View Full Version : فاکس پرو تحت داس
tazmani
شنبه 12 اسفند 1385, 11:10 صبح
سلام بر دوستان دانشمند.
فاکس پروی تحت داس هنوز کاربرد داره یا منسوخ شده؟
چون من هنوز با این فاکس برنامه مینویسم. چند تایی هم تابع و غیره دارم اگر بدرد کسی میخوره در خدمتم.
rahro
شنبه 12 اسفند 1385, 11:55 صبح
سلام بر دوستان دانشمند.
چون من هنوز با این فاکس برنامه مینویسم. چند تایی هم تابع و غیره دارم اگر بدرد کسی میخوره در خدمتم.
یادش بخیر!! چه دورانی داشت!؟ فاکس تحت داس
سلام
ورودتون رو خیر مقدم میگویم
reza1357
شنبه 12 اسفند 1385, 14:53 عصر
سلام بر دوستان دانشمند.
دست عزیز تا جایی که اطلاع دارم البته توی شهر خودمون هنوز که هنوزه از fox تحت dosاستفاده میکنند.
جالب اینجاست بعضی از جاها میگن برنامه های تحت داسش استونه :متعجب: ترجیح میدن تحت داس باشه.
kia1349
یک شنبه 13 اسفند 1385, 11:43 صبح
فاکس هیچ وقت قدیمی نمیشه
مهم اینه که بدونی ازش چه انتظاری داری
حتی خیلی از برنامه های امروزی رو میشه با همون فاکس داس نوشت که هم سریعتر کار کنه و هم بهتر ولی کیه که گول ظاهر شیک ویندوز و ویژوالها رو نخورده باشه و بدبخت نشده باشه
rezamim
یک شنبه 13 اسفند 1385, 20:59 عصر
کیه که گول ظاهر شیک ویندوز و ویژوالها رو نخورده باشه و بدبخت نشده باشه
واقعا درست میفرمایید. هم نویسنده بدبخت میشه هم کاربر:لبخند:
new_day
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 22:17 عصر
فاکس تحت داس واقعا خوبه سرعتش هم خوبه و هر کاری را بخوای دقیقا همونا انجام میده نه مثل ویندوز که سازگاری فونت و تفاوت ویندوزها و گزارش گیریهاش و مشکلات دیگه
اما کد نویسی زیادتری داره و بعضی امکاناتش محدوده یا با سختی میشه ایجاد کرد
با همه این حرفها شبکه ویندوز راحت تر و برنامه فاکس تحت داس با شبکه ویندوز اجرا میکنیم
اما امکاناتی که ویندوز برای خدمات در اختیار میزاره بیشتره مثل استفاده از چاپگرها در شبکه و ... البته بازم از فاکس بیرون نمیریم و از ویژوال فاکس استفاده میکینیم
Esy_Programmer
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:08 عصر
فاکس داس خیلی دوست داشتنی تر از visual هست ولی خوب .....
ealvandi
شنبه 05 خرداد 1386, 21:03 عصر
شاید سرعت کد زدن در فاکس داس بیشتر از ویژوال اون باشه
golpesar9999
یک شنبه 06 خرداد 1386, 13:12 عصر
بهترین گزینه برای سیستم های مالی همون داس است چون تقریبا هیچ دردسری نداره
اینو شما می تونین از حسابدارهایی که هم از برنامه های داس استفاده کردن هم از ویندوز
تحقیق کنین
admiral-sale-13
یک شنبه 06 خرداد 1386, 13:26 عصر
ادم با هر زبان برنامه نویسی کار کنه خوبه البته اگر وقت دارید ذهن رو به مدلهای دیگر برنامه نویسی اشنا میکنه
حداقلشم تو کنکور تستا شو درست میزنی:لبخندساده:
وصال1386
سه شنبه 08 خرداد 1386, 17:56 عصر
چه فرقی داره DOS یا WINDOWS مهم تشخیص نیازهاست فاکس تحت dos برای کلیه
بانکهای اطلاعاتی عالیه منتها سلیقه مشتری عوض شده همچنین محدودیتهای سیستم
عامل هم بزودی به اون اضافه میشه .
برای رفتن بسمت VISUAL شک نکن ولی عجله هم نکن.
فاکس تحت داس ______ همیشه دوست داشتنی
mehran_337
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 08:06 صبح
خیل جالبه بچه ها !
جمله ای که وصال عزیز در بالا گفت که فاکس تحت داس همیشه دوست داشتنیه واقعا درسته.
حتی توی سایتها خارجی وقتی مقاله ای در باره ارتقا فاکس گفته می شه جواب می دن هنوز درصد بالایی در دنیا از فاکس 2.6 استفاده می کنند. مافکر می کنیم فقط توی ایران اینطوریه
محمدجلال حجاز ي فرد
دوشنبه 04 آذر 1398, 18:14 عصر
سلام بر دوستان دانشمند.
سلام كاربر گرامي
من نياز شديد به يك برنامه با فرمت dbf كه بتوان با آن تفاوت دو فيلد كه محتواي تاريخ دارد را محاسبه كند .... اين را هم در نظز داشته باشيد كه امكان وجود يك يا چند سال كبيسه بين دو تاريخ هم هست .... من الان در مورد نحوه تشخيص همين سالهاي كبيسه گير كردم .... اگر برنامه يا تابعي براي اين كار داريد منت دار خواهم شد كه براي من ايميل كنيد ....آدرس ايميل من mhejaxifard83@gmail.com
محمدجلال حجاز ي فرد
دوشنبه 04 آذر 1398, 18:17 عصر
سلام بر دوستان دانشمند.
سلام كاربر گرامي
من نياز شديد به يك برنامه با فرمت dbf كه بتوان با آن تفاوت دو فيلد كه محتواي تاريخ دارد را محاسبه كند .... اين را هم در نظز داشته باشيد كه امكان وجود يك يا چند سال كبيسه بين دو تاريخ هم هست .... من الان در مورد نحوه تشخيص همين سالهاي كبيسه گير كردم .... اگر برنامه يا تابعي براي اين كار داريد منت دار خواهم شد كه براي من ايميل كنيد ....آدرس ايميل mhejazifard83@gmail.com
gh_khajehzade
دوشنبه 02 دی 1398, 12:34 عصر
سلام
یک نگاه بنداز:
https://barnamenevis.org/showthread.php?7624-%D9%87%D8%B1%DA%A9%D8%B3-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%AF&highlight=%D8%B3%D8%A7%D9%84+%DA%A9%D8%A8%DB%8C%D8 %B3%D9%87
yousefi964
یک شنبه 15 اسفند 1400, 14:20 عصر
سلام بر دوستان دانشمند.
من از سال 69 تا 78 با Dbase - FoxBase و Foxpro بیش از 50 اپلیکیشن برای ارتش، سپاه، گمرک و چند جای خصوصی دیگه نوشتم و هنوز هم بهترین استراحت و تفریح من برنامه نویسی هست. شاید با بالاتر رفتن توقع کاربران، استفاده از اپلیکیشنهای داس کارایی نداشته باشه ولی به یاد بیاریم پردازنده هواپیمای شکاری اف 14 تامکت هنوز تراشه 8088 هستش.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.