PDA

View Full Version : سوال از اقای راد بابت bach file در اعمال متداول با datagrid

hamed_bostan
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 11:01 صبح
با سلام . این موضوع رو توی یه تاپیک جدا باز کردم که تداخلی ایجاد نشه . توی اعمال متداول با دیتا گرید شما وقتی دانلود می کنی یه شاخه واسه ساخت database هستش که یه bach file داره . یه توضیح بدین که ما هم چیوری این کارو بکنیم و ایا واسه وارد کردن اطلاعات هم کد نووشتین یا واسه ورد کردن اطلاعات هم که توی اسکریپت کد insert اون بود option خاصی در sqlserver هست که میشه تیک زد یا استفاده کرد . ممنون

Behrouz_Rad
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 12:48 عصر
دستوراتی که در فایل های Batch نوشته میشن، تعدادی دستورات ثابت و از پیش تعریف شده هستند که مثل یک زبان برنامه نویسی کوچک عمل می کنند.
توضیح این دستورات در مقوله ی این تاپیک نیست و انشاا... خودت با اونها آشنا میشی.
دستورات اصلی استفاده شده، مربوط به ابزار OSQL (یکی از متعلقات SQL Server) هست که اجازه میده تا از طریق خط فرمان، اجرای دستورات T-SQL، فراخوانی SP ها و اجرای فایل های Script رو انجام بدی.
مجوز دسترسی به دیتابیس، به کاربر ASPNET، و همچنین اجرای دستورات فایل اسکریپت همراه با برنامه توسط این ابزار انجام شده.
نحوه ی استفاده از این ابزار و پارامترهای اون رو می تونی در SQL Server Books Online ببینی.

ایا واسه وارد کردن اطلاعات هم کد نوشتین یا واسه وارد کردن اطلاعات هم که توی اسکریپت کد insert اون بود option خاصی در sqlserver هست که میشه تیک زد یا استفاده کرد.

پس از اینکه فایل Script رو توسط SQL Server ایجاد کردم، فایل رو ویرایش کردم و دستورات INSERT ای رو برای اضافه کردن تعدادی رکورد پیش فرض در دیتابیس در فایل مذکور نوشتم.
!Thanks to Notepad

موفق باشید.

hamed_bostan
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 15:56 عصر
ممنون از راهنمایی .
ایا ممکنه من بتونم محتویات فایل bach رو ببینم تا با کد ها آشنا بشم یا refrence خاصی هست؟
خیلی واسه ام جالب بود

Behrouz_Rad
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 16:05 عصر
محتویات فایل Batch رو که در Notepad هم می تونی ببینی!
مرجع خاصی در حال حاضر سراغ ندارم.

hamed_bostan
چهارشنبه 02 اسفند 1385, 17:00 عصر
ممنون از راهنمایی.
کی شه ما هم برنامه هامون خفن شه
یا حق