ورود

View Full Version : نحوه استفاده از Source لینوکس

Bahmany
شنبه 12 اسفند 1385, 21:21 عصر
:خجالت:با سلام
می خواستم بدونم که چگونه می توان بروی لینوکس تغییرات ایجاد کرد. می دونم سوالم خیلی کلیه ولی می خواستم بدونم کسایی که سورس رو بدست می آورند چگونه از اون بهره برداری می کنن یا چطوری Compile‌ می کنن و چونه نصبش می کنن.
در ضمن آیا می توان سورس مربوطه رو از بازار خریداری کرد یا حتما باید دانلود کرد که با این سرعت اینترنت مصیبته

با تشکر

Inprise
شنبه 12 اسفند 1385, 21:39 عصر
چگونه می توان بروی لینوکس تغییرات ایجاد کرد

همانطور که در سورس کد هر نرم افزار دیگری تغییر ایجاد میکنند .

چگونه از اون بهره برداری می کنن یا چطوری Compile‌ می کنن و چونه نصبش می کنن

قاعدتا همراه سورس کد هر بسته ای یک یا مجموعه ای از MakeFile برای ساختن و نصب وجود داره . بسته به نوع تغییری که ایجاد میشه ممکنه تغییر میک فایلها هم لازم باشه یا نباشه ، و در هر حال پس از انجام تغییر لازم ، Make کردن و عموما Make install کردن کد کافی است .

در ضمن آیا می توان سورس مربوطه رو از بازار خریداری کرد یا حتما باید دانلود کرد که با این سرعت اینترنت مصیبته

خیلی چیزها رو میشه از بازار خرید . باید بگردی . ولی تو قطعا به سورس کد همه بسته های لینوکس ! نیاز نداری . به تغییر هر چیزی که علاقه مندی کافی است سورس همون رو بگیری . غیر از نرم افزارهای بزرگی مانند خود کرنل ، عموما" سورس کدها حجم زیادی هم ندارند . لازمه بدونی با توجه به میزان اطلاعاتی که به نظر میاد داری نباید از خودت انتظار داشته باشی بتونی بسادگی چیزی رو در لینوکس تغییر بدی . شاید یاد گرفتن برنامه نویسی برای لینوکس و کار کردن با GCC و محیطهای توسعه متداول قدم اول بهتری باشند .

Bahmany
یک شنبه 13 اسفند 1385, 21:36 عصر
سلام
مرصی Inprise (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=1341) از راهنماییت خیلی کامل و ساده بود.

واقعیتش حدود 4 ساله که دلفی ( WinApp ) کار می کنم و بخاطر فرار از دلفی ( Access Violation - Error At ... :عصبانی++: ) یه یک سالی که جاوا رو شروع کردم ( فقط مطالعه:متفکر: )
وقتی جاوا رو شروع کردم از محیط لینوکس برای تست برنامه های آموزشی استفاده کردم و در همین حال به فکر kernel سیستم عامل لینوکس افتادم و چطوری کار میکنه و:اشتباه: ...
راستش به سردر آورن از سیستم عامل نیز بد جروی علاقه دارم فکر کردم با 4 خط تغییر توی بعضی از سورس ها میشه تغییرات ملموسی رو مشاهده کرد سر همون به دنبال سورس لینوکس افتادم:لبخند:

شاید یاد گرفتن برنامه نویسی برای لینوکس و کار کردن با GCC و محیطهای توسعه متداول قدم اول بهتری باشند .

ممنون میشم GCC و محیطهای توسعه متداول رو یکم بیشتر توضیح بدی:اشتباه:

تشکر...

ramin_rp
یک شنبه 13 اسفند 1385, 23:56 عصر
سلام
gcc مجموعه ای از کامپایلر های gnu هست
که شما برنامه هایی رو که با هر کتابخانه و ... که نوشتین می توانید با gcc کامپایل کنید

محیطهای توسعه متداول هم anjuta , kdeveloper , ... هستند که یک جستجو با گوگل کنی کلی مطلب پیدا میکنی

ramin_rp
یک شنبه 13 اسفند 1385, 23:59 عصر
kernel رو هم می توانید از فروشگاه سایت technotux تهیه کنید

netspc
دوشنبه 14 اسفند 1385, 04:15 صبح
اگر سرعت اینترنت شما بالاست از این سایت هم میتونی kernel رو دانلود کنی:
(kernel 2.6.2.1 حجمش دور و بر 41 مگ هست)
http://www.kernel.org/
از این امکان google هم قافل نشو:
www.google.com/linux

Bahmany
دوشنبه 14 اسفند 1385, 18:20 عصر
از netpc و ramin تشکر می کنم
توی مسیر خوبی قرارم دادید