام بدم ؟

aligh662000
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 23:24 عصر
برای اینکار احتیاجی به Asp نیست
هم با VbScript و هم با JavaScript میتونی بنویسی!
به شرطی فقط همین کار رو بخوای بکنی و قصد ذخیره کردن چیزی رو نداشته باشی!
به طور کلی با پایگاه داده (Data Base) کاری نداشته باشی!
ضمن اینکه دستورات Script تویه Client اجرا میشه پس ربطی به سرور نداره که ساپورتش کنه یا نه!!!!

peymannaji
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 10:01 صبح
ممنون دوست عزیز ... خیلی لطف کردید ... امروز من امتحان میکنم این مسئله رو اگه مشکلی داشتم اطلاع میدم ...

با تشکر فراوان .