ورود

View Full Version : upgrade کردن جدولها و فیلدها

Marjan_pr
سه شنبه 08 اسفند 1385, 19:44 عصر
یه برنامه با vb و بانک SQL Server دارم که دیتابیس برنامه ( طراحی جدولها و فیلدها ) رو مجبورم بعد مدتی تغییر بدم ، بهترین راه برای تشخیص و اعمال تغییرات بین بانک قدیمی و بانک تغییر یافته چیه ؟ من الان دارم از Offline کردن دیتا بیس و Import کردن ، تغییرات رو اعمال میکنم . ( دارم روی کتابخانه هم SQLDmo کار میکنم )
اگه راه بهتری هست لطفا راهنماییم کنید
ممنون

iman_s52
سه شنبه 08 اسفند 1385, 19:48 عصر
یه قسمت تو برنامه ات بذار که از فایل متنی بخونه که تو اون فایلها دستورات SQL ات رو بذار.؟؟؟

Marjan_pr
سه شنبه 08 اسفند 1385, 20:05 عصر
باتشکر از شما دوست عزیز
Sql هایی که میشه تغییرات یه دیتابیس رو تشخیص داد و اعمال کرد ؟! ( بدون اینکه اطلاعات از دست بره )
میشه بیشتر توضیح بدید یا یه مثال واسم بزارید ...

ممنون.

iman_s52
سه شنبه 08 اسفند 1385, 20:08 عصر
مثل اضافه کرئن یه فیلد یا اضاقه کردن سایز یه فیلد یا
اضافه کردن Stored Procedure یا Trigger یا ...
تغییر نوع داده ای با توجه به از دست ندادن اطلاعات

کیوان معینی
سه شنبه 08 اسفند 1385, 23:33 عصر
فکر میکنم منظور شما باید یه برنامه (تابع) یا یه سری Sql و یا یه روش خاص باشه که ، دوتا Database رو از ما بگیره و تفاوتهای اونا رو تشخیص بده و تغییرات لازم رو بر روی بانک مورد نظر پیاده کنه ، اگه درست گفته باشم !؟
من با SqlDmo در VB6 دارم کار میکنم ، تا یه جایی به نتیجه رسیدم (فقط table ها ، ستونهاش خیلی پیچیده است ) ، ولی کامل نیست .

از دوستان کسی نظری نداره .

zman123456
یک شنبه 13 اسفند 1385, 16:42 عصر
سلام
میشه از برنامه های Compare بانک استفاده کرد من از EMS‌ استفاده می کنم خیلی خوبه.
یا می تونید یک فایل متنی از Script های مورد نظر بسازید و به کاربر admin‌ بگین اون رو تو Query Aanalyzer‌ اجرا کنه.
اگر هم می خواهید برنامه این کار رو انجام بده بهتره یک تیکه برنامه جداگانه باشه که یک اسم به عنوان Service Pack Ver X.X هم براش در نظر بگیرید تا مدیریت تغییرات هم راحت باشه.
اگر هم میخواهید در داخل برنامه این کار انجام بشه همان روش فایل متنی بهتر است.