ورود

View Full Version : database share

mehran_337
سه شنبه 22 اسفند 1385, 13:16 عصر
برای اولین بار برنامه ام را در شبکه گذاشتم . دیتابیس مشترک روی سرور قرار داره و روی هر کلاینت باید برنامه و یکسری فایلها نصب بشه.
حالا وقتی پوشه Dbase را در سرور share کردم دیدم کاربر نمی تونه آپدیت کنه مگر اینکه نوع شیرینگ باید طوری باشه که کاربر هم اجازه ویرایش داشته باشه .
این موضوع منو نگران کرده که اگر اینطور باشه پس کاربر می تونه به فایلهای دیتابیس روی سرور هم دسترسی مستقیم داشته باشه .
1- پس امنیت کار اینجا خیلی پایینه
2 - و همینطور گزینه open database share اینجا چه معنا داره ؟؟
الگوریتم کارم درسته؟

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 17:23 عصر
برای اولین بار برنامه ام را در شبکه گذاشتم . دیتابیس مشترک روی سرور قرار داره و روی هر کلاینت باید برنامه و یکسری فایلها نصب بشه.
حالا وقتی پوشه Dbase را در سرور share کردم دیدم کاربر نمی تونه آپدیت کنه مگر اینکه نوع شیرینگ باید طوری باشه که کاربر هم اجازه ویرایش داشته باشه .
این موضوع منو نگران کرده که اگر اینطور باشه پس کاربر می تونه به فایلهای دیتابیس روی سرور هم دسترسی مستقیم داشته باشه .
1- پس امنیت کار اینجا خیلی پایینه
2 - و همینطور گزینه open database share اینجا چه معنا داره ؟؟
الگوریتم کارم درسته؟

سلام
آقا مهران اخوی شما الگورتیم کارتان درست است .
اما من قبلا در توضیحات راجع به SQL SERVER گفته بودم که ما در VF9 در حالت NATIVE کار می کنیم یعنی باید از مکانیزم FILE SHAREING ویندوز استفاده نماییم که البته کار خوبی نیست ولی کار راه انداز می باشد. اما خوب شما می توانید برای DBC اصلی برنامه تان رمز بگذارید تا کسی غیر مجاز به آن دسترسی نداشته باشد.اگر Event های مربوط به DBC را میشناسی از آنها کمک بگیر.
اما اگر به دنبال یک راه حل مناسب هستید من ADO مبتنی بر SQL SERVER را به شما پیشنهاد می کنم چون در این حالت شما از یک SERVICE دهنده در فرمهیتان استفاده می کنید. چون که در این روش سرعت برنامه شما در تعداد رکوردهای بالا بهتر خواهد بود و همچنین مشکلات عجیب و غریب با نکهای VF9 را دیگر نخواهید داشت.

rahro
پنج شنبه 24 اسفند 1385, 06:44 صبح
سلام
برای DBC اصلی برنامه تان رمز بگذارید تا کسی غیر مجاز به آن دسترسی نداشته باشد.اگر Event های مربوط به DBC را میشناسی از آنها کمک بگیر.

سلام
ممکنه این Event ها رو نام ببرید و در خصوصشان توضیح مختصری بدهید ؟!

mehran_337
شنبه 26 اسفند 1385, 07:52 صبح
ممنون آقای شیری!
من هم با نظر علی آقا موافقم کمی بیشتر توضیح بدید . در مورد رمزگذاری روی دیتابیس اطلاعاتی ندارم متاسفانه !

rezaTavak
شنبه 26 اسفند 1385, 20:13 عصر
اما من MySQL را پیشنهاد میکنم چون:

بر روی بسیاری پلاتفرمها قابل اجراست.
اوپن سورس است.
بسیار سریع است.
و...

rahro
دوشنبه 28 اسفند 1385, 06:34 صبح
اما من MySQL را پیشنهاد میکنم چون:

بر روی بسیاری پلاتفرمها قابل اجراست.
اوپن سورس است.
بسیار سریع است.
و...
بسیار متین
ولی نمیدونم چرا من اصلا خوشم نمیاد برنامه ام متکی به نرم افزار دیگه ای باشه !!
چرا باید حتما در مقابل نرم افزارمون محتاج یک نرم افزار دیگه باشیم؟!
اصلا چرا میکروسافت این گزینه رو داخل خود پروژه ویژوال فاکس نکرد تا یکی از نواقص ویژوال فاکس بپوشه ؟

rezaTavak
دوشنبه 28 اسفند 1385, 13:25 عصر
سلام

بسیاری از قابلیتهایی که در mysql هست را فاکس پرو ندارد. فاکس برای برنامه نویسی سبک طراحی شده و قدیمی است. اینهایی که سایرین دارند جز چیزهای جدید است.
نمیشه این گزینه داخل خود فاکس باشه چون دیگه اون موقع فاکس نیست! MS SQL Server است.