View Full Version : ASp.net02 Problem(gridview(
missdarya
یک شنبه 20 اسفند 1385, 14:11 عصر
سلام، من دارم با asp.net 02 یه برنامه مینویسم، برای نمایش اطلاعات از gridview استفاده کردم(db=SqlServer)، برای یک سزی از کاربر ها میخوام property : autogeneratedeletbutton و autogenerateeditbutton رو فعال کنم. به این ترتیب که کاربر با کلیک روی edit اطلاعات رکورد مشخص شده رو در text box ببینه و هر کدوم از txt ها رو بتونهupdate کنه!
وقتی روی خود edit دبل کلیک میکنم،event ای که برای کد نویسی میاد SelectedIndexChanged هست، در حالی که وقتی میخوام کد بنویسم، حتی selectedindex رو نمیشناسه!
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه ممنون میشم
Alireza_Salehi
یک شنبه 20 اسفند 1385, 15:29 عصر
کافیه اون دکمه هایی رو که گفتید فعال کنید بقیه کار رو خود گرید ویو انجام میده!
فقط مقادیر null رو قبول نمیکنه ،باید Command های مربوطه رو اصلاح کنید!
missdarya
یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:34 عصر
مرسی از راهنماییتون، ولی با true کردن این prperty ها هیچ کمکی بهم نشد!
Alireza_Salehi
یک شنبه 20 اسفند 1385, 17:58 عصر
موقع وصل کردن گرید ویو به دیتابیس (Configure Data Source) در صفحه Configure the Select Statement دکمه Advanced را بزنید و گزینه Generate Inser,Update, and Delete Statements را انتخاب کنید.
در این صورت با True کردن اون خاصیت ها خود گرید ویو به طور اتوماتیک و بدون کد نویسی این کار ها رو انجام میده!
missdarya
یک شنبه 20 اسفند 1385, 19:03 عصر
من الان به db وصل هستم! چه جوری وارد advance بشم الان؟
ببخشید که همش سوال میپرسم!ولی تا حالا با .net هیچ برنامه ای ننوشتم! انقد باهاش کلنجار رفتم تا موفق شدم ، حالا فقط همین قسمت از برنامم مونده. خیلی هم عجله دارم چون پروژه پایان دوره کاردانیمه و حالا به خاطر قبول شدن در کنکور کارشناسی ناپیوسته باید با سرعت تمومش کنم!
بازم ممنونم از راهنماییتون
Alireza_Salehi
یک شنبه 20 اسفند 1385, 19:59 عصر
شما چه جوری وصل شدی!
سمت راست بالای گرید ویو یک دکمه کوچک مثلثی هست ، روی اون کلیک کن گزینه Configure Data Source رو انتخاب کن و مراحل را ادامه بده تا یک دکمه Advanced ببینی!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.