ورود

View Full Version : استخراج دستورات از فایل تولید شده توسط sql profiler

hamed_bostan
جمعه 18 اسفند 1385, 14:09 عصر
با سلام .
می خوام ببینم چطور می تونم دستورات و tsql هایی رو که sqlprofiler تولید کرده رو از طریق برنامه نویسی از اون استخراج کنم . کسی می دونه این فایل رو چطوری می تونم با برنامه بخونم طا چطور می تونم به یه فایل text کانورت کنم؟

AminSobati
جمعه 18 اسفند 1385, 19:55 عصر
این تابع اطلاعات ذخیره شده Profiler بصورت فایل رو تبدیل به نمای جدولی شکل میکنه:
fn_trace_gettable

hamed_bostan
جمعه 18 اسفند 1385, 20:29 عصر
این که خیلی کمکم کرد ممنونم اما حالا به یه مشکل دیگه بر خوردم و اون اینکه من می خوام profiler رو روی دیتابیس روی اینترنتم فعال کنم که از همه اتفاقاتی که روی دیتابیسم می افته رو لیست کنه با دستوراتش . می دونین چطور این کار رو بکنم روی هاست اینترنتم

AminSobati
جمعه 18 اسفند 1385, 21:26 عصر
اجرا کردن Profiler نیاز داره که شما عضو sysadmin باشید که اگر Dedicated Server ندارید، پس قائدتا نباید این Permission رو به شما داده باشند

hamed_bostan
جمعه 18 اسفند 1385, 23:52 عصر
نمیشه با یه سری tsql ها اونو تنظیم و ست کرد مثلا من دیدم جزو یکی از تنظیمات هست که می تونی بگی نتایج رو توی یه جدول از database بریزه . بعد اوان import کنیم . واسه من این خیلی حیاتیه. ضمنا ممنون از پیگیریتون

AminSobati
شنبه 19 اسفند 1385, 08:32 صبح
میشه این کار رو انجام داد ولی همونطور که عرض کردم استفاده از امکانات Trace اختیارات بالایی نیاز داره. یعنی مشکل سر جاشه!

hamed_bostan
شنبه 19 اسفند 1385, 09:58 صبح
خیلی ممنون از لطفتون
پس می تونم در صورت داشتن این permittion ها این کار رو بکنم .

linux
شنبه 19 اسفند 1385, 11:08 صبح
خیلی ممنون از لطفتون
پس می تونم در صورت داشتن این permittion ها این کار رو بکنم .

یک هارد بخر برای طرف بفرست! چون اگر این کار را کنی و sqlserver هم یک سرور شلوغی باشه روزانه بالای 50 مگ برای خروجی درست می کنه

AminSobati
شنبه 19 اسفند 1385, 11:32 صبح
البته با توجه به اینکه میشه Filter انجام داد، حجم خروجی هم تا حدی قابل کنترله. ولی بدون Profiler میتونین با کد نویسی، عملیات مهم کاربرها رو خودتون Log کنین