View Full Version : مباحپ پیشرفته Visual Foxpro9
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 16:32 عصر
لطفا مطالبی که مربوط به مباحث پیشرفته ویژوال فاکس پرو 9 می باشد را دراین تاپیک بنویسید.
Visual Class
OOP
SQL Server بر روی فرمهای ویژوال فاکس پرو
OCX و نحوه استفاده از DLL
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 16:34 عصر
دوستان عزیز هرکس سوالی در مورد ویژوال فاکس پرو داره مطرح کند!
فرهاد شیری عضو انجمن ویژوال فاکس پرو کاران ایران در دبی
kia1349
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:16 صبح
ورود شما رو به جمع خودمان تبریک میگم
rahro
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 10:09 صبح
سلام
من هم ورود شما را به این انجمن خوش آمد میگویم
دوستان
آیا برنامه ای هست که بشه محتوای DLL ها یا FLL ها رو نمایش و ویرایشش کرد!
ریسورش کرد.؟
reza1357
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 10:28 صبح
SQL Server بر روی فرمهای ویژوال فاکس پرو
دوستان اگه ممکنه در این زمینه بیشتر توضیح بدین راستش رو بخواهید تا حالا برنامه ای ندیم SQL Server و ویژوال فاکس نوشته شده و خیلی دوست دارم در این زمینه کار کنم ولی هر موقع با ویژوال فاکس پرو خواستم برنامه تحت شبکه بنویسم اصلا داده ها در SQL Server ذخیره نمیشوند (مجبورم برنامه های تحت شبکه رو با Vb و برنامه های تک یوزره رو با ویژوال فاکس بنویسم) اگه دوستان نمونه برنامه و یا اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفن کمک کنند.
با تشکر
binyaz2003
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 13:20 عصر
دوستان عزیز هرکس سوالی در مورد ویژوال فاکس پرو داره مطرح کند!
فرهاد شیری عضو انجمن ویژوال فاکس پرو کاران ایران در دبی
با سلام و خوش آمدگویی
جالبه لطفا اطلاعاتی درباره این انجمن بدید.لینکی ، گروهی ، ...
kia1349
یک شنبه 20 اسفند 1385, 14:06 عصر
بعنوان یکی از مهمترین موضوعات بحث برنامه نویسی ویژوال فاکس با بانک اطلاعاتی sql server میتونه مفید باشه
منم توی کارام یه نگاهی میکنم و مثالهائی رو که نوشتم برای دوستان میزارم
mehran_337
یک شنبه 20 اسفند 1385, 16:49 عصر
ما هم اومدیم . سلام به همه!!
هم خوشآمد هم همونکه علی حسین زاده گفت .
farhad_shiri_ex
یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:16 عصر
با تشکر از دوستان عزیز خوشحالم بعد از مدتی دوری به این سایت بازگشته ام امید وارم بتوانم از اطلاعات دوستان بهرمند شوم !
farhad_shiri_ex
یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:37 عصر
سلام
من هم ورود شما را به این انجمن خوش آمد میگویم
دوستان
آیا برنامه ای هست که بشه محتوای DLL ها یا FLL ها رو نمایش و ویرایشش کرد!
ریسورش کرد.؟
ممنوم !
بله منتهی این برنامه به صورت ریجستر نشده است اگر خواستید برایتان ارسال می کنم!
در این برنامه می توانید یک فایل EXE , DLL , OCX ,EXE را می توانید تمامی توابع کتابخانه ای این فایلها را مشاهده نمایید.
باتشکر
farhad_shiri_ex
یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:52 عصر
دوستان اگه ممکنه در این زمینه بیشتر توضیح بدین راستش رو بخواهید تا حالا برنامه ای ندیم SQL Server و ویژوال فاکس نوشته شده و خیلی دوست دارم در این زمینه کار کنم ولی هر موقع با ویژوال فاکس پرو خواستم برنامه تحت شبکه بنویسم اصلا داده ها در SQL Server ذخیره نمیشوند (مجبورم برنامه های تحت شبکه رو با Vb و برنامه های تک یوزره رو با ویژوال فاکس بنویسم) اگه دوستان نمونه برنامه و یا اطلاعاتی در این زمینه دارند لطفن کمک کنند.
با تشکر
دوست عزیز !
باید بگوییم که برای حفظ برنامه های از قبل نوشته شده خودتان در محیط ویژوال فاکس پرو و به علت اینکه شما بتوانید برنامه هایی با ویژوال فاکس پرو طراحی نمایید. که اولا از تکنیکهای روز دنیا در بکارگیری از Database ها و اسفتاده بهینه از سرویس های روز دنیا می توانید با اندک تغییراتی در نرم افزار خودتان از این سرویسها به نحو قابل ملاحضه ای استفاده نمایید.
