View Full Version : راست به چپ در Rich TexBox
rezamim
دوشنبه 21 اسفند 1385, 13:31 عصر
با سلام
میخواستم سئوال کنم برای راست به چپ کردن rich textbox انجام چه کاری بهتره؟
منظور من selalignment نیست. منظورم کاری هست که با زدن دکمه ctrl+right_shift انجام میشه و کل پاراگراف راست به چپ میشه.
ممنون
farhad_shiri_ex
دوشنبه 21 اسفند 1385, 13:52 عصر
دوست عزیز برای استفاده از این تکنیک شما می توانید از ماژولهای microsoft form 2.0 استفاده نمایید.
البته من کلاسی که بتوان تاریخ فارسی با رعایت راست / چپ و TextBox و EditBox برای فیلدهای MEMO با رعایت چپ و راست کردن و همچنین تغییر پاراگراف از چپ به راست کردن را دارم.
در صورت نیاز می توانید به من اعلام نمایید.
mehran_337
دوشنبه 21 اسفند 1385, 14:08 عصر
فری جان ! نیاز می باشد . خیلی هم می باشد . همیشه هم می باشد .
همینجا بزار دیگه قربون شکل ماهت. می گی و تشنه می کنی؟!!
rezamim
دوشنبه 21 اسفند 1385, 15:59 عصر
دوست عزیز برای استفاده از این تکنیک شما می توانید از ماژولهای microsoft form 2.0 استفاده نمایید.
آیا این ماژول (microsoft form 2.0) امکان انتخاب فونتهای مختلف ، رنگ فونت و ... را دارد؟
farhad_shiri_ex
دوشنبه 21 اسفند 1385, 16:36 عصر
فری جان ! نیاز می باشد . خیلی هم می باشد . همیشه هم می باشد .
همینجا بزار دیگه قربون شکل ماهت. می گی و تشنه می کنی؟!!
دوست گرامی این عکسی که در پروفایل شماست اگر حقیقی است چهره شما خیلی به نظرم آشنا می آیید.آشنایی از قبل نداریم!!!!....
فایل MicroSoft From 2.0 به همراه DLL و فایل ماژولهایش MSM برایت ارسال می کنم منتهی باید قبل از استفاده Register شود. برو حالشو ببر
اما اگر نتونستی از اون استفاه کنی آدرس ایمیلتو برام بذار تا یه حال مجلسی دیگه بهت بدم!
rahro
سه شنبه 22 اسفند 1385, 06:53 صبح
نمیشه یک حال مجلسی هم به حقیر بدی
rahro_ali@yahoo.com
rezaTavak
سه شنبه 22 اسفند 1385, 08:48 صبح
آیا این ماژول (microsoft form 2.0) امکان انتخاب فونتهای مختلف ، رنگ فونت و ... را دارد؟
سلام
نه امکانش نیست.
ببخشید من خیلی وقته دیگه لینوکس سیستم عاملم هست وگرنه امتحان میکردم.
farhad_shiri_ex
سه شنبه 22 اسفند 1385, 10:20 صبح
سلام
نه امکانش نیست.
ببخشید من خیلی وقته دیگه لینوکس سیستم عاملم هست وگرنه امتحان میکردم.
دوست عزیز!
با تشکر از بذل عنایت جنابعالی راجع به این بحث باید خدمتتان عرض کنم البته در جواب دوست عزیزی که سوال کرده بود آیا می توان فونت و یا Fore Color این شی را تغییر داد باید بگوییم که بله این کار شدنی است حتی از داخل برنامه منتهی مراتب به شرط این که شما بتوانید کلاسی طراحی نمایید. و اشیاء مورد نیاز فرم هایتان را از داخل کلاس Inherited Object نمایید.
mehran_337
سه شنبه 22 اسفند 1385, 12:39 عصر
همه این مزایا و یا معایب یک طرف ، اینکه یک کامپوننت است و اشیاء استاندارد خود فاکس نیست در tag یا keypress و یا رفتن از فیلدی به فیلد دیگر مشکلاتی خواهد داشت.
یعنی بهترین کار اینه که از این dll یک کلاس درست کنی و خیلی اجزاشو دستکاری کنی . در ضمن اگه خاصیت thems در فرم فعال باشه این کلاس بصورت اشیا کلاسیک ویندوزی نمایش داده می شه اما خب با تغییر رنگ بوردر و فلات کردن شی می شه ماست مالیش کرد.
البته در تایید پیشنهاد آقای شیری باید عرض کنم شی قدرتمندیه.
دوست گرامی این عکسی که در پروفایل شماست اگر حقیقی است چهره شما خیلی به نظرم آشنا می آیید.آشنایی از قبل نداریم!!!!....
بله عکس خودمه . ولی خب منکه شمارو ندیدم اظهار نظر کنم. به هر حال شاید هم آشنا باشیم.
اما اگر نتونستی از اون استفاه کنی آدرس ایمیلتو برام بذار تا یه حال مجلسی دیگه بهت بدم!
