View Full Version : وقفه در چاپ : برنامه تحت فاکس پرو داس محیط اجرا ویندوز
Sabeghi
جمعه 11 اسفند 1385, 14:39 عصر
با سلام
من برنامه ای دارم که با فاکس پرو تحت داس نوشته شده است
هنگامی که این برنامه را در محیط ویندوز اجرا میکنم و میخواهم از برنامه چاپ بگیرم
ابتدا کمی مکس دارد سپس چند خطی چاپ میکند و دوباره مکس دارد و بعد از چند ثانیه دوباره مشغول چاپ گرفتن میشود.
اگر ممکن است دوستان راهنمایی بفرمایند.
rezaTavak
جمعه 11 اسفند 1385, 17:47 عصر
روی پرینتری که در windowsنصب شده کلیک راست کرده و گزینه فرستادن مستقیم به چاپگر را فعال کنید.
Sabeghi
شنبه 12 اسفند 1385, 22:59 عصر
ببخشید برنامه من تحت داس میباشد و اصلا پرینتری تعریف نکرده ام
فقط از طریق ویندوز اجرایش میکنم.
اگر ممکن است دقیقتر راهنمایی بفرمائید.
reza1357
یک شنبه 13 اسفند 1385, 09:36 صبح
چند تا پرینتر روی سیستم دارین ؟
روی پرینتری که با برنامه تان سازگاری داشته باشه(یعنی قبلا تحت داس به چه پرینتری پرینت میکنید) رو Set Default Priner کنید.
Sabeghi
سه شنبه 15 اسفند 1385, 18:09 عصر
چند تا پرینتر روی سیستم دارین ؟
روی پرینتری که با برنامه تان سازگاری داشته باشه(یعنی قبلا تحت داس به چه پرینتری پرینت میکنید) رو Set Default Priner کنید.
با تشکر از شما
اما مشکل من حل نشد و همچنان وقفه در چاپم دارم
سعید حمیدیانفر
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 08:01 صبح
سلام
منم حدس میزنم ایراد از برنامه فارسی ساز پرینتر شما باشه
چون بعضی از این برنامه ها منابع سیستم رو طوری در اختیار می گیرن که با تخصیص حافظه ویندوز تداخل ایجاد می کنه و احتمالا باعث وقفه یا مشکلات دیگه میشه
یه ایراد دیگه میتونه نحوه ارسال اون گزارش به چاپگر باشه که باعث این مشکل میشه که در این صورت باید یه تغییراتی تو برنامت بدی .
خب بعد از این همه اظهار فضل ....(البته با عذرخواهی فراوان از اساتید عزیز)
من یکی دو تا برنامه تست شده دارم که با ویندوز ایکس پی هم تست شده و بدون مشکل پرینت تحت داس رو استاد میکنه . اگه مشکلت هنوز حل نشده . یه تماسی چیزی بگیر تا برم دنبالش بگردم و برات بفرستم . چون خیلی وقته سراغشون نرفتم .
09155621944
یا علی
new_day
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 22:22 عصر
ویندوز شما چیه من این مشکل را توی ویندوز xp داشتم
شما باید توی رپوها کدهای esc را حذف کنید یا چاپگری بنام generic که text only هست را نصب کنید در این حالت کلیه اطلاعات مستقیم به پرینتر ارسال میشه
Esy_Programmer
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:04 عصر
از فایل txt واسه گزارشات استفاده کن و بعد از اون واسه چاپ محتویات فایل از دستور type داس استفاده کن
run type filename>prn
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.