یعنی اینکه شما پوسته اصلی ارتباط فرمهایتان با Data environment که در V-fox9 در حالت NATIVE می باشد. را به صورت سرویس از روی Server Database اجرا نمایید.
حال این سرویس می تواند SQL SERVER 2000-2005 با استفاده از تکنولوژی ADO (Access Dynamic Objectiv) .
البته استفاده از این تکنیکها بستگی به شرایط برنامه های شما نیز دارد .
با تشکر
farhad_shiri_ex
یک شنبه 20 اسفند 1385, 18:00 عصر
دوستان عزیز اگر کسی تجربه ای در زمینه کار با سخت افزارهای جانبی و مانند Digital Camera, Web cam , RVG بر روی فرمهای V-fox داره مطرح کنه!
البته به غیر از مباحث Dynamic Twain چون با این متدولوژی آشنایی کامل دارم. و از این متد استفاده کرده ام.
باتشکر از دوستان عزیز
binyaz2003
یک شنبه 20 اسفند 1385, 19:40 عصر
دوستان عزیز اگر کسی تجربه ای در زمینه کار با سخت افزارهای جانبی و مانند Digital Camera, Web cam , RVG بر روی فرمهای V-fox داره مطرح کنه!
البته به غیر از مباحث Dynamic Twain چون با این متدولوژی آشنایی کامل دارم. و از این متد استفاده کرده ام.
باتشکر از دوستان عزیز
این وسایل معمولا یا با com ها کار میکنند یا با usb و اکثرا هم رابط برنامه نویسی مخصوص به خودشون رو دارند مگر اینکه بعنوان cooldisk توسط ویندوز تشخیص داده بشوند.اکثرا هم برای خودشون ابزار یا ocx هایی دارند شما کار اصلی که میخواهید انجام دهید چیست؟
در ضمن من هنوز جواب سئوالم و نگرفتم!
rahro
دوشنبه 21 اسفند 1385, 06:46 صبح
ممنوم !
در این برنامه می توانید یک فایل EXE , DLL , OCX ,EXE را می توانید تمامی توابع کتابخانه ای این فایلها را مشاهده نمایید.
باتشکر
متشکر میشوم توی همین لینک آپلودش رو بگذارید تا هم حقیر و هم دوستان استاده کنن.
mehran_337
دوشنبه 21 اسفند 1385, 07:43 صبح
ممنوم !
نداشتیما ! قربون شکل ماهت همینجا بزار دیگه . :چشمک:[/quote]
farhad_shiri_ex
دوشنبه 21 اسفند 1385, 09:10 صبح
این وسایل معمولا یا با com ها کار میکنند یا با usb و اکثرا هم رابط برنامه نویسی مخصوص به خودشون رو دارند مگر اینکه بعنوان cooldisk توسط ویندوز تشخیص داده بشوند.اکثرا هم برای خودشون ابزار یا ocx هایی دارند شما کار اصلی که میخواهید انجام دهید چیست؟
در ضمن من هنوز جواب سئوالم و نگرفتم!
با سلام
دوست عزیز کاری که شما در سایت بی نیاز کرده اید بسیار جالب می باشد . و دست کمی از این گروه ندارد.
منهی باید به عرض جنابعالی برسانم که در سال 2004-2005 در کشور دبی سمیناری تحت عنوان حمایت از برنامه نویسان فاکس پرو و ویژوال فاکس پرو و محیطهای D-base بر پا شد که هدف اصلی یکپارچه کردن برنامه نویسان تحت محیط ویژوال فاکس با سایر برنامه نویسهای دیگر بود. البته همانطور که اطلاع دارید شرکت مایکرو سافت از سراسر جهان برنامه نویسهایی را در تمامی محیطهای برنامه نویسی اش استخدام می نمایید تا از این را بتواند همواره این محیطها را به روز پشتیبانی نماید.
اما متاسفانه به علت اینکه در کشور عزیز ما چنین روابطی وجود ندارد نا چارا به عربها روی آورده ایم. منتهی این سمینار در سال 2007 نیز بر پا خواهد شد که اگر مایل بودید حتما به شما اطلاع خواهم داد. و من دیگر دوستانم از طرف دانشگاه به عنوان عضو جدید وارد این سمینار شدیم.
----------------------------------------
بعد اینکه در مورد جوابتان به سوال بنده با تشکر از شما باید بگوییم که این جانب نرم افزارهای پزشکی و داندانپزشکی و لابراتورهای داندانسازی تولید می نماییم .که در این راستا با سخت افزارهای پزشکی سر کار داریم مانند RVG,Oral Camera,Dijital Camera, و دستگاههای سفالومتری که البته تمامی این سخت افزارها با استفاده از تکنولوژی Dynamic Twain با برنامه های من سازگاری داشته و به راحتی با این سخت افزارها کار میکنیم.
