PDA

View Full Version : ذخیره نشدن اطلاعات در Sql

reza1357
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 11:42 صبح
سلام
دوستان جدول های برنامه ام در فاکس قبلا ساخته بودم الان تمامی انها را به Sql تبدیل کردم و داده های چند ساله ام نیز تحت Sql منتقل کردم.
الان در فرم های ورود اطلاعات موقع ذخیره ، داده ها ذخیره نمیشوند و پیغام تیک مربوط به Update هنگام طراحی View داده میشه در صورتی من این تیک رو زده ام.

یک سوال : آیا دستورات قبلی فرم ورود اطلاعات باید تغییر بدم ؟

با تشکر

binyaz2003
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 12:44 عصر
دقیقا چه پیغامی؟
فیلد کلید اصلی رو انتخاب کردی؟

reza1357
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 07:38 صبح
دقیقا چه پیغامی؟
این پیغام رو میده :

الان در فرم های ورود اطلاعات موقع ذخیره ، داده ها ذخیره نمیشوند و پیغام تیک مربوط به Update هنگام طراحی View داده میشه در صورتی من این تیک رو زده ام.

فیلد کلید اصلی رو انتخاب کردی؟

بله

rezaTavak
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 17:57 عصر
sql یعنی چی؟

reza1357
شنبه 12 اسفند 1385, 07:00 صبح
sql یعنی چی؟
SQL Server

rezaTavak
شنبه 12 اسفند 1385, 08:03 صبح
از کنترل txtbtns استفاده میکنی؟

reza1357
شنبه 12 اسفند 1385, 08:54 صبح
بله در بعضی از فرمها

rahro
شنبه 12 اسفند 1385, 11:59 صبح
بله در بعضی از فرمها

فکر کنم منظورتون پروژه باشه آره ؟؟! یا نه واقعا" فرمه؟؟!

reza1357
شنبه 12 اسفند 1385, 13:14 عصر
پروژه نیست یک نرم افزار جامع که 5 سال پیش انو نوشتم الان هم میخوام آن رو تحت شبکه تبدیل کنم نمیخوام از نو فرم های ورود و غیره رو ویرایش کنم ایا راهی هست ؟

rezaTavak
شنبه 12 اسفند 1385, 13:28 عصر
خب توی فاکس View مانند table است.

ببین ابتدا دیتابیست را باز کن.
با browse و append blank اونو یک رکورد اضافه کن.
با دستور tableupdate() بروزش کن
حالا فایل را ببند و باز کن ببین تغییری کرده؟

باید اسم view و table قبلی یکی باشه تا بتونید از اون بدون تغییر استفاده کنید view را به تک تک فرمها اضافه کنید.

mehran_337
شنبه 12 اسفند 1385, 13:49 عصر
فرق view چیه؟ و چه خاصیتی داره ؟
تا حالا ازش استفاده نکردم

reza1357
شنبه 12 اسفند 1385, 14:19 عصر
یکی از کارهایی View اینکه به تیبل هایی که در محیط های دیگه مثل(sql، access و ...) ارتباط برقرار کنی و مثل تیبل خود فاکس در فرم ها میتونی استفاده کنی.

reza1357
شنبه 12 اسفند 1385, 14:22 عصر
خب توی فاکس View مانند table است.

ببین ابتدا دیتابیست را باز کن.
با browse و append blank اونو یک رکورد اضافه کن.
با دستور tableupdate() بروزش کن
حالا فایل را ببند و باز کن ببین تغییری کرده؟

باید اسم view و table قبلی یکی باشه تا بتونید از اون بدون تغییر استفاده کنید view را به تک تک فرمها اضافه کنید.
قبلا این کار رو دستی کرده بودم تعییر میکنه ولی وقتی کلا از برنامه یا اون View خارج بشم داده ها همان داده های قبلی بر میگردن :متفکر:

reza1357
یک شنبه 13 اسفند 1385, 14:39 عصر
توی VB فرم ورود اطلاعات ساختم اطلاعات ذخیره میشن ولی توی فاکس اطلاعات ذخیره میشن ولی به Sql ارسال نمیشن و وقتی از برنامه خارج میشم یا Table رو ببندم و یکبار دیگه اون فرم رو باز کنم اطلاعات همان اطلاعات قبلی است.
بنظرم دستوری باید باشه که اطلاعات رو در Sql ارسال و Update میکنه.
به نظر دوستان مشکل کجاست ؟

اگه دسترسی به Vf و Sql Server دارین یک table بسازین ببنید ایا اطلاعات ذخیره میشن!!!

با سپاس

kia1349
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 10:29 صبح
چرا یه بخش کوچک از برنامه رو اینجا نمیزارین تا نگاهش کنیم.انطوری بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 16:48 عصر
سلام
دوستان جدول های برنامه ام در فاکس قبلا ساخته بودم الان تمامی انها را به Sql تبدیل کردم و داده های چند ساله ام نیز تحت Sql منتقل کردم.

یک سوال : آیا دستورات قبلی فرم ورود اطلاعات باید تغییر بدم ؟

با تشکر

دوست عزیز آیا مشکل شما رفع شده است اگر هنوز در ارتباط فرمهای نرم افزاریتان با SQL Server مشکل دارید مطرح کنید.!

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 16:58 عصر
توی VB فرم ورود اطلاعات ساختم اطلاعات ذخیره میشن ولی توی فاکس اطلاعات ذخیره میشن ولی به Sql ارسال نمیشن و وقتی از برنامه خارج میشم یا Table رو ببندم و یکبار دیگه اون فرم رو باز کنم اطلاعات همان اطلاعات قبلی است.
بنظرم دستوری باید باشه که اطلاعات رو در Sql ارسال و Update میکنه.
به نظر دوستان مشکل کجاست ؟

اگه دسترسی به Vf و Sql Server دارین یک table بسازین ببنید ایا اطلاعات ذخیره میشن!!!

با سپاس

با سلام
دوست عزیز این که شما می خواهید پوسته ارتباطی اشیاء فرمهای خودرا تغییر دهید و از حالت NATIVE به Sql Server تبدیل کنید .
تکنیک بسیار جالبی است اما پیچیده می باشد. شما باید توانایی کار برروی Data environment فرمها یتان و ساختن Connection String و Transaction های مربوط به این مبحث را داشته باشید.من اینکار را کرده ام اگر مایل بودی من تاپیکی به نام مباحث پیشرفته ویژوال فاکس پرو ایجاد کرده ام که می توانید مشکل خود را در این تاپیک مطرح نمایید.

kia1349
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:15 صبح
بله بهتره تا موضوع رو در همون قسمت دنبال کنیم.من خودم هم سعی میکنم در بحث شرکت داشته باشم