View Full Version : مشکل با Encoding و Decoding
shaghayegh_6113
جمعه 04 اسفند 1385, 01:25 صبح
سلام
من از برنامه زیر که که توی همین سایت برای Code و Decode کردن Text گذاشته شده بود استفاده کردم
اول فایل Text رو Encode کرده و ذخیره می کنم . بعد داخل برنامم هر جا بهش نیاز دارم Decode اش کرده و در یک RichEdite نشون میدم
فایل های Text من به زبانهای آلمانی و فرانسوی هست . بعضی از حروف این زبانها مخصوص هستند و به شکل خاصی اند مثلا شکل U با 2تا نقطه بالاش
حالا مشکلم اینه که وقتی روی کامپیوترم Word نداشته باشم این حروف به شکل علامت سوال در می یاد که فکر می کنم البته فونتش هم فونت خود ویندوز هست (Timmes new Roman) ولی وقتی هم Word نصب باشه سرعت خوندن نوشته ها از فایلم و نمایش اونها در RichEdit خیلی خیلی پایین می یاد . میشه بگید باید چی کار کنم ؟؟
ممنون
shaghayegh_6113
شنبه 05 اسفند 1385, 22:32 عصر
کسی جواب سوال منو نمی دونه؟؟؟
Mohammad_Mnt
یک شنبه 06 اسفند 1385, 08:41 صبح
این طور که شما گفتین، برنامه Code/Decode مشکلی نداره.
من فکر میکنم مشکل شما فونت کنترل RichEdit تون باشه. در ضمن، وقتی MS-Word را نصب می کنید یک سری از فونت ها تغییر می کنه. یعنی فونت Times New Roman ای که قبل از نصب ورد وجود داره با اونی که بعد از نصب وجود داره فرق می کنه. فکر می کنم فونت دومی کرکتر های مخصوص آلمانی و فرانسوی را توی خودش داره و برای همین همه چیز درست نشون داده می شه
shaghayegh_6113
یک شنبه 06 اسفند 1385, 10:45 صبح
من اشتباه کردم
فکر کردم فونت ها با نصب Word درست شده ولی این طور نبود .
حالا جدا از مشکل خراب شدن کلمات بزرگترین مشکلم اینه که وقتی روی سیستم Word نصبه سرعت خوندن فایل های من و نمایش اونها توی RichEdit فوق العاده کم می شه
این رو باید چی کار کنم ؟؟؟؟
Mohammad_Mnt
یک شنبه 06 اسفند 1385, 19:04 عصر
از چه Component ای استفاده کردین ؟
shaghayegh_6113
یک شنبه 06 اسفند 1385, 22:25 عصر
گفتم که از RichEdit استفاده می کنم .
بهتره سوالم رو یه جور دیگه مطرح کنم :
فرض کنید یه سری فایل متن توی Word دارید که تعدادشون و حجمشون زیاده . به دلایلی هم نمی تونید از بانک استفاده کنید . به هیچ عنوان هم کاربر نباید به این فایل ها دسترسی داشته باشه . یعنی فقط بتونه اونا رو تو برنامه بخونه و نتونه کپی کنه یا توی Cd از کنار برنامه بهشون دسترسی داشته باشه
حالا شما برای نمایش این فایلها توی برنامه چی کار می کنید ؟؟؟
من فایلها رو با پسوند Txt ذخیره کردم (که بعضی از حروف که به صورت Unicode بود به شکل علامت سوال در اومد) بعد اونا رو Code کردم و توی برنامه موقع نمایش Encode کردم .
حالا هم مشکل سرعت کم رو دارم و هم مشکل علامت سوال شدن بعضی حروف
از TntRichEdit هم استفاده کردم ولی بازم حروف رو درست نشون نمی ده
تو رو خدا یکی بگه باید چی کار کنم .
Mohammad_Mnt
سه شنبه 08 اسفند 1385, 14:44 عصر
من فایلها رو با پسوند Txt ذخیره کردم (که بعضی از حروف که به صورت Unicode بود به شکل علامت سوال در اومد)
مشکل همین جا است. شما فایل txt رو باید با انکودینگه Unicode ذخیره کنید.
مشکل سرعت هم مربوط به برنامه ی Encode/Decode تون است. از یه الگوریتم ساده تر استفاده کنین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.