ورود

View Full Version : مشاهده و ذخیره سازی محتویات یک صفحه وب

rouzbeh
چهارشنبه 13 اسفند 1382, 19:09 عصر
من یه برنامه ای برای پروژه دانشگاهم نوشتم ولی تو یه قسمتش موندم .

من می خوام داخل برنامه که webbrowser است اونو ذخیره کنم با یه نامی تو بانک اطلاعاتی یا هر جا دیگه که بعدا دوباره کاربر بتونه بازش کنه .

اخه چرا پس سئوال رو می بینین میرن دیگه خوب ؟؟؟؟؟؟؟ :( :( :( :( :(

یا حتی المقدور محتوای داخلش یعنی text ها رو کپی کنه و ذخیره کنه .

شما مدیر کمک کنین دیگه نمرم داره میره . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Farhad.B.S
چهارشنبه 13 اسفند 1382, 19:22 عصر
اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم ، برای این که به محتویات یه صفحه (بر روی وب سرور) دسترسی داشته باشید میتونید از کد زیر استفاده کنید :

Dim MyXML As New XMLHTTP

MyXML.Open "Get", "http://www.yoururl.com/yourpage.htm", False
MyXML.Send

Msgbox MyXML.responseText

در ضمن برای اجرای کد بالا باید XML Object رو هم به ریفرنس های پروژه تون اضافه کنید.

----------------------------------------------
اگه تو یه تاپیک به جوابتون نرسدید ، با توضیحات بیشتر همون تاپیک رو ادامه بدید.

rouzbeh
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 09:09 صبح
متشکرم اقای فرهاد ولی این کد چه کاری رو انجام میده ؟

Farhad.B.S
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 17:59 عصر
کد بالا محتویات صفحه yourpage.htm رو به شما نشون میده. ( کد اچ تی ام ال صفحه مورد نظر رو)

rouzbeh
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 18:49 عصر
نه من این کار را انجام دادم یه جور دیگه نه نمی شه چون من مثلا یه نوشته تو وب را میخوام انتخاب کنم و یه جوری تو DATA BASE ذخیره کنم .

Farhad.B.S
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 19:00 عصر
نه من این کار را انجام دادم یه جور دیگه نه نمی شه چون من مثلا یه نوشته تو وب را میخوام انتخاب کنم و یه جوری تو DATA BASE ذخیره کنم .
دوست عزیز لطف کنید یه مقدار جملاتتون رو واضح تر بنویسید ، راستش من خیلی سخت متوجه جملتون شدم (هرچند هنوز درست نمیدونم که متوجه شدم یا نه !)
در ضمن منظورتون از نمیشه چیه ؟شما اول سوس کد صفحه مورد نظر رو بدست میارید و بعد تگ های اچ تی ام ال رو از اون حذف میکنید.بعد روی این تکست خام میتونید جستجو یا هر کار دیگه ای رو انجام داده و نتایج مورد نظر رو داخل دیتابیس ذخیره کنید.

rouzbeh
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 20:34 عصر
خوب بله البته ببخشید . اره من این کارو می کنم ولی یه سایتی که متن فارسی داشته باشه چی؟ نمیشه فارسی سورسش رو بدست اورد .

من میخوام خود webbrowser رو تو دیتا بیس ذخیره کنم..

Farhad.B.S
پنج شنبه 14 اسفند 1382, 21:17 عصر
متد بالا با فارسی هم مشکل ندارد , ولی اون چیزی رو که میخواید میتونید در اینجا پیدا کنید :

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;238313

rouzbeh
شنبه 16 اسفند 1382, 09:57 صبح
ببخشید ولی من سردر نیاوردم که این ادرس با این کدها چه کاری انجام میده ؟

سعید قدیری مقدم
یک شنبه 17 اسفند 1382, 12:28 عصر
سلام روزبه جان حقیقتش من خیلی دونبالش گشتم اما فکر میکنم تنها راه استفاده از surce صفحات هست شما چرا دقیق رو این موضوع کار نمیکنی؟

اتفاقا اینجوری میشه حتی یک موتور جستجو اینترنتی طراحی کرد :wink:

rouzbeh
دوشنبه 18 اسفند 1382, 11:28 صبح
بله متشکرم من راستش دیقه الان که دارم جواب میدم 2 روز دیگه باید پروژه ام را تحویل بدهم و فقط ندارم.

در ضمن من یه راحی رو پیدا کردم البته شانسی همینجوری راهها را داشتم امتحان میکردم که کشفش کردم .
این جوری که همون چیزی که می خواستم البته اگه روش کار کنم یه چیزه دیگه میشه . اره میگفتم من محتویات وب رو کپی می کنم سپس در یه فایل txt ذخیره میکنم . این روش راحتتر نیست؟