ورود

View Full Version : ایجاد چند Store Procedure پشت سرهم در دلفی

reza1351
سه شنبه 15 اسفند 1385, 23:04 عصر
چه جوری میشه چند Store procedure را در دلفی با یک دستور در sql2000 ایجاد کرد
مشابه کاری که در query analyzer انجام میدهیم
مشکلی که من دارم اینه که یه سری stor proc دارم که برای سال مالی بعد باید مجدد ساخته بشن که در دلفی با یه دستور نمیشه ساخت و باید برای ساخت تک تک آنها باید در دلفی یک دستور بنویسم.

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 08:28 صبح
دوست عزیز میتونی یک script از sp ها تهیه کنی و در دلفی با استفاده از osql اونو اجرا کنی.

shayan_delphi
شنبه 19 اسفند 1385, 08:24 صبح
برای سال مالی بعد چه عملیاتی متفاوت با سال مالی جاری هست که نیاز به ایجاد پروسیجر جدید دارید؟

linux
شنبه 19 اسفند 1385, 11:18 صبح
چه جوری میشه چند Store procedure را در دلفی با یک دستور در sql2000 ایجاد کرد
مشابه کاری که در query analyzer انجام میدهیم
مشکلی که من دارم اینه که یه سری stor proc دارم که برای سال مالی بعد باید مجدد ساخته بشن که در دلفی با یه دستور نمیشه ساخت و باید برای ساخت تک تک آنها باید در دلفی یک دستور بنویسم.
در طراحی جداول تجدید نظر کن و با پیش زمینه فاکس با sql کار نکن چرا باید برای هرسال مال جدول جدایی داشته باشی در فاکس بود که بخاطر محدودیت های نرم افزاری و سخت افزاری برای جلوگیری از کند شدن برنامه برای هر سال جدول جدید درست می کردند.
با sql server مثل فاکس برخورد نکنید.

reza1351
شنبه 19 اسفند 1385, 22:53 عصر
برای سال مالی بعد چه عملیاتی متفاوت با سال مالی جاری هست که نیاز به ایجاد پروسیجر جدید دارید؟

من Database هر سال را جداگانه در نظر گرفته ام البته شاید کار چندان حرفه ای نباشد اما ترس از کند شدن سیستم در حجم زیاد اطلاعات باعث این کار شده ولی بهرحال مشکلی که الان وجود داره ایجاد sp های سال قبل در سل جدیده

با تشکر

reza1351
شنبه 19 اسفند 1385, 23:05 عصر
در طراحی جداول تجدید نظر کن و با پیش زمینه فاکس با sql کار نکن چرا باید برای هرسال مال جدول جدایی داشته باشی در فاکس بود که بخاطر محدودیت های نرم افزاری و سخت افزاری برای جلوگیری از کند شدن برنامه برای هر سال جدول جدید درست می کردند.
با sql server مثل فاکس برخورد نکنید.
از توجه و تشخیص خوبت ممنونم ولی من در Sql2000 یک جدول با 5000000 رکورد دارم و برای 13میلیون رکورد تست کردم به طرز وحشتناکی سرعت گزارش گیری کم شد تازه تست من روی سرور و در query analyzer بود در ضمن فقط از یک جدول با 10 فیلد گزارش گرفتم تعداد رکورد بازگشتی هم زیاد نبود بنابراین با شکستن به سال های متفاوت فعلا هیچ مشکلی ندارم به جز موردی که قبلا مطرح کرده ام
اگر راه حل بهتری برای طراحی مورد بالا وجود دارد خیلی ممنون میشم راهنمایی ام کنید:تشویق:

linux
یک شنبه 20 اسفند 1385, 00:09 صبح
از توجه و تشخیص خوبت ممنونم ولی من در Sql2000 یک جدول با 5000000 رکورد دارم و برای 13میلیون رکورد تست کردم به طرز وحشتناکی سرعت گزارش گیری کم شد تازه تست من روی سرور و در query analyzer بود در ضمن فقط از یک جدول با 10 فیلد گزارش گرفتم تعداد رکورد بازگشتی هم زیاد نبود بنابراین با شکستن به سال های متفاوت فعلا هیچ مشکلی ندارم به جز موردی که قبلا مطرح کرده ام
اگر راه حل بهتری برای طراحی مورد بالا وجود دارد خیلی ممنون میشم راهنمایی ام کنید:تشویق:
استاد ما اینجا آقای ثباتی هستند. تجربه زیادی هم در بهینه کردن سیستم ها دارند. حتما راهنمایی خواهند کرد.
ولی تجربه من!
1- سخت افزار مناسب
2- طراحی صحیح جداول و ایندکس گزاری صحیح
در ضمن در تعداد بالای رکوردها زمان هم لازم هست.
شما وقتی برای هر سال دیتابیس جدا گرفتی آن وقت چه احتیاجی هست که sp ها را دوباره تعریف کنی؟
یک فایل اسکریپت درست کن برای ساختن دیتابیس جدید.