View Full Version : کسی با Homa تو محیط Kubuntu کار کرده؟
Developer Programmer
پنج شنبه 24 اسفند 1385, 19:15 عصر
سلام
نسخه مالتی مدیای هما رو دانلود و نصب کردم. اما هرچی روی آیکون هما کلیک میکنم اتفاقی نمی افته...
دستور زیر رو هم که تو کنسول مینویسم خطا میده...! چی کار کنم درست بشه؟
afshin@afshin-desktop:~$ sudo -i
Password:
root@afshin-desktop:~# gksudo /opt/homa-multimedia/homa.py
-bash: gksudo: command not found
Inprise
پنج شنبه 24 اسفند 1385, 19:35 عصر
هما رو برای گنوم تنظیم کرده اند . چون Ubuntu بصورت پیش فرض امکان لاگین با روت را ندارد برنامه های گرافیکی را باید با gksudo که همان کار sudo را انجام میدهد اجرا کنی ؛ حالا gksudo روی Kubuntu وجود نداره و طبیعتا نمیتونی ازش استفاده کنی . شاید به نظر بی ربط بیاد اما من در کل بهت پیشنهاد میکنم اگر مشتری Ubuntu هستی از خود Ubuntu استفاده کنی و بیخیال بقیه اعضای خانواده اش بشی .
Developer Programmer
پنج شنبه 24 اسفند 1385, 22:26 عصر
جهت بروزآوری سیستم خود میتوانید دکمه Upgrade را فشار دهید و جهت نصب بسته های نرم افزاری و یا انجام تنظیمات خاص میتوانید کنار نام آنها تیک زده و دکمه Install را فشار دهید
مجبور به تحمل محیط خسته کننده گنوم شدم.اوبونتو رو نصب کردم. هما رو اجرا کردم و روی دگمه upgrade کلیک کردم. یه سری بسته ها رو نصب کرد... اما بعدش دیگه وارد خود هما هم نمیشد...
اوبنتو رو دوباره نصب کردم... بدون اینکه upgrade کنم... برنامه دلخواه رو تیک میزنم و install رو انتخاب میکنم . اما یا پیغام میده که بسته هات خراب شدن یا اینکه صفحه یه لحظه می ره و میاد اما هیچی نصب نمیکنه...!
این یعنی چی؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.