View Full Version : مشکل در فرستادن کد123 به پرفراژ در داس
new_day
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 21:59 عصر
با سلام -در پرفراژ ها (چاپگرهایی مثل epson tm_u590یا oliveiti p4sl) برای تغییردادن در کار چاپگر از کدهای esc استفاده میشه در این چاپگر ها برای اینکه 180درجه چاپ برعکس بشه
کدی داریم که متاسفانه فاکس پرو به کد asc اون اشکال میگیره یعنی کد 123
دستور به این شرح chr(27)+chr(123)+chr(1??? ;که به کد 123 که همان حرف "}" هست ایراد میگیره شاید بخاطر این باشه که متغیر تاریخ با این حرف شروع میشه
از دستور set consol و یک پرانتز هم که استفاده میکنم ببعضی وقتها عمل نمیکنه
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه با تشکر
new_day
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 22:02 عصر
ضمنا کدهای کاربری Epson TM-U590 Emulation وبرخی دیگه از چاپگرها موجوده اگه کسی نیاز داره بگه تا براش بفرستم
rezaTavak
یک شنبه 20 اسفند 1385, 08:17 صبح
کد خطا چیه؟
new_day
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 06:42 صبح
syntax erroe میده
اما مشکل با نوشتن کدها در داس در فایل txtو ارسال اون به چاپگر حل شد
فاکس پرو با ارسال "}" به صورت مستقیم به چاپگر مشکل داره
Esy_Programmer
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:00 عصر
ضمنا کدهای کاربری Epson TM-U590 Emulation وبرخی دیگه از چاپگرها موجوده اگه کسی نیاز داره بگه تا براش بفرستم
اگه ممکنه به من لطف کن
Esy_programmer@yahoo.com
new_day
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 23:59 عصر
کدهای پرفراژ epson 590که البته برای هر پرفراژی که با این مدل پروگرام شده باشه کاربرد داره
bahram_m
دوشنبه 27 آبان 1387, 16:47 عصر
ببخشید میتونم خواهش کنم که به هم یاد بدی چطوری چند تا متغیر روباtm_u590 چاپ کنم ممنونم
new_day
جمعه 08 آذر 1387, 01:09 صبح
با سلام و عرض معذرت كه دير جواب دادم
منظورتون توي داسه يا ويژوال
ضمنا پرفراژتون با چه كدي پروگرام شده ايران سيستم پروگرام شده يا مخصوص ويندوز
new_day
جمعه 08 آذر 1387, 01:15 صبح
اگه پرفراژ شما در ويندوز و پروگرام اون هم ويندوز مثل چاپگر نصب كنيد و مانند چاپگر هاي ديگه از اون پرينت بگيريد واگه پروگرام اون ايران سيستم يا هركدي مخصوص داس هستش ولي در ويندوز استفاده ميكني و در ويژوال بايد دادهايت را به همون كد مثلا ايران سيستم تبديل و با دستور ??? به چاپگر كه نصب كرده اي بفرستي
ميتوني در اين حالت به جاي چاپگر خودت generic-txtonlyرا هم انتخاب و نصب كني
binyaz2003
جمعه 08 آذر 1387, 18:01 عصر
سلام
من امروز با tm_u590 برخورد داشتم.اين رو بعنوان چاپگر در ويندوز ميشناسه و اطلاعات رو توسط يک گزارش تحت ويندوز در ويژوال فاکس چاپ ميکنند و عالي هم چاپ ميکنه اما مشکل اينه که اگر بيش از 2 خط باشه ، چاپ طول ميکشه.
اين تاپيک و که ديدم خواستم توسط ??? چاپ کنم که هيچ کاري انجام نميده يعني set printer to printername ميزنم بعد ميخوام يک رشته مثلا test را چاپ کنم نميشه.
حالا اينها اومدن در دلفي يک dll نوشتن که اين کار رو ميکنه که تاپيکش در همين بخش بنام dll هست.
چه جوري ميشه متن رو چاپ کرد؟
من به اون dll متن تبديل شده به داس (ايران سيستم) ميفرستم و اون هم با سرعت بالا چاپ ميکنه اما همه اش يک عبارت بي معني که هربار تغيير ميکنه رو اول رشته نمايش ميده.
new_day
چهارشنبه 27 آذر 1387, 09:50 صبح
من هم در ويندوز 98اس ائي درفاكس 2.6 و در ويندوز ايكس پي sp2 در vfp9 با ايران سيستم پرينت ميگيرم و مشكلي نداره
يعني در xp چاپگر را بعنوان پيش فرض گذاشتم و با دستور??? در vfp9 دادههايي كه ايران سيستم هست را پرينت ميگيرم و سرعت خوبي هم داره احتمالا مشكل شما از ويندوز يا تنظيم چاپگر باشه
اگه به ايران سيستم نيازي نداري ميتونيد پرگرام پرفراژ را عوض كنيد تا تحت ويندوز تنها باشه در اون صورت مشكلات كمتري داره ، تنظيماتي در خود پرفراژ هست كه اگر كليدها رابگيريد و روشن كنيد روي كاغذ چاپ ميشه و ميتونيد تغيراتي ايجاد كنيد( البته براي تغيير پرگرام بايد بديد به نمايندگي )
اما در مورد اينكه دو سطر بيشتر چاپ نميكنه در كنترل پانل در قسمت نصب پرينتر نگاهي به كاغذ پيش فرض پرينتر بيندازيد شايد مشكل اونجا باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.