PDA

View Full Version : مشکل در اتصال به Sql 2000 با VC#2005

hdv212
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 16:17 عصر
سلام به همه .. خصوصا شما آقای ثباتی عزیز .. خسته نباشید
من هنوز در اتصال به اس کیو ال 2000 با سی شارپ مشکل دارم .. اگه کسی ... نمونه پروژه ای داره مه نحوه ی پیکربندی و اتصال به اس کیو ال 2000 هزار رو نشون میده به ما هم بده که دو سالی هست دنبالش هستم و فقط به خاطر همین مشکل از اکسس استفاده میکنم ... مرسی ..منتظرم..
در ضمن این پیغام هم میده :
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

whitehat
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 16:28 عصر
آیا Connection String را صحیح نوشتید؟روش زیر را امتحان کنید.

1-ابتدا فایلی متنی بسازید و پسوند آنرا UDL بگذارید
2-حال بر روی آن دو بار کلیک کنید
3-حال می توانید Engine پایگاه داده خود را از تب اول انتخاب کنید
4-از تب دوم موارد دیگری مانند نوع اتصال،نام کاربری و پسورد و پایگاه داده مورد نظر را انتخاب کنید
5-کلید Test Connection را بزنید
6-اگر اتصال با موفقیت انجام شد بر روی دکمه Ok کلیک کنید
7-این بار فایل را با NotePad باز کنید
Connection String بدست آمده را می بینید، این روش برای تست اتصال به پایگاه داده نیز می تواند مفید باشد

AminSobati
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 16:33 عصر
بصورت Local وصل بشین به SQL Server و نتیجه دستور زیر رو اینجا پست کنید:

PRINT @@VERSION

hdv212
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 17:24 عصر
مرسی از جوابتون ..
آقای ثباتی من در سرور اصلی به SQL 2000 کانکت شدم و دستوری رو که داده بودید اجرا کردم،اینم جوابش:

Microsoft SQL Server 2000 - 8.00.194 (Intel X86)
Aug 6 2000 00:57:48
Copyright (c) 1988-2000 Microsoft Corporation
Personal Edition on Windows NT 5.1 (Build 2600: Service Pack 2)

منتظر قدمهای بعدی هستم
مرسی

AminSobati
چهارشنبه 09 اسفند 1385, 17:28 عصر
مساله اول اینکه پیغام خطا صحبت از SQL Sever 2005 میکنه ولی شما به 2000 کانکت شدین و Print رو انجام دادین! مطمئن هستین که فقط یک SQL Server روی سرور وجود داره؟
مطلب دوم، Connection String برنامتون رو پست کنین

hdv212
شنبه 12 اسفند 1385, 11:53 صبح
سلام بچه ها و به خصوص شما آقای ثباتی
این دفعه پیغام جدیدی به من داد که جالب بود، اینم پیغام :

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

همانطور که در پیغام میبینید، نوشته : provider: Named Pipes Provider خیلی عجیبه، به خاطر همین من این قسمت رو در Network utility فعال کردم (منظورم همون Named Pipes هست)
و دیدم که مشکلم حل شد ..
به نظر شما چرا از این سرویس استفاده میکنه ؟؟ چرا از TCP/IP استفاده نمیکنه ؟؟
مرسی ..
به هر حال مشکلم حل شد .. ولی منتظر این جواب هستم ..

AminSobati
شنبه 12 اسفند 1385, 22:01 عصر
Named Pipe و TCP/IP هر دو پروتکلی هستند که SQL Server میتونه استفاده کنه. شاید ترتیبشون رو در لیست جا به جا کنید مشکل حل بشه. به هر حال خوشحالم که مشکل حل شد :)