ورود

View Full Version : مشکل در نصب fast report

delphiprog3000
شنبه 19 اسفند 1385, 20:07 عصر
سلام دوستان عزیز من در نصب فست ریپورت مشکل داشتم بعدا با نصب یکسری کامپوننت که شامل(dclfrx7,dclfrxbde7,dclfrxdb7,dclfrxdbx7,d clfrxe7,dclfrxtee7,dclfs7,dclfsado7,dclbde7,dclfsd b7,dclfsibx7,dclfstee7
رو نصب کردم حتی تمام فایلها با پسوند bpl,dcp را داخل شاخه win32 کپی کردم.

ولی وقتی یه object میزارم رو صفحه و اجرا میکنم برنامرو به من error میده.

Error:Not found frxclass

حالا اگه کسی بتونه به من کمک کنه ازش ممنون میشم

امیدوارم با مطرح کردن این سوال مشکل بیشتر دوستان حل شود.
با تشکر

omidsm
یک شنبه 20 اسفند 1385, 13:01 عصر
fast report شما free یا trial است؟

babak869
یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:15 عصر
سلام دوستان عزیز من در نصب فست ریپورت مشکل داشتم بعدا با نصب یکسری کامپوننت که شامل(dclfrx7,dclfrxbde7,dclfrxdb7,dclfrxdbx7,d clfrxe7,dclfrxtee7,dclfs7,dclfsado7,dclbde7,dclfsd b7,dclfsibx7,dclfstee7
رو نصب کردم حتی تمام فایلها با پسوند bpl,dcp را داخل شاخه win32 کپی کردم.

ولی وقتی یه object میزارم رو صفحه و اجرا میکنم برنامرو به من error میده.

Error:Not found frxclass

حالا اگه کسی بتونه به من کمک کنه ازش ممنون میشم

امیدوارم با مطرح کردن این سوال مشکل بیشتر دوستان حل شود.
با تشکر

سلام
کی گفته که باید کامپوننتها رو در شاخه Win32 کپی کنید؟
لطفا مقاله آموزشی نصب کامپوننت فست ریپورت رو از این ادرس بردارید

http://www.Delphi-Magic.com/source.php

موفق باشید

delphiprog3000
دوشنبه 21 اسفند 1385, 09:16 صبح
دوست عزیزم بابک جان
من مطلب های آموزشی رو خوندم فایده نداره اگه میخواستم مطلب بخونم که اینجا مطرح نمیکردم عزیز

اگه کسی بتونه راههایی رو که خودش رفته بگه خیلی بهتر از مطلبه چون مطلب ها بعضی وقتها گنگ هستند.

مشکل من اینه که وقتی برنامه اجرا میشه به من Error میده و میگه File not found frx.dcu

حالا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.

با تشکر از همه عزیزان

babak869
دوشنبه 21 اسفند 1385, 11:48 صبح
متاسفانه مشکا ما اینه که بدون زحمت میخوایم به پله آخر برسیم . شما اگه زحمت بکشید و اون مقاله رو مطالعه کنید وقتتون بیهوده تلف نمیشه.
اون ایراد به دلیل اینه که شما دارید پکیجهای RunTime رو نصب میکنید نه DesignTime !!!!

مسیر دریافت مقاله

http://www.Delphi-Magic.com/source.php

delphiprog3000
دوشنبه 21 اسفند 1385, 20:45 عصر
دوست عزیز من من قصد جسارت نداشتم از لطف تو در این ضمینه ممنونم من سعی خودمو دوبا ره میکنم.

نا برده رنج گنج میسر نمیشود.

babak869
سه شنبه 22 اسفند 1385, 08:19 صبح
سلام
خواهش میکنم مساله ای نیست . منم ناراحت نشدم.فقط دوست دارم که شما و بقیه زودتر به جواب و نتیجه مطلوب برسید
ببینید من توی دومین ارسال پرسیدم نسخه شما فول سورسه یا تریال ؟ نگفتید . گفتم مقاله رو بخونید که نخوندید . شما بگید از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید تا بتونم راهنماییتون کنم
اکثر نسخه های ک ر ک شده این مشکل رو دارند.
موفق باشید

delphiprog3000
سه شنبه 22 اسفند 1385, 09:17 صبح
سلام به همه دوستان و دلسوزان سایت برنامه نویس

من با راهنمایی آقای احدی و یک لینک از وبلاگ آقای محمودی فقط دوستان باید به ترتیب مراحل این کار را انجام دهند که که مثل من دچار مشکل نشوند.

اینم لینکhttp://delphigroup.blogfa.com/

موفق باشید.

delphiprog3000
سه شنبه 22 اسفند 1385, 13:07 عصر
راه حل نصب Fastreport ver(3.20)

1.ابتدا در قسمت Component و سپس روی Installpackage و سپس ب روی Add رفته و تمامی فایلهای bpl را که در زیر ذکر میکنم را انتخاب کنید.

dclfrx7,dclfrxbde7,dclfrxdb7,dclfrxdbx7,d clfrxe7,dclfrxtee7,dclfs7,dclfsado7,dclbde7,dclfsd b7,dclfsibx7,dclfstee7

2. در قسمت Component روی Newcomponent و بعد از آن در قسمت (Tfrxdbcomponents(frxclass
را انتخاب کنید.

3.در قسمت Searchpath آدرس پوشه فست ریپورت در قسمت Source را بدهید و سپس Install را بزنید.

راه حل نصب Fastreport ver(2.51)

1.شبیه به روش بالا ولی با این تفاوت که فایلهای bpl زیر را انتخاب کنید.

Fr7.bpl , Frado7.bpl , Frbde7.bpl ,Frdbx7.bpl , Fribx7.bpl

2.کاملا شبیه روش بالا

3.کاملا شبیه روش بالا

روش کلی نصب این کامپوننت بود امیدوارم مفید واقع بشه.

با تشکر(بابک)

marmar
چهارشنبه 05 دی 1386, 10:15 صبح
سلام
من از این راهی که شما گفتید برای نصب fast report4 استفاده کردم اما error می ده
و من نمی تونم هیچ کدوم از این فایلها رو تو instal package اضافه کنم و پیغام خطا میده می گه rtl100.bpi not found البته همه ی این فایلهایی رو که گفتید من شماره 10 رو داشتم dclfstee7 ، dclfstee10 حالا باید چی کار کنم؟

vcldeveloper
چهارشنبه 05 دی 1386, 19:44 عصر
پیغام خطا میده می گه rtl100.bpi not found البته همه ی این فایلهایی رو که گفتید من شماره 10 رو داشتم dclfstee7 ، dclfstee10 حالا باید چی کار کنم؟rtl100.bpl پکیج Run-time خود دلفی هست و ربطی به FastReport نداره. فکر کنم نسخه 10 مربوط به دلفی 2006 باشه.
شما مطمئن هستی که نسخه دلفی برای نصب را درست انتخاب کردی؟!

mehdis2
شنبه 27 بهمن 1386, 18:03 عصر
سلام
من از rapidsahr دانلود کردم fast repor تو ولی licene key میخواد کسی می تونهه کمکو کنه ممنون میشم
seifi64@gmail.com