PDA

View Full Version : حجم زیاد برنامه

shaghayegh_6113
جمعه 18 اسفند 1385, 00:29 صبح
سلام
نمی دونم اینجا جای مناسبی برای مطرح کردن سوالم هست یا نه . راستش نمی دونستم توی کدوم تالار باید مطرحش کنم .
برنامه من با تمام فایلهای کنارش (عکس ، فیلم و...) و DataBase اش که Access هست 875 مگ حجمشه که وقتی با Installshild تبدیل به Packege اش می کنم می شه 717 مگ حالا بماند که نمی دونم چرا حجمش کم می شه :متعجب:
همین 717 مگ هم روی CD رایت نمی شه . نمی دونم باید چی کار کنم
آیا قبل از ساخت با Installshild باید حجمش رو کم کنم یا بعدش هم می شه کاریش کرد ؟؟؟
من تمام فیلمها و عکسای کنار پروژه ام رو می خوام و به هیچ وجه نمی تونم ازشون کم کنم تا حجم برنامم رو پایین بیارم .
اگر ممکنه راهنماییم کنید
ممنون

m-khorsandi
جمعه 18 اسفند 1385, 01:32 صبح
نباید حجم برنامه‌ات اینقدر زیاد باشه که حتی با کم کردن سایز، بشه اون رو توی سی-دی رایت کرد و همینطور سایز DB ات،
مشکل به احتمال زیاد، عکس‌ها و فیلم‌های کنار برنامه‌ات هستند، سایز عکس‌ها رو کم کن، فرمت اونها رو به JPeg تغییر بده و ابعادشون رو کوچکتر کن. در مورد فیلم‌ها هم شاید مجبور باشی چندتایی رو حذف کنی.

babak869
جمعه 18 اسفند 1385, 11:07 صبح
سلام
برنامه اینستالشیلد از روش کمپرس کردن فایلهای غیر از فایل اجرایی و دیتابیس استفاده میکنه . البته زمان نصب برنامه مجددا اونا رو روی هارد extract میکنه .اما همونطور که جناب آقای خورسندی گفتند شما باید از حجم برنامه کم کنید تا لااقل بتونی اون رو روی سی دی رایت کنید .
موفق باشید

ghabil
جمعه 18 اسفند 1385, 14:57 عصر
شاید بهترین راهت این باشه که قیلمات رو با یک Encoder قوی فیلم Encode کنی. (اگر Encode شده ) نیستند.

m-khorsandi
جمعه 18 اسفند 1385, 16:14 عصر
اگر جزئی‌تر درباره برنامه‌ات، عکس‌ها و فیلم‌ها توضیح بدی شاید بشه بهتر کمکت کنیم.

MNosouhi
جمعه 18 اسفند 1385, 22:14 عصر
همین 717 مگ هم روی CD رایت نمی شه . نمی دونم باید چی کار کنم
مشکل فقط همینه که نمیشه رو سی دی رایتش کرد؟
اگر مشکل فقط همینه باید بگم که بیشتر از 700 مگ هم میشه بر روی سی دی های معمولی رایت کرد :
http://www.writeage.com/overburning_cds-print.html
غیر از این می تونید از سی دی های با ظرفیت بیشتر از 700 مگابایت که در بازار موجوده هم استفاده کنید.

shaghayegh_6113
شنبه 19 اسفند 1385, 20:27 عصر
آقای Nosouhi من نتونستم قسمتی رو که گفتید توی برنامه Nero پیدا کنم . یعنی کلید Ctrl + R کار نمیکنه .
آقای Khorsandi برنامه من قرائت و ترجمه کل قرآن به چندین زبان هست که فایلهای کنارش شامل عکسها ی صفحات و صداهاست . بنابر این به هیچ وجه نمی تونم از اونها کم کنم چون برنامه ناقص می شه .
آیا با ذخیره عکسها در DataBase می شه حجم برنامه رو کم تر کرد ؟؟؟؟

Mohammadi_F
سه شنبه 22 اسفند 1385, 03:57 صبح
از ابزار compact خود access استفاده کردی؟
tools/utilities database/compact and repair

محمد دادودنیا
جمعه 25 اسفند 1385, 10:15 صبح
یه راه اینه که اطلاعات حجیم را فشرده کنید با WinRar یا WinZip بعدا برای CD یه برنامه نصب بسازید که قبل/بعد از نصب Zipفایل را بازکند(البته این کار را برای آهنگ و فیلم و...پیشنهاد میدهم ولی نصب برای برنامه اتان را اصلا پیشنهاد نمی کنم)