View Full Version : زبان برنامه نویسی
المیرا جعفری زاده
جمعه 18 اسفند 1385, 13:47 عصر
سلام من دانشجوی سال اول ITهستم میخواستم یک زبان برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای یاذ بگیرم میخواستم از دوستان بپرسم چه زبانی رو با بازار کار خوب پیشنهاد می کنند؟
alimaker
جمعه 18 اسفند 1385, 13:56 عصر
سلام من دانشجوی سال اول ITهستم میخواستم یک زبان برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای یاذ بگیرم میخواستم از دوستان بپرسم چه زبانی رو با بازار کار خوب پیشنهاد می کنند؟
دوست عزیز
انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب جهت یادگیری وابستگی مستقیم به نحوه کاربرد و کارایی ونوع استفاده وتخصص شما داره
به عنوان مثال شما برای برنامه نویسی تحت وب از زبانهای همچون
asp .net یا vb.net میتونید بهره مند شید.
البته همین الان حداقل تو تاپیک در مورد سوال شما در این تالار وجود داره که دوستان به صورت مبسوط نظرات و مولفه های اصلی تعیین زبان برنامه نویسی مناسب رو شرح دادن.
چیزه دیگه ای که خیلی مهم اینه که انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب به علایق و نظارت شخصی فرد خیلی وابسته است.
اینم نمونه بحث ها که بارها و بارها تکرار شده (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=46774)
CodeMasterX
شنبه 26 اسفند 1385, 18:26 عصر
درسته.هر زبان برنامه نویسی برای هدف کارایی هاصی طراحی شده.بستگی به محدوده کاری شما داره.یه مقاله تو سایت چند وقت پیش آپلود شد به اسن زبان برنامه نویسی خوب فکر کنم تو بخض مهندسی نرم افزار بود یه جستجو کنی پیداش می کنی.در ضمن زبان برنامه نویسی شما اگر می خوایید با علم روز جلو برید باید از فناوری های جدیدی مثل شیء گرائی و برنامه نویسی تحت وب (به عنوان مثال) به خوبی پشتیبانی کنه.من دات نت رو پیشنهاد می کنم که بحث فنی اش اینجا دیگه خارج از محدوده هست و قبلا بارها دربارش بحث شده.یا C# یا VB 2005.
موفق باشی!
manager
شنبه 26 اسفند 1385, 18:49 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=63364
yashar666
شنبه 26 اسفند 1385, 20:17 عصر
به نظر من هم علاقه مهم است شاید سی شارپ مثلا قوی ترین زبان باشه ولی اگه علاقه ای نداشته باشد قاعدتا برای کار شما ضعیفترین هست من خودم دلفی کار میکنم ولی پشنهادم سی شارپ هست اگه راحت بخوای یاد بگیری vb اگه خیلی بخوای کارا عجیب قریب بکنی سی شارپ اینم بگم بازار کار به نوع زبان نیست به اینه که بتونی کاری که هست انجام بدی زبان دلفی زبان بسیار قوی هست و خوب نسبت به وبی سختره و از سی شارپ راحت تر
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.