View Full Version : الگوریتم ساخت خبرنامه ...
peymannaji
دوشنبه 14 اسفند 1385, 09:51 صبح
سلام .
می خواستم الگوریتم ساخت یک خبر نامه رو بدونم . بطوری که ایمیل افراد ثبت بشه و یکباره برای اعضا یک ایمیل خبری فرستاد مثل سیستم هایی که در حال حاضر وجود داره مانند سیستم خبرنامه وبگذر . با تشکر ... ( البته من قسمت دومش برام مهم هست که چگونه به همه اعضا که در خبرنامه عضو هستن میتونیم ایمیل بدیم ... در واقع پروسه کار رو در محیط SQL و ASP.NET می خوام بدونم )
Alireza_Salehi
دوشنبه 14 اسفند 1385, 21:39 عصر
قسمت ثبتش که سادس ، یک TextBox و یک Button ! کاربر ایمیلش رو وارد میکنه و شما اون رو در دیتابیس وارد میکنی ، برای فرستادن ایمیل هم به آدرس هایی که در دیتابیس ذخیره شده با استفاده از امکانات ارسال ایمیل میزبان سایتت و روشهای ارسال ایمیل که بارها در تالار جواب داده شده ایمیل ارسال میکنی!
برای قسمت ثبت و خواندن آدرس ها از دیتابیس که خوب باید کار با دیتابیس رو بلد باشی!
peymannaji
دوشنبه 14 اسفند 1385, 21:50 عصر
میدونید من تا الان تونستم که در آن واحد یک ایمیل رو به یک فرد بدم یعنی در قسمت To فرد آدرس ایمیل فرد مقابل رو میده ( فقط یک نفر ) آیا باید ایمیل ها بطور مثال :
email1@email.com,email2@email.com, ....
از دیتا بیس بگیرم و با کاما از هم جدا کنم و در یک متغیر ذخیره کنم و سپس آن متغیر را در مقابل mailobject.TO قرار بدم ؟
goudarzivahid
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 11:37 صبح
آیا باید ایمیل ها بطور مثال :
email1@email.com,email2@email.com, ....
از دیتا بیس بگیرم و با کاما از هم جدا کنم و در یک متغیر ذخیره کنم و سپس آن متغیر را در مقابل mailobject.TO قرار بدم ؟
اگر این کارا بکنی تو ایمل هایی که میفرستی آدرس ایمیل تمامی لیست می آید و این چندان خوشایند نیست البته راه داره که اینجا مشخص نبلشد ولی به نظر من بهتر اینکه فقط عمل send ایمیل را تو یک حلقه یا ریپیتر بندازی و تو اون حلقه هر دفعه اسم یکی را از بانک بگیری و بفرستی
peymannaji
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 20:43 عصر
اگر این کارا بکنی تو ایمل هایی که میفرستی آدرس ایمیل تمامی لیست می آید و این چندان خوشایند نیست البته راه داره که اینجا مشخص نبلشد ولی به نظر من بهتر اینکه فقط عمل send ایمیل را تو یک حلقه یا ریپیتر بندازی و تو اون حلقه هر دفعه اسم یکی را از بانک بگیری و بفرستی
ممنون دوست عزیز ...
چند سوال داشتم آیا این منطقی ترین راه هست و دوم اینکه از نظر سرعت کار این روند به چه صورت هست ؟
Alireza_Salehi
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 21:09 عصر
گر این کارا بکنی تو ایمل هایی که میفرستی آدرس ایمیل تمامی لیست می آید و این چندان خوشایند نیست البته راه داره که اینجا مشخص نبلشد ولی به نظر من بهتر اینکه فقط عمل send ایمیل را تو یک حلقه یا ریپیتر بندازی و تو اون حلقه هر دفعه اسم یکی را از بانک بگیری و بفرستی
لطفا راهش رو بگید ببینیم چیه؟
اگر توی حلقه بذارید همه کار ها به عهده شماست یعنی برای 1000 نفر باید 1000 بار ایمیل ارسال کنید!!!!
CC کارش اینه که خود سرور ایمیل به تمام آدرس هایی که در این فیلد قراردارند یک کپی از ایمیل را ارسال میکند (یعنی شما یک بار ایمیل میفرستی) و تمام دریافت کننده گان آدرس دیگر دریافت کننده گان را می بینند!
BCC کارش اینه که خود سرور ایمیل به تمام آدرس هایی که در این فیلد قراردارند یک کپی از ایمیل را ارسال میکند (یعنی شما یک بار ایمیل میفرستی) و هیچ یک از دریافت کننده گان آدرس دیگری را نمیبیند!
Blind carbon copy (http://en.wikipedia.org/wiki/Blind_Carbon_Copy)
MailMessage.Bcc Property (http://msdn2.microsoft.com/en-us/system.net.mail.mailmessage.bcc.aspx)
peymannaji
جمعه 18 اسفند 1385, 12:16 عصر
سوال بعدیم اینه که اگه صفحه ایمیلی که من به کل کاربران میخوام بفرستم . داری فرمت خاصی باشه باید چیکار کنم مثل یک جدول توش متن باشه و بطور کلی رنگو لعاب بخوام بدم چیکار کنم ؟
shahab_ksh
جمعه 18 اسفند 1385, 12:47 عصر
از این کد استفاده کنید
mail.BodyFormat = MailFormat.Html
mail.Body = str
که str یه متغیره از که قالب و محتوای ایمیلتونو نگه میداره (رنگو لعابش)
khz-web1
سه شنبه 01 آبان 1386, 14:08 عصر
میشه بشتر توضیح بدی
shahab_ksh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=24304) vbmenu_register("postmenu_316439", true);
یا حد اقل یک سورس کد بزاری
SalarSoft
سه شنبه 01 آبان 1386, 19:27 عصر
میشه بشتر توضیح بدی
با mail.BodyFormat = MailFormat.Html متد رو بر روی Html تنظیم می کنید. با این روش می تونی از کد های Html در ارسال متن پیغام استفاده کنی.
mail.Body="<b>Bold hello!</b>"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.