View Full Version : نیاز به تایید LoginID و Password در حین اجرای برنامه
A.Farzin
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 02:20 صبح
با سلام
در زمان اجرای برنامه، هرگاه که درخواستی به دیتابیس ارسال میشود یک کادر باز میشود و میخواهد که لوگین آی دی و پسورد دسترسی به دیتابیس تایید شود، اگر کلید Ok را بزنم برنامه به کارش ادامه میدهد.
چه تنظیمی را در SQL Server به درستی انجام ندادهام که دیتابیس نیاز به این تاییدهای مکرر دارد؟
ممنون
iman_22a
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 03:24 صبح
چه تنظیمی را در SQL Server به درستی انجام ندادهام که دیتابیس نیاز به این تاییدهای مکرر دارد؟
ممنون
احتمالا در Connection String که تعریف کرده اید Persist Security Info=True وجود ندارد . چک کنید .
arshia_
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 08:44 صبح
اگر کانکشن شما دارای خصوصیت login prompt است باید مقدار اونو به false تغییر بدهید
A.Farzin
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 19:49 عصر
احتمالا در Connection String که تعریف کرده اید Persist Security Info=True وجود ندارد . چک کنید .
با تشکر از پاسخ
ولی تمام Persist Security Info من مساوی False است. و خصوصیت login prompt هم در آنها وجود ندارد.
در خصوص اینکه مشکل از تنظیمات SQL Server 2000 است شکی ندارم. چونکه برنامه بدون هیچ مشکلی کار میکرد. مجبور شدم به خاطر تغییر سرور محل دیتابیس را جابجا کنم. وقتی روی سرور جدید SQL Server 2000 را نصب کردم این مساله ظاهر شد.
پس نتیجه میگیرم که یکی از تنظیمات اس کیو ال سرور مانند نصب قبلی آن نیست و موجب تاییدخواهی مکرر لوگینآیدی و پسورد میشود.
ممنون
AminSobati
سه شنبه 07 فروردین 1386, 01:10 صبح
برنامه شما از چه ابزاری استفاده میکنه؟ مثلا چیزی مثل Crystal Report یا ...
چون این پیغام از تنظیمات سمت سرور نیست، به Client برمیگرده. SQL Server هیچ وقت Dialog Box به Client نمایش نمیده!
A.Farzin
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 03:47 صبح
با سلام و سپاس
برنامهام با VB6 نوشته شده و در آن از Crystall Report 9 هم استفاده کردهام. کادر SQL Server Login در جاهائی که برنامه یک کوئری به دیتابیس میزند ظاهر میشود. و گفتم که تغییر سرور باعث آن شد.
باز هم ممنونم
A.Farzin
چهارشنبه 08 فروردین 1386, 15:04 عصر
ضمن تشکر از دوستان
مشکلم حل شد.
بله همانطور که میگفتید مشکل از تنظیمات SQL Server نبود. در Connection String تعریف شده خصوصیتی به نام Integrated Security وجود داشت که مقدا آن را مساوی SSPI قرار داده بودم. وقتی این مورد را از Connection String حذف کردم مشکل حل شد.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=10661&highlight=SSPI
از کمک دوستان ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.