خداییش دلگیر نشی ها ! ولی آخه قرار بود هر چی هست بزاری همه استفاده کنند . به هر حال فکر کنم یه ماکرو باید درست کنم تا زیر نوشته های آقا فرهاد بنویسه "اگه همیجا بزاری ممنون می شیم" :قهقهه: :چشمک:
rezaTavak
سه شنبه 22 اسفند 1385, 13:43 عصر
سلام
به این متن نگاه کن:
متن آزمایشی
آیا FM20 هم می تواند چنین متنی را تولید کند؟
من که فکر نکنم. اگر میشه یک مثل قرار دهید.
mehran_337
سه شنبه 22 اسفند 1385, 14:35 عصر
خب این richtext باید باشه دیگه مسلمه که نمی تونه.
آقای توکل ! چرا اینو پرسیدین؟ تا اونجایی که یادمه کلاسی برای جستجوی سریع خودتون نوشته بودید که کارش فوق العاده بود. دیگه توی این شی تسلط لازم رو دارید
rezamim
سه شنبه 22 اسفند 1385, 15:33 عصر
دوست عزیز!
با تشکر از بذل عنایت جنابعالی راجع به این بحث باید خدمتتان عرض کنم البته در جواب دوست عزیزی که سوال کرده بود آیا می توان فونت و یا Fore Color این شی را تغییر داد باید بگوییم که بله این کار شدنی است حتی از داخل برنامه منتهی مراتب به شرط این که شما بتوانید کلاسی طراحی نمایید. و اشیاء مورد نیاز فرم هایتان را از داخل کلاس Inherited Object نمایید.
منظور بنده همانی بود که جناب توکل متوجه شده اند.
نه اینکه کل فونت و forecolor را تغییر بدهیم! منظور اینست که آیا با ماژول مورد نظر شما میتوان متنی مانند آنچه در Rich Textbox امکان تولید دارد ، ایجاد کرد؟
البته خوشبختانه به جواب سئوال خودم رسیدم.
thisform.olerTF.textRTF = "{\rtf1\fbidis\ansi\ansicpg1256\deff0\deflang1025{\ fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 Arial;}};
\viewkind4\uc1\pard\rtlpar\qr\fs18 ;
\par }"
اگر در ابتدای ایجاد یک متن جدید کد بالا را قرار دهیم پاراگراف راست به چپ میشود.
farhad_shiri_ex
سه شنبه 22 اسفند 1385, 16:07 عصر
سلام
به این متن نگاه کن:
متن آزمایشی
آیا FM20 هم می تواند چنین متنی را تولید کند؟
من که فکر نکنم. اگر میشه یک مثل قرار دهید.
با سلام !
دوست عزیز منظور شما از این متن این است که بتوان در یک TEXTBOX ویا EDITBOX از چند نوع قلم مختلف با رنگهای مختلف استفاده نمود باید بگوییم که بله شدنی است در همین ماژول هم شدنی است منتهی مراتب صادقانه عرض کنم شما حاضرید سورسهایی که سالها برایش زحمت کشیده اید به راحتی انتقال دهید. محال ممکن است چنین باشد.
ولی برای اینکه حسن نیت خود را نشان دهم و همچنین احترام به نظرتان گذاشته باشم در صورت نیاز به این کلاس برایم میل بزنید با تشکر!
Farhad_shiri_ex@yahoo.cmo
mehran_337
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 08:28 صبح
شما حاضرید سورسهایی که سالها برایش زحمت کشیده اید به راحتی انتقال دهید. محال ممکن است چنین باشد.
اگه به پستها نگاه کنین می بینین خیلی از بچه های این کارو کردن.
همین آقای توکل با همین dll کلاس بسیار جالبی برای سرچ ساخته بودند . که سورسشم هست
در برنامه ای دیگر همراه با آقای حیدری کیا تقویم شمسی با هزار و یک قابلیت را طراحی کردند و همینجا گذاشتند و ...
ببخشید دوست عزیز !
اطلاعاتتون خیلی خوبه و خیلی هم زحمت کشیدین . اما اینجا نه کسی چیزی رو به رخ کشیده نه انتظار بیجا داره. بلکه به نحوی مشکل داره و وقتی بچه ها می گن ما هستیم شما بگین دیگه فیلتر نمی کنند . هر چی هست همینجاست تا دیگران که تازه اومدن هم بتونن استفاده کنند.
اینکه سوال می شه آیا شدنیه جوابش این نیست که بله یا خیر بلکه مشکلش اینه که چطوری شدنیه.
آقای حسین زاده (بی نیاز) هم برای کارهایی که انجام می ده خیلی زحمت می کشه و براشون نرخ تعیین می کنه اما هر وقت هم اشکالی داشتیم همه کارهایی رو که انجام داده بود خط به خط آموزش هم می ده.
خدا رو شکر این سایت پراز کسانی هستند که می کارند تا دیگران بخورند چون چیزی که خورده بودند را دیگران کاشتند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.