View Full Version : برتری جاوا چیست؟
سفید برفی
شنبه 12 اسفند 1385, 17:42 عصر
سلام
جاوا نسبت به سی شارپ چه برتری داره؟تا چه اندازه در بازار کار جا داره؟به نظر شما من دنبال جاوا برم یا سی شارپ؟
h_baqery
دوشنبه 14 اسفند 1385, 10:28 صبح
هر کسی نظر خودش رو داره ؟؟؟؟
اگر دنبال بهانه می گردی که جاوا رو شروع کنی بهتره که سریعتر شروع کنی.
اگر می خوای تو کارت موفق باشی بهتر حرفه ای بشی و جاوا هم زبان حرفه ای ها است .
شاید زمان بیشتری طول بکشه که بتونی باهاش شروع کنی ولی بعدا زمانی که برات صرفه جویی می کنه خیلی
بیشتره .
من خیلی وقت در سی شارپ و asp.net2 صرف کردم ولی چون همه فقط درباره جاوا حرف می زنن
و چون شروع سختی داره (البته خیلی هم سخت نیست ولی به سادگیه سی شارپ نیست) ولی اکثر کسانی که من
باهاشون مشاوره کردم با تجربیات اولیه تو جاوا شکست خوردن و بی خیالش شدن و حالا می گن تو نمی خواد بری سراغش .
ولی اگر می خواهی تو شرکتهای حرفه ای کار کنی و حقوق خوب بگیری بهتره خیلی سریع جاوا رو شروع کنی .
مزایای جاوا به حدی زیاده و دربارش صحبت شده که یه کمی جستجو کنی می تونی مطالب زیادی پیدا کنی .
یه نکته رو بگم : دلیل استفاده من از جاوا و کنار گزاشتن سی شارپ این بود که من تا اومدم تو vb6 حرفه ای بشم دات نت اومد . تا اومدیم با دات نت کارکنیم نسخه 2 اومد که کلی امکانات اضافه داره و بازم باید یه سری چیزارو توش یاد بگیری . و حالا هم که صحبت از سی شارپ 3 هستش . پیشنهاد می کنم تو این دام نیفتی و دایم یه چرخه رو دنبال نکنی .
اگر می خوای محدود نباشی برو سراغ جاوا . اطرافت رو نگاه نکن که همه xp دارن و تا یه رزولوشن تغییر می دی کل فرمت به هم می ریزه . تو جاوا این مشکلات نیست.
سفید برفی
جمعه 18 اسفند 1385, 07:59 صبح
واقعا ممنونم از راهنماییتان
سفید برفی
جمعه 18 اسفند 1385, 08:10 صبح
سلام باز هم از راهنماییتان ممنونم.
به نظر شما به عنوان یک جاوا کار با کتاب چی شروع کنم.
البته کمی جاوا بلدم.در حد ابتدایی.
ehsant
جمعه 18 اسفند 1385, 09:25 صبح
البته ممکنه که دیگه نیاز به نظر نداشته باشید
ولی خواستم نظر خودم رو بگم.
به نظر من یکی از مزایای جاوا محدود کردن هوشمندانه بعضی چیزهاست. که البته به نظر من این برای برنامه نویس های مبتدی خیلی خوبه.اما از حرفه ای هاش دیگه بی خبرم .
نمونه این محدودیتها حذف پوینتر و ارثبری چند گانه است که از برخی پیچیدگیهای خفن کم میکنه.
البته در مورد هر محدودیتی هر کسی نظر خودش رو داره مثلا من عدم اجازه تعریف(اورلود) اپراتور رو یک محدودیت بد میدونم.
سفید برفی
جمعه 18 اسفند 1385, 13:25 عصر
ممنونم از نظرتون
pooyanm
جمعه 18 اسفند 1385, 15:28 عصر
سلام باز هم از راهنماییتان ممنونم.
به نظر شما به عنوان یک جاوا کار با کتاب چی شروع کنم.
البته کمی جاوا بلدم.در حد ابتدایی.
http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=285534&postcount=4
و البته بعد از این Tutorial خود سان.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.