ورود

View Full Version : نیاز به راهنمایی فوری

rahro
دوشنبه 21 اسفند 1385, 07:19 صبح
سلام
بدلیل رسیدن به انتهای سال مالی - مجبورا برنامه ای طراحی کردم که عملیات بستن حسابهای مالی واحدهای تحت پوشش رو بصورت اتوماتیک انجام دهد چون برنامه واحدها فاکس تحت داس بود مجبور شدم از FOXPROX برای نوشتن برنامه ام استفاده کنم ولی به محض EXE کردن - برنامه به اولین خط فرمان SQL در سایر پی سی ها (غیر از سیستم خودم ) که یکسری از داده ها رو در یک کرسور ذخیره میکنه این خطا را میده

FEATURER NOT AVAILABLE
البته اگر همین برنامه را بصورت FOXPROX NAME.PRG اجرا کنم این خطا مشاهده نمیشود؟!
علت نقص از کجاست ؟!
سوال دیگه اینکه چرا این برنامه توی FOX یا FOXPROL اجرا نمیشه ؟؟! آیا حافظه کافی در اختیار نداره یا فرامین SQL دراین محیطها اجرا نمیشوند؟

farhad_shiri_ex
دوشنبه 21 اسفند 1385, 08:48 صبح
دوست عزیز از فاکس پرو 2.6 استفاده میکنید یعنی کامپایلر تان ویرایش 2.6 فاکس پرو تحت داس است.اگر اینطور نیست.
این خطا به علت این است که شما از کامپایلر 2.6 استفاده نمیکنید.
شما از کامپایلر نسخه پایین استفاده می کنید.
اگر کامپایلر تان 2.6 است به من اطلاع دهید.

rahro
دوشنبه 21 اسفند 1385, 09:28 صبح
دوست عزیز از فاکس پرو 2.6 استفاده میکنید یعنی کامپایلر تان ویرایش 2.6 فاکس پرو تحت داس است.اگر اینطور نیست.
این خطا به علت این است که شما از کامپایلر 2.6 استفاده نمیکنید.
شما از کامپایلر نسخه پایین استفاده می کنید.
اگر کامپایلر تان 2.6 است به من اطلاع دهید.
بله دوست عزیز از کامپایلر 2.6 استفاده میکنم :ناراحت:

kia1349
دوشنبه 21 اسفند 1385, 11:42 صبح
این خطا داره میگه که شما از امکانی میخواهید استفاده کنید که در دسترس نیست

farhad_shiri_ex
دوشنبه 21 اسفند 1385, 13:47 عصر
بله دوست عزیز از کامپایلر 2.6 استفاده میکنم :ناراحت:

دوست عزیز
شکل نوشتن دستورات SQL شما به چه صورت است ؟
چون که فاکس پرو نوشتن دستورات SQL را به هر فرمت قبول نمی کند.
پیشنهاد من استفاده شما البته اگر از Screen Wizard استفاده کرده اید استفاده از RQBE می باشد.
منتهی در صورتی که تمایل داشتید قسمتی از سورس خود را که با دستورات SQL می باشد برایم ارسال نمایید تا انشاالله بتوانم کمکتان کنم.

rahro
سه شنبه 22 اسفند 1385, 06:40 صبح
متوجه نمیشوم !
حقیر عرض کردم خود پروژه قبل از ساختن exe در محیط foxprox به راحتی اجرا میشود و خطایی هم نمیدهد.!
البته من با گذاشتن یک ارورینگ در ابتدای برنامه و پرش خطای 1001 سر سیستم رو شیره مالیدم (ببخشید:خجالت: ) ولی خوب میخوام بدونم علت چیه ؟!