PDA

View Full Version : ارتباط با پایگاه داده accses



M * M * A
یک شنبه 20 اسفند 1385, 00:43 صبح
با سلام
چه جوری می شه با کد نویسی بدون استفاده از دستورات sql , فیلدی را ایجاد کنم.
add,edit,update,delete

hdv212
یک شنبه 20 اسفند 1385, 01:41 صبح
میشه منظورتو واضح تر بگی، یعنی میخوای از دیتابیس استفاده نکنی ؟؟ اگر میخوای از دیتابیس استفاده کنی باید از زبان SQL استفاده کنی،اگه میخوای از دیتابیس استفاده نکنی باید داده ها رو در Arraylist بریزی و اونا رو Serialize کنی و روی هارد ذخیره کنی،اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم بیشتر کمکت کنم ..

M * M * A
دوشنبه 21 اسفند 1385, 01:23 صبح
من می خواهم ار دیتابیس استفاده کنم ولی دستورات برای add,delete,update,search نمیدونم.
اگر میشه این کد ها را توضیح دهید.:گریه:

omid_Ahmadi
دوشنبه 21 اسفند 1385, 08:15 صبح
فکر کنم شما لازم دارید که یه کتاب در این زمینه مطالعه کنید، با توضیح این دستورات مشکل شما حل نمیشه.
موفق باشید.

M * M * A
دوشنبه 21 اسفند 1385, 10:19 صبح
من چند تا کتاب گرفتم ولی هیچ کدام واضح در ضمینه پایگاه داده توضیح نداده

احمد سامعی
دوشنبه 21 اسفند 1385, 10:56 صبح
من چند تا کتاب گرفتم ولی هیچ کدام واضح در ضمینه پایگاه داده توضیح نداده

درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

با اجازه مدیر بخش و آقای امید احمدی:

شما کتاب آموزش SQL در 21 روز از انتشارات نص رو مطالعه کنید فوق العاده است، مطمئن باشید بدون استاد همه چیز رو یاد می گیرید.

پایدار باشید.

احمد سامعی
دوشنبه 21 اسفند 1385, 10:58 صبح
میشه منظورتو واضح تر بگی، یعنی میخوای از دیتابیس استفاده نکنی ؟؟ اگر میخوای از دیتابیس استفاده کنی باید از زبان SQL استفاده کنی،اگه میخوای از دیتابیس استفاده نکنی باید داده ها رو در Arraylist بریزی و اونا رو Serialize کنی و روی هارد ذخیره کنی،اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم بیشتر کمکت کنم ..

ببخشید استاد اگر می شه یک مثال ساده (نمونه کد) در این مورد بزارید
با تشکر

پایدار باشید.

Alireza_Salehi
دوشنبه 21 اسفند 1385, 11:37 صبح
اگر می خوای با دیتابیس کار کنی SQL حتما لازمه ، اگر داده ها زیاد (البته امیدوارم مفهوم زیاد رو بدونید) باشند اون Array List و ... کارایی نداره ، چه کاریه داده هارو توی فایل ذخیره کنیم بعدش هم جستجو و .... ، کی میره این همه راهو!
تازه این طوری امکانات دیتابیس رو هم در اختیار ندارید!


پیشنهاد میکنم حتما یه کتاب درست وحسابی بخونید (کتابهای ترجمه فقط برای شروع خوبند )، البته اگر از MSDN و Sample های خود مایکروسافت استفاده کنید خیلی بهتره!


http://www.barnamenevis.org/forum/images/ranks/rank_moderator.gif (http://samples.gotdotnet.com/quickstart/howto/doc/adoplus/ADOPlusOverview.aspx)http://samples.gotdotnet.com/quickstart/howto/doc/adoplus/ADOPlusOverview.aspx

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa302325.aspx

M * M * A
سه شنبه 22 اسفند 1385, 18:53 عصر
اگر میشه یک برنامه با قابلیت حذف و اضافه و جستجو بگزارید

omid_Ahmadi
سه شنبه 22 اسفند 1385, 19:47 عصر
اگر میشه یک برنامه با قابلیت حذف و اضافه و جستجو بگزارید


دوست عزیز، طبق مواردی که شما گفتید، مشکل شما با سمپل و نمونه برنامه حل نمیشه. باید کتابی در این مورد مطالعه کنید.

*unos*
پنج شنبه 04 مرداد 1386, 14:28 عصر
using System.Data.OleDb;
.
.
private void Main_Load(object sender, EventArgs e)
{

con.Open();
OleDbDataAdapter oleDataAdapterbimeh = new OleDbDataAdapter("select * from tell", con);
DataSet datasetbimeh = new DataSet();
oleDataAdapterbimeh.Fill(datasetbimeh, "tell");
dataGridView1.DataSource = datasetbimeh;
dataGridView1.DataMember = "tell";
}

سلام این کد ارتباط با پایگاه داده اکییه.
حالا یه خورده رو این کدها فک کن حذف و اضافه و ویرایش و خودت بنویس