PDA

View Full Version : file access denied

rahro
دوشنبه 14 اسفند 1385, 06:50 صبح
سلام
موقع اجرای بعضی از قسمتهای یک پروژه مربوط به برنامه هایی که قبلا توی محیط داس نوشتم و معمولا از حجم پردازش بالایی برخودار هست (البته اجرای تو محیط ویندوز) با خطای ذیل بر میخورم

file access denied

چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد
البته این نکته رو یاد آور شوم من توی محیط داس , قبلا فقط با foxprox برنامه های خود رو کمپایل میکردم

mehran_337
دوشنبه 14 اسفند 1385, 07:54 صبح
بیشترین چیزی که اتفاق می افته اجرای چند باره یک برنامه هست یعنی برنامه سینگل رو بخوای بصورت چند کاربره استفاده کنی.
set exclusive off بزار ببین درست می شه؟؟؟

rahro
دوشنبه 14 اسفند 1385, 10:55 صبح
بیشترین چیزی که اتفاق می افته اجرای چند باره یک برنامه هست یعنی برنامه سینگل رو بخوای بصورت چند کاربره استفاده کنی.
set exclusive off بزار ببین درست می شه؟؟؟
سلام
این فرمان ابتدا برنامه بود ولی
این فرمان رو تو پورسیجر مربوطه ام کپی کردم مشکل حل شد ولی چرا؟:عصبانی++:
چرا تو داس مشکلی نداره ولی تو ویندوز اینطوری میشه ؟!!!

mehran_337
دوشنبه 14 اسفند 1385, 13:59 عصر
منم خیلی وقتها می بینم یکسری برنامه ها در حین کار ریست می شه . مخصوصا همین بحث یادمه این خاصیت آن بود اما نمی تونستم از زپ استفاده کنم.
به هر حال از دو حال خارج نیست . بزاریم پای باگ های برنامه یا ایرادهای خودمون.
من که اشکال رو از روتین های خودم می دونم و یه خورده از vfp
باز خدا رو شکر حل شد بقیه رو بیخیال

kia1349
دوشنبه 14 اسفند 1385, 15:57 عصر
ویندوز به طور پیش فرض محیطی است برای کار در شبکه به همین دلیل محیطهایی مثل فاکس وقتی فایلی رو از دسته جداول باز میکنند حداکثر نظارت را در امنیت آن بکار میبرن
پس برای اینکه به سیستم بفهمانیم ما روی این فایل میخواهیم کارهای خاصی انجام بدیم حتما باید از set exclusive off استفاده کنیم

kia1349
دوشنبه 14 اسفند 1385, 15:58 عصر
البته میتوانید از طریق تنظیمات فاکس در قسمت tools>option بعضی از مقادیر پیش فرض در سیستم را به سلیقه خودتان تغییر بدهید

rahro
سه شنبه 15 اسفند 1385, 06:27 صبح
البته میتوانید از طریق تنظیمات فاکس در قسمت tools>option بعضی از مقادیر پیش فرض در سیستم را به سلیقه خودتان تغییر بدهید
سلام
حقیر توی برنامه نوشته شده داس مشکل داشتم . بحرحال متشکرم از شما