ورود

View Full Version : ورود کاربر متخلف

razeghi_loved
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 14:10 عصر
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم من یک برنامه ساختم و در این برنامه یه قسمت هست که مال مدیر برنامه می باشد و کاربر عادی نمی تواند وارد آن شود من دلم می خواستم که هم کاربر نتونه وارد بشه و هم وقتی ادرس اون فایل را بزنه وارد یه صفحه دیگر بشه که بهش اخطار بده که شما غیر مجاز دارید به حریم مدیر وارد می شود این کار را کردم و در ضمن اون صفحه را طوری طراحی کردم که وقتی کاربر می خواد صفحه را با دکمه بستن در وسط صفحه که خودم طراحی کردم را بزند نام کاربر در لیست افراد متخلف قرار می گیرد اما بعضی از کاربران روی دکمه بستن خود صفحه یعنی همان Close کلیک می کنند و باعث می شه که نامش ذخیره نشود آیا کدی هست که حتی اگر پنجره را با هر چی ببنده مثل حتی Alt+f4 باز هم در لیست افراد متخلف قرار بگیره در ضمن اگر می شه بگید کد را باید در کجا بنویسم یه راهنمایی کلی می خواستم

M-Gheibi
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 14:54 عصر
منطق برنامه برای اینکه نام فرد متخلف رو در انتهای پروسه‌ی کاری انجام بده چیه ؟ دلیلی نداره که به هنگام خروج و بستن صفحه این کار رو انجام بدید . همون موقع که تشخیص داده شد فرد دسترسی نداره و پیغام خطای مربوطه رو می‌بینه عملیات ثبت نام کاربری در لیست متخلفین رو هم انجام بدید .

razeghi_loved
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 15:00 عصر
آخه چه طوری باید چه دستوری به کار ببرم من سورس کارم اگر می شه دقیقا منظورتان را بگید

اَرژنگ
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 15:45 عصر
چطوری این کاربرا قسمت مدیر را پیدا میکنند؟ مگر لینک قسمت مدیر را در اختیار کاربرایه عادی قرار میدید؟

سلام
ببخشید من یه سوال داشتم من یک برنامه ساختم و در این برنامه یه قسمت هست که مال مدیر برنامه می باشد و کاربر عادی نمی تواند وارد آن شود من دلم می خواستم که هم کاربر نتونه وارد بشه و هم وقتی ادرس اون فایل را بزنه وارد یه صفحه دیگر بشه که بهش اخطار بده که شما غیر مجاز دارید به حریم مدیر وارد می شود این کار را کردم و در ضمن اون صفحه را طوری طراحی کردم که وقتی کاربر می خواد صفحه را با دکمه بستن در وسط صفحه که خودم طراحی کردم را بزند نام کاربر در لیست افراد متخلف قرار می گیرد اما بعضی از کاربران روی دکمه بستن خود صفحه یعنی همان Close کلیک می کنند و باعث می شه که نامش ذخیره نشود آیا کدی هست که حتی اگر پنجره را با هر چی ببنده مثل حتی Alt+f4 باز هم در لیست افراد متخلف قرار بگیره در ضمن اگر می شه بگید کد را باید در کجا بنویسم یه راهنمایی کلی می خواستم

aligh662000
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 18:05 عصر
برای اینکار کافیه که وقتی مدیری وارد اون صفحه میشه یک Session رو ست کنی!
اگر اون Session ست نبود redirect کنه یک صفحه دیگه!

razeghi_loved
جمعه 11 اسفند 1385, 02:45 صبح
نه قسمت مدیر را کسی بلد نیست اما بعضی از کاربرها کنجکاو هستند و با کمی بالا و پایین لینک مدیرت سایت را پیدا می کنند به همین خاطر می گم البته وقتی لینک را پیدا می کنه و می زنه اگر مدیر نباشه و کاربر عادی باشه اون را وارد صفحه دیگر می کنه و به اون اخطار می ده من می خواستم اگر می شه کد را کامل توضیح بدید