View Full Version : کلاس آموزش HTML آیا قابل استفاده هست یا خیر؟
internet
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 10:34 صبح
سلام
من یه کلاس HTML ثبت نام کردم مربوط به مرکز تکنولوژی اطلاعات سازمان آموزش فنی و حرفه ای که به صورت رایگان هست
از 15 فروردین هم شروع می شه
حالا سوالم این جاست ایا این کلاس برای من خوب هست که طراحی وب علاقه دارم ؟
یعنی دوستانه بهم راهنمایی کنید به درد خور هست یا وقت تلف کردنه؟
با تشکر
I,Nobody
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 16:10 عصر
من همیشه با یادگیری HTML قبل از شروع به برنامه نویسی وب موافق بودم.
اگه شما بخوای بعدش برنامه نویسی به زبانهایی مثل php،perlو ... رو شروع کنی، خیلی موفق تر خواهی بود. ولی اگه می خوای .net رو یاد بگیری، یه آشنایی مختصر با HTML کافیه چون برنامه نویسی وب با دات نت، یعنی عدم استفاده بهینه از کدهای HTML و JavaScript .
(البته این نظر شخصی منه)
internet
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:02 عصر
سلام
دوست عزیز
من چون برنامه نویسی اصلا کار نکردم یه استرس خیلی بزرگی دارم
و یه بار هم رفتم سر کلاس فکر کنم اسمش این بود:
Net. و یه همچین چیزی web application و windows appliction ولی یک کلمه اش هم متوجه نشدم
جلسه دوم که رفتم بعدش بی خیال شدم و الان از برنامه نویسی می ترسم با این که استعداد همه چی رو دارم ولی به خدا نمی دونم چرا اینطوری شدم
البته می دونم اچ تی ام ال رو با کدهاش آشنایی دارم یه کتاب خیلی قطور هم از همین HTML دارم ولی باز هم شما اگه می شه بفرمائید که من این استرس رو چه طور از خودم دور کنم
مثلا یه کتاب هم دارم در مورد Apache و MY sql و php که اپچی و my sql یا همون PHPMY ADMIN رو کم و بیش متوجه اش شدم ولی از PHP هیچی دستگیرم نشد
یعنی وقتی وارد متغییر و نمی دونم این حرف ها می شه خیلی سخت می شه و نمی دونم واقعا به نظر من سخت می یاد یا واقعاً انقدر سخت هست
به هر حال ممنون می شم که راهنماییم کنید
با تشکر و سپاس فراوان
http://P30Central.com
I,Nobody
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 20:10 عصر
ببین دوست عزیز؛
شما کمی حوصله کن و از روی همون کتاب مثال به مثال پیش بری، به خوبی یاد می گیری.
2 تا مثال رو که با موفقیت انجام دادی، ترست میریزه و تازه علاقمند می شی
someCoder
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 20:28 عصر
نگران نباش! اصلا html بیشتر طراحیه تا برنامه نویسی. تو برنامه نویسی هم استفاده داره ولی خودش که اصلا زبون برنامه نویسی نیست وحتی شاید بشه گفت شبیه زبون برنامه نویسی هم نیست!
dr-h6666
جمعه 18 اسفند 1385, 20:38 عصر
دوست عزیز، نظر شخصی من هم اینه که اگر اول html یاد بگیری بعد بری سراغ برنامه نویسی بهتره، اون کلاس هم میتونی بری ولی خودت باید بخوای که یاد بگیری، اگه دیدی خوب جلو میری کلاسو ادامه بده، البته یادگیری html تقریبا سادست، خود من که بدون کلاس و کمک از کسی یه چیزایی یاد گرفتم!
موفق باشی
ali_kolahdoozan
جمعه 18 اسفند 1385, 20:46 عصر
در صورت علاقه مندی به web design با هر زبان و ابزاری . پیشنهاد میکنم اول html رو خوب و کامل یاد بگیرید
internet
جمعه 18 اسفند 1385, 21:03 عصر
با تشکر از همه شما دوستان عزیز
ولی سوالی که این جا برام مطرح هست خوب شما می دونید اغلب برنامه هایی که می خواهیم یاد بگیریم یه لازم و ملزومی دارند یعنی مثل فلش می خواهید کار کنید نرم افزار خاص خودش رو داره
و دیگر برنامه ها
حالا با این که با یک ویرایشگر ساده مثل همین Notpad هم می شه کدهای html رو نوشت و استفاده کرد به نظر شما بهترین برنامه برای این که ما رو در یادگیری سریع تر و روشن تر html کمک کنه چیه؟ آیا فرانت پیج 2003 خوب هست یا من باید از یه چیز دیگه استفاده کنم؟
البته خودم برنامه های خیلی زیادی دارم برای همین هم همیشه در انتخاب هام دچار وسواس می شم
با تشکر از همکاری دوستان
ali_kolahdoozan
جمعه 18 اسفند 1385, 21:07 عصر
کدها رو مهمه یاد بگیری ابزار برای این کار زیاده . من چند سال پیش یکی 2 صفحه رو از ابتدا با notepad ساختم . بعد که دیدم دیگه دستم توش راه افتاده . رفتم سراغ اینجور ابزارها.
I,Nobody
جمعه 18 اسفند 1385, 21:59 عصر
FrontPage2003
DreamVeawer
ramin_rp
جمعه 18 اسفند 1385, 22:51 عصر
zend studio
internet
شنبه 19 اسفند 1385, 07:21 صبح
zend studio
می شه بفرمائید این برنامه چند مگابایت هست ؟ و آیا کرک شده اش هست؟
با تشکر
moohssenn
شنبه 19 اسفند 1385, 10:20 صبح
چیزی در حدود 60 تا 70 مگابایت هستش .
اگه کرکشم باشه توی این سایت دونبالش نگرد
موفق باشی
internet
شنبه 19 اسفند 1385, 13:09 عصر
حجم اش بالاست مگه این که از ماهواره بتونم بگیرمش اینطوری از حوصله من که خارجه
البته فکر می کنم zend برای php خیلی کاربرد داشته باشه
با تشکر
ramin_rp
شنبه 19 اسفند 1385, 13:16 عصر
سلام
بله
کرک اش هم همه جا ریخته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.