PDA

View Full Version : DsgnIntf چیه

Sohrab_Tapar
دوشنبه 21 اسفند 1385, 19:04 عصر
من میخام یه کمپوننت رو کمپایل کنم ولی این error رو میده
File Not found : 'Dsgnintf.dcu'

Valadi
دوشنبه 21 اسفند 1385, 20:40 عصر
این یک فایل dcu است که در لایبری دلفی موجود نیست !!!!
شاید شما کامپونتی را نصب کردید اما فایهای dcu در لایبری کپی نکرده باشی
دوست خوبم آقای احدی یک مقاله ای آموزش نصب کامپونت در سایت قرار داده که مشکلاتان را حل می کنه جستجو کن پیدا می کنی
ضمنا من جسارت کردم به اساتیدم و در سایت قراردادم

Sohrab_Tapar
سه شنبه 22 اسفند 1385, 10:21 صبح
نه عزیز به این چیزا ربطی نداره مربوط میشه به editor های استفاده شده در اون کمپوننت که مال خود دلفی هم هستند ولی بشون گیر میده نمی دونم چرا
البته خودم به یک شکلی مشکل رو حل کردم ولی خیلی کار روتینی نیست که اینجا بنویسم
اگه کسی از دوستان میدونه این مشکل دقیقا مربوط به چیه و روش اصلی حلش چیه ممنون میشم

MNosouhi
سه شنبه 22 اسفند 1385, 14:48 عصر
نه عزیز به این چیزا ربطی نداره مربوط میشه به editor های استفاده شده در اون کمپوننت که مال خود دلفی هم هستند ولی بشون گیر میده نمی دونم چرا
مشکل دقیقا همون چیزی که آقای ولیدی فرمودن ، یعنی دلفی نمیتونه 'Dsgnintf.dcu' رو پیدا کنه ، برای حل این مشکل ، نام همین فایل را جستجو کنید تا در کامپیوترتون پیداش کنید ، سپس اون را در مسیر کتابخانه دلفی کپی کنید و یا اینکه مسیرش رو از طریق tools-->environment Option-->Library به دلفی معرفی کنید.

Sohrab_Tapar
سه شنبه 22 اسفند 1385, 15:49 عصر
میدونم
مسیرش هم Borland\Delphi7\Source\ToolsAPI هست و من هم همین کار رو انجام دادم ولی این فایلها بطور کامل کمپایل نمیشدن و یه یونیت proxies رو پیدا نمیکرد که من قسمتهایی که از اون یونییت رو میخواست استفاده کنه حذف کردم ومشکلم حل شد
این در حقیقت همون کار غیر روتینی بود که تو پست قبلی گفتم

hossein taghi zadeh
سه شنبه 22 اسفند 1385, 17:15 عصر
یونیت dsgnintf یکی از یونیت های دلفی 5 است شما باید نام این یونیت را از قسمت Uses پاک کرده و به جای آن designintf, designeditors را جایگزین کنید.

یونیت dsgnintf مربوط به ساخت و ثبت EditorProperty برای یک ویژگی خاص کامپوننت می باشد.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
با اهل دل شرح غم خود نمی‌کنم تقدیر غصه دل من ناشنیدن است.