ورود

View Full Version : فرستادن دیتا به کابل USB to LPt

CodeGear_Lover
دوشنبه 28 اسفند 1385, 19:01 عصر
سلام

من در حال نوشتن یک برنامه جهت هدایت ربوت مین یاب هستم و قرار است برنامه بر روی لپ تاپ سوار شود از آنجایی که لپ تاپ ها معمولا دارای پورت LPT نیستند، ما یک مبدل USB to LPT خریدیم ولی ویندوز ایکس پی یا 2003 آن را به عنوان LPT2 نمی شناسد بلکه به عنوان یک دستگاه متصل به USB به نام USB Printing Support می شناسد ولی من نمی توانم با این کابل ارتباط بر قرار کنم.http://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon5.gifلطفا به من در این خصوص کمک کنید .

iman_s52
دوشنبه 28 اسفند 1385, 19:08 عصر
من روی یه نمونه سریال به Lan که کار کردم برام یه پورت مجازی می ساخت که با اون مثل یه پورت اصلی اطلاعات روش می فرستادم .
اگه مبدل شما هم همراهش سی دی درایور داشته باشه شاید یه اینجور نرم افزاری داشته باشه ؟؟(البته من روی USB کر نکردم)

DAMAVAND
سه شنبه 29 اسفند 1385, 13:47 عصر
سلام

من در حال نوشتن یک برنامه جهت هدایت ربوت مین یاب هستم و قرار است برنامه بر روی لپ تاپ سوار شود از آنجایی که لپ تاپ ها معمولا دارای پورت LPT نیستند، ما یک مبدل USB to LPT خریدیم ولی ویندوز ایکس پی یا 2003 آن را به عنوان LPT2 نمی شناسد بلکه به عنوان یک دستگاه متصل به USB به نام USB Printing Support می شناسد ولی من نمی توانم با این کابل ارتباط بر قرار کنم.http://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon5.gifلطفا به من در این خصوص کمک کنید .
///////////////////
اگه درایور داره حتما باید اون و نصب کنید!باید توجه کنید ممکن است اونرو به عنوان یه
پورت سریال بشناسه که معمولا همین طوره! وقتی رابط رو وصل کنید یکی به تعداد مودم هاتون
اضافه میشه و یه پورت سریال رو به اون اختصاص میده
که تویه برنامتون میتونید دیتا رو به اون پورت بفرستید

CodeGear_Lover
سه شنبه 29 اسفند 1385, 18:40 عصر
البته من سی دی درایور دارم ولی سی دی درایور برای ایکس پی یا 2003 نیست بلکه درایور برای 98 است. لطفا اگر کسی واقعا با این نوع کابل ها کار کرده است. یک برند خوب از این نوع کابل <و اگر ممکن است محل خرید آن>به من معرفی کند .

rahro
یک شنبه 03 تیر 1386, 06:50 صبح
سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم کسی نیست کمکی بتونه بکنه ؟!!!!

jafari1
سه شنبه 20 شهریور 1386, 18:17 عصر
سلام دوستان
آیا نرم افزاری برای هدایت lpt to usb وحود دارد (حهت چاپ برنامه های تحت داس) لطفا معرفی بفرمایید متشکر میشوم

RESMAILY
دوشنبه 07 آبان 1386, 19:33 عصر
dos2usb dosprn

sirhamed
دوشنبه 07 آبان 1386, 23:23 عصر
salam,
bebakhshid ke laptopam farsi nadare,
man be hameye shoma towsie mikonamke bejaye in ke mobadel ro bekharid ke be driver haye oon cabl mahdood beshid ,
aztarahane electroniketoon bekhahid ke khode chipe mobadel ro estefade konan, na kablesho,
dakhele hameye inha 2 no' chip , bar asase serial ya parallel boodane khorooji estefadeh mishe,
man 2 sal hast ke ba in chip ha proje haye ziady ro anjam dadam,
mitoonam tazmin konam ke be moshkeli nadare,
hameye etela'at az jomle driver dar site sherkate tolid konande mojoode,
WWW.FTDI.com
movafagh bashid
Hamed ,

sirhamed
دوشنبه 07 آبان 1386, 23:34 عصر
salam,
bebakhshid ke laptopam farsi nadare,
man be hameye shoma towsie mikonamke bejaye in ke mobadel ro bekharid ke be driver haye oon cabl mahdood beshid ,
aztarahane electroniketoon bekhahid ke khode chipe mobadel ro estefade konan, na kablesho,
dakhele hameye inha 2 no' chip , bar asase serial ya parallel boodane khorooji estefadeh mishe,
man 2 sal hast ke ba in chip ha proje haye ziady ro anjam dadam,
mitoonam tazmin konam ke be moshkeli nadare,
hameye etela'at az jomle driver dar site sherkate tolid konande mojoode,
WWW.FTDI.com
movafagh bashid
Hamed ,

Valadi
سه شنبه 08 آبان 1386, 07:08 صبح
سلام

با سلام و خسته نباشید کار خیلی جالبی است اما یک پیشنهاد می دم که با بلوتوث (Bluetooth) سیستم دریافت و ارسال سیگنال چنانچه کمک خواستی یک pm بده

موفق و سربلند باشی

pooyeshpajooh
سه شنبه 15 آبان 1386, 13:09 عصر
سلام دوستان
آیا نرم افزاری برای هدایت lpt to usb وحود دارد (حهت چاپ برنامه های تحت داس) لطفا معرفی بفرمایید متشکر میشوم

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=65862

farar_1
شنبه 26 آبان 1386, 08:33 صبح
سلام
شما می تونید برای کارتون از پورت com استفاده کنید و به صورت سریال بفرستید و با آی سی ttl 74232 به طور موازی ازلاغات رو بفرستید:قلب:

RASOOLSOBHANI
جمعه 18 مرداد 1387, 12:49 عصر
mibakhshid font farsi nadaram.salam be agaye sirhamed age momkene baram bishtar toizih bedid darbare usb to parallel.Email:rasol760@yahoo.com

jafari1
جمعه 18 مرداد 1387, 18:20 عصر
سلام
برنامه ای وجود دارد به نام DosPrn که میتوانید از سایتش دانلود کنید و با آن امکان چاپ اطلاعات برنامه هایی که به پرت lpt میفرستند را برای چاپگرهای usp فراهم میکند فارسی هم دارد

abbas-em
سه شنبه 16 مهر 1387, 18:12 عصر
سلام
من یک بارکد پرینتر argox 1000+ دارم .که دو پرت lpt و com رو ساپرت میکند .ولی هنگامی که به کیسی که به عنوان سرور تعریف شده متصل می شود . هیچ گونه پرینتی چاپ نمیکند ولی نشان میدهد که اطلاعات مورد نظر چاپ شده است و پرینتر هم چراغی مبنی بر اینکه اطلاعات مورد نظر را چاپ کرده نشان میدهد از تبدیلcom به usbو lpt به usb هم استفاده کردم هیچ نتیجه ای حاصل نشد. لطفا راهنمایی کنید

sahar_prog
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:36 صبح
سلام می خواستم درباره ارسال و دریافت اطلاعات از طریق USB سیستم با بلوتوث به موبