View Full Version : موضوع پروژه
bright
سه شنبه 01 اسفند 1385, 22:34 عصر
سلام
رشته ی من مهندسی نرم افزار هستش و دنبال یه موضوع توپ و عالی برای پروژهی پایانیم هستم ؛
می تونید به من چند تا موضوع خوب بدید ؟؟؟
مرسی از همتون
alimaker
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 11:02 صبح
سلام
رشته ی من مهندسی نرم افزار هستش و دنبال یه موضوع توپ و عالی برای پروژهی پایانیم هستم ؛
می تونید به من چند تا موضوع خوب بدید ؟؟؟
مرسی از همتون
دوست عزیز تجربه ثابت کرده هر اندازه موضوع پروژه پایانی شما کاربردی و وابستگی به یکی از صنایع مهم داشته باشه :
1- هم از جهت تامین مالی پروژه و نیازهای خودتون مشکلی ندارین
2- اینکه دستاوردهای پروژه متعلق به خودتون و در انحصار خودتون میشه که میتونه زمینه کاری خیلی خوبی براتون ایجاد کنه.
و خیلی مورد دیگه .....
مثلا یکی از دوستام پروژه اش رو در مورد راکتورهای سازمان انرژی اتمی برداشت پول تحقیقات و پروژه اش رو هم که گرفت هیچ استخدامش هم کردن جایزه هم گرفت به اسم خودش هم تمام شد .
programmingir
شنبه 25 فروردین 1386, 23:27 عصر
من ajax و یا وب معنایی رو توصیه می کنم
L0ve.Soldier
یک شنبه 26 فروردین 1386, 01:12 صبح
دوست عزیز تجربه ثابت کرده هر اندازه موضوع پروژه پایانی شما کاربردی و وابستگی به یکی از صنایع مهم داشته باشه :
1- هم از جهت تامین مالی پروژه و نیازهای خودتون مشکلی ندارین
2- اینکه دستاوردهای پروژه متعلق به خودتون و در انحصار خودتون میشه که میتونه زمینه کاری خیلی خوبی براتون ایجاد کنه.
و خیلی مورد دیگه .....
مثلا یکی از دوستام پروژه اش رو در مورد راکتورهای سازمان انرژی اتمی برداشت پول تحقیقات و پروژه اش رو هم که گرفت هیچ استخدامش هم کردن جایزه هم گرفت به اسم خودش هم تمام شد .
تکلیف کسایی که برنامه نویسی سیستمی می کنن و علاقه چندانی برای گذراندن وقت روی پروژه های کاربردی ندارن چی می شه؟؟
alimaker
یک شنبه 26 فروردین 1386, 16:16 عصر
تکلیف کسایی که برنامه نویسی سیستمی می کنن و علاقه چندانی برای گذراندن وقت روی پروژه های کاربردی ندارن چی می شه؟؟
صد البته برای برنامه نویسان سیستمی هم پروژه های نابی مثل طرح ریزی برنامه های تحت وب و ... وجو داره که ارزش کاری و علمی داره .
اما اینکه کسانی که علاقه و وقت چندانی برای گذراندن روی پروژه های کاربردی ندارن.این مربوط به خودشونه که از زمان ،هزینه و آموخته های که میگذارن بخوان نتیجه بگیرن یا نه.
اگه نه که یعنی فقط قصد پاس کردن واحد دارن یا ارایه یه پروژه سرسری .
والا آرزوی هر محقق خوبیه که نتیجه کارش و حاصل عمر و درس خوندش کاربرد و نتیجه ای رو برا جامعه داشته باشه هر چند کم.
L0ve.Soldier
یک شنبه 26 فروردین 1386, 17:22 عصر
صد البته برای برنامه نویسان سیستمی هم پروژه های نابی مثل طرح ریزی برنامه های تحت وب و ... وجو داره که ارزش کاری و علمی داره .
اما اینکه کسانی که علاقه و وقت چندانی برای گذراندن روی پروژه های کاربردی ندارن.این مربوط به خودشونه که از زمان ،هزینه و آموخته های که میگذارن بخوان نتیجه بگیرن یا نه.
اگه نه که یعنی فقط قصد پاس کردن واحد دارن یا ارایه یه پروژه سرسری .
والا آرزوی هر محقق خوبیه که نتیجه کارش و حاصل عمر و درس خوندش کاربرد و نتیجه ای رو برا جامعه داشته باشه هر چند کم.
ولی به نظر من نوشتن یه برنامه سیستمی اصلا به این معنی نیست.
کسی که برای آموختن می خونه مطمپنا در چنان سطحی می خونه که بتونه برنامه نویسی سیستمی هم بکنه.
ولی کسی که برای پاس کردن می خونه
شاید یه برنامه ی کاربردی توپ هم بنویسه
ولی از دیدگاه بنده مفت نمی ارزه
(پسر خوب)
greenway
یک شنبه 26 فروردین 1386, 20:34 عصر
ولی به نظر من نوشتن یه برنامه سیستمی اصلا به این معنی نیست.
کسی که برای آموختن می خونه مطمپنا در چنان سطحی می خونه که بتونه برنامه نویسی سیستمی هم بکنه.
ولی کسی که برای پاس کردن می خونه
شاید یه برنامه ی کاربردی توپ هم بنویسه
ولی از دیدگاه بنده مفت نمی ارزه
(پسر خوب)
پسر خوب
عشق و تجارت دو تا چیز متفاوت از همدیگه هستند. برنامه های سیستمی نیازمندیهایی داره که اینجا جای مناسبی برای انجامشون نیست. برنامه نویسهای سیستمی که در ایران فعالیت می کنند تعداد بسیار کمی دارند ( اگر موضوع اتوماسیون رو ازشون سوا کنیم ) و اینجا هم جای مناسبی برای تجارت برنامه های سیستم نیست . کدام کارخونه ای در ایران هارد دیسک ، کارت گرافیک ، فلاش مموری یا امثالش رو تولید میکنه که براش برنامه نوشته بشه ؟ کدام شرکت صنعتی به کار برنامه نویس داخلی در زمینه برنامه نویسی سیستم اعتماد میکنه که بهش پروژه بده ؟ مباحث بسیار متفاوتی در برنامه نویسی سیستم وجود داره که نمی خوام وارد تک تک اونها بشم . مثلا سیاست جدید مایکروسافت در ویندوز ویستا بارگذاری درایورهایی است که امضای دیجیتال کلاس 3 داشته باشند که اون هم به ایرانی ها فروخته نمیشه . چه دستگاهی رو میخواهید با ویندوز ویستا بدون دور زدن سیستم های تجاری و به راحتی هماهنگ کنید ؟ دعا میکنم در راهی که انتخاب کردید ، پشتکار لازم رو داشته باشید و در سالهای آینده پشیمان نشید. اما من به عنوان یک برنامه نویس سیستم اگر بخوام دوباره از اول شروع کنم ، موضوع Ajax یا Web Application رو انتخاب می کنم. چه ارزشی داره که شما همه چیز یک سیستم عامل رو بفهمید و بعد سیستم عامل عوض بشه ؟ چه ارزشی داره که در هر Build ویندوز آفست اطلاعات مربوط به Process در جای متفاوتی قرار بگیره ؟
برنامه نویس های سیستم بیشتر عاشق کارشون هستند تا اینکه با نتیجه کارشون عشق کنند.
پروژه پایانی که میتونم پیشنهاد کنم ، یک سیستم نوین در پلاتفرم وب هست که مشتری هم داشته باشه . مثلا پیاده سازی یک فروشگاه الکترونیکی ، یک سیستم مدیریت محتوا ، یک انجمن ، یک سیستم آموزش آنلاین چیزهای قشنگ و تو دل برویی هستند.
