View Full Version : row(s) affected
yazdan
یک شنبه 27 اسفند 1385, 19:10 عصر
وقتی از برنامه query analyzer استفاده می کنیم پس از اجرای query تعداد سطرهایی که تحت تاثیر این دستور بوده اند را می نویسد. چگونه می توان در خود دلفی این مقدار را بدست آورد.
ghabil
یک شنبه 27 اسفند 1385, 23:57 عصر
متغییر گلبال @@RowCount همیشه تعداد آخرین تغییرات اعمال شده بوسیله Query رو داره ، کافیه ته کوئریت توی یک پارامتر بگیریش.
yazdan
دوشنبه 28 اسفند 1385, 05:52 صبح
@@RowCount با row(s) affected فرق داره. مثلاً اگه بخواهیم طی یک دستور با یک شرطی تعدادی از سطرها رو پاک کنیم و در پایان هم تعداد سطرهای پاک شده رو بدونیم نمی شه از این روش استفاده کرد. یا اگه می شه من بلد نیستم.
ghabil
دوشنبه 28 اسفند 1385, 13:21 عصر
@@RowCount با row(s) affected فرق داره. مثلاً اگه بخواهیم طی یک دستور با یک شرطی تعدادی از سطرها رو پاک کنیم و در پایان هم تعداد سطرهای پاک شده رو بدونیم نمی شه از این روش استفاده کرد. یا اگه می شه من بلد نیستم.
راستش من فرقشون رو نمیدونم و دقیقا هم نمیدونم چزا نمیشه استفاده کرد ولی واسه امتحان یک Query Analyzer باز کن اینو توش بزن شاید نظرت عوض شد :
DELETE FROM TableName
WHERE *Acondition*
SELECT @@RowCount
m-khorsandi
دوشنبه 28 اسفند 1385, 15:46 عصر
فرقی ندارند،متغیر ROWCOUNT@@ تعداد سطرهایی که تحت تاثیر آخرین دستور بودند رو برمیگردونه.
میتونی از راهی که علیرضا گفت استفاده کنی یا از ویژگی RowsAffected اگه از ADOQuery استفاده میکنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.