منهی مشکل ما بیشتر یا سخت افزارهایی از همین نوع می باشد که با تکنولوژی Dynaimc Twain ساز گاری ندارند البته ما تا حدودی مشکلات کار با این ابزار پزشکی را مرتفع کرد هایم منتهی به مر حله تکمیلی نر سیده ایم.
باتشکر از شما دوست عزیز
farhad_shiri_ex
دوشنبه 21 اسفند 1385, 09:56 صبح
نداشتیما ! قربون شکل ماهت همینجا بزار دیگه . :چشمک:
دوست و دوستان عزیز این برنامه Free می باشد منتهی فقط فایلهای DLL,EXE را Export میکند البته من برنامه دیگری هم دارم اگر این برنامه مفید نبود لطفا اطلاع دهید تا برا یتان ارسال نماییم.
kia1349
دوشنبه 21 اسفند 1385, 11:41 صبح
با این برنامه کار کرده ام . تقریبا خوبه . پیشنهاد میکنم دوستان امتحان کنن
binyaz2003
دوشنبه 21 اسفند 1385, 11:44 صبح
با تشکر از اطلاعاتی که دادید.حتما اگر قرار هست جلسه ای در سال جاری میلادی برگزار بشه به من خبر بدید.ممنون.
reza1357
سه شنبه 22 اسفند 1385, 14:32 عصر
ما هم از این جلسه بی خبر نزارین !!!
اگه میشه آدرس شرکتی که در دبی است بگین بلاخره ما عربی هم بلدیم :چشمک:
rezamim
شنبه 26 اسفند 1385, 16:16 عصر
این جانب نرم افزارهای پزشکی و داندانپزشکی و لابراتورهای داندانسازی تولید می نماییم .که در این راستا با سخت افزارهای پزشکی سر کار داریم مانند RVG,Oral Camera,Dijital Camera, و دستگاههای سفالومتری که البته تمامی این سخت افزارها با استفاده از تکنولوژی Dynamic Twain با برنامه های من سازگاری داشته و به راحتی با این سخت افزارها کار میکنیم.
منهی مشکل ما بیشتر یا سخت افزارهایی از همین نوع می باشد که با تکنولوژی Dynaimc Twain ساز گاری ندارند البته ما تا حدودی مشکلات کار با این ابزار پزشکی را مرتفع کرد هایم منتهی به مر حله تکمیلی نر سیده ایم.
http://www.taltech.com/products/winwedge.html
mostafaalizadeh
یک شنبه 27 اسفند 1385, 13:17 عصر
سلام به همگی من با CrystalReports 10 دارم کار می کنم ، یک مشکل دارم . توی Design ءMode می تونم text رو Right To left کنم اما در RunTime نمی تونم اگه می تونید کمکم کنید .
mostafaalizadeh
یک شنبه 27 اسفند 1385, 13:20 عصر
سلام اله سئوال در مورد این بحث داری می تونم کمکت کنم
09123389463
em1362@yahoo.com
mehran_337
یک شنبه 05 فروردین 1386, 08:37 صبح
سلام اله سئوال در مورد این بحث داری می تونم کمکت کنم
09123389463
em1362@yahoo.com
با سلام خدمت شما دوست گرامی
اگر راهنمایی یا نکته خاصی هست خب می تونید همینجا بگید تا همه دوستان استفاده کنند شاید نکته شما جواب سوال دیگران هم باشه
با تشکر
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 15:45 عصر
سلام !
دوستان برنامه نویس آیا کسی در باره HIS اطلاعاتی دارد!
لطفا بیان کنید !
rezamim
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 08:39 صبح
منظورتون از HIS چی هست ؟
cofeenet
سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:26 صبح
سلام
آیا برنامه ای هست که بشه محتوای DLL ها و FLL ها رو نمایش و ویرایشش کرد!
ریسورش کرد.؟
در صورت امكان اگه برام به ايميلم بفرستين ممنونتون مي شم.
ايميل : bestaccounting50@yahoo.com
masoud8880
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 13:15 عصر
سلام !
دوستان برنامه نویس آیا کسی در باره HIS اطلاعاتی دارد!
لطفا بیان کنید !
با سلام
فكر مي كنم منظورتون Hospital Information System يا همون سيستم هاي اطلاع رساني
بيمارستاني باشه .
arashkhaan2002
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 04:02 صبح
من هم خوشامد میگم ، خیلی ها مایلند که برنامه فاکس رو با بانک sql بنویسند ولی مسکوت مونده ،
اگه تجربه اش رو دارید روش کار رو با مثال کامل توضیح بدید سروپا گوشیم .
arashkhaan2002
دوشنبه 02 آذر 1388, 14:12 عصر
انگاری از ادامه این تایپیک دیگه خبری نشده؟!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.