L0ve.Soldier
یک شنبه 26 فروردین 1386, 23:10 عصر
پسر خوب
عشق و تجارت دو تا چیز متفاوت از همدیگه هستند. برنامه های سیستمی نیازمندیهایی داره که اینجا جای مناسبی برای انجامشون نیست. برنامه نویسهای سیستمی که در ایران فعالیت می کنند تعداد بسیار کمی دارند ( اگر موضوع اتوماسیون رو ازشون سوا کنیم ) و اینجا هم جای مناسبی برای تجارت برنامه های سیستم نیست . کدام کارخونه ای در ایران هارد دیسک ، کارت گرافیک ، فلاش مموری یا امثالش رو تولید میکنه که براش برنامه نوشته بشه ؟ کدام شرکت صنعتی به کار برنامه نویس داخلی در زمینه برنامه نویسی سیستم اعتماد میکنه که بهش پروژه بده ؟ مباحث بسیار متفاوتی در برنامه نویسی سیستم وجود داره که نمی خوام وارد تک تک اونها بشم . مثلا سیاست جدید مایکروسافت در ویندوز ویستا بارگذاری درایورهایی است که امضای دیجیتال کلاس 3 داشته باشند که اون هم به ایرانی ها فروخته نمیشه . چه دستگاهی رو میخواهید با ویندوز ویستا بدون دور زدن سیستم های تجاری و به راحتی هماهنگ کنید ؟ دعا میکنم در راهی که انتخاب کردید ، پشتکار لازم رو داشته باشید و در سالهای آینده پشیمان نشید. اما من به عنوان یک برنامه نویس سیستم اگر بخوام دوباره از اول شروع کنم ، موضوع Ajax یا Web Application رو انتخاب می کنم. چه ارزشی داره که شما همه چیز یک سیستم عامل رو بفهمید و بعد سیستم عامل عوض بشه ؟ چه ارزشی داره که در هر Build ویندوز آفست اطلاعات مربوط به Process در جای متفاوتی قرار بگیره ؟
برنامه نویس های سیستم بیشتر عاشق کارشون هستند تا اینکه با نتیجه کارشون عشق کنند.
پروژه پایانی که میتونم پیشنهاد کنم ، یک سیستم نوین در پلاتفرم وب هست که مشتری هم داشته باشه . مثلا پیاده سازی یک فروشگاه الکترونیکی ، یک سیستم مدیریت محتوا ، یک انجمن ، یک سیستم آموزش آنلاین چیزهای قشنگ و تو دل برویی هستند.
این نکته هایی که گفتید بیشترشون مربوط به محصولات ماکروسافت می شه که منم به هیچ وجه محصولاتش رو استفاده نمی کنم و کل سیستم محصولات اوپن سورسه
در مورد بقیه حرفاتون هم بگم===>کاملا تایید می شه
نظر من اینه==> بهتر از گشنگی و بی پولی بمیرم تا کاری رو انجام بدم که علاقه ای ندارم بهش
هرچند این استدلال از دیدگاه خیلی ها شبیه سفسطه بافی و بی عقلی
ولی هر کسی یه اعتقادی داره
-------------------------------------------
یه سوالی تو یکی از تاپیک ها پرسیدم کسی جواب نداد==> منبع فارسی در حد نوشتن درایور برای موس ای که یکی دوستان اختراع کردن پیدا می شه؟؟
robochoo
دوشنبه 27 فروردین 1386, 16:23 عصر
اگه اهله مخابرات باشی بد نیست که یه image prosseing بنویسی به کمک نرون های عصبی.
این جالبه
CodeMasterX
دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 19:43 عصر
من هم پروژه های کاربردی رو پیشنهاد میکنم.
شما سعی پروژه ای رو تحویل بدی که هم بار فنی-کاربردی بالایی داشته باشه و هم بتونی باهاش پول در بیاری اصلا همونجا میتونی بفروشی به دانشگاه.این جور پروژه های همونجور که اشاره شد میتونه به عنوان رزومه خوب برای ادامه تحصیل در خارج و استخدام در موسسات دولتی و خصوصی سطح بالای همینجا هم باشه.
من پروژه هایی مثل اینا رو پیشنهاد میکنم:
- سیستم مکانیره بیمارستان ها (که شامل تمام بخش ها مثل داروخانه،آزمایشگاه،بخش اورژانس و ... میشه.میتونی یه سیستم آنلاین رو پیاده سازی کنی و سیستم رو تحت شبکه پیاده کنی)
- برنامه های تحت شبکه ای که عملیات برق-قدرت انجام میدن.
- یه پروژه هوش مصنوعی (مثلا Soccer Simulation 3D)
- پیاده سازی بانکداری اینترنتی-آنلاین (نه یه سیستم بانکداری کامل-میتونی فقط بخشی بذاری که مثلا مشتریان برای یه سری کارهای بخصوص نیاز به حضور شخصی پیدا کنن و تمام کارهاشون از طریق اینترنت انجام بشه)
- ...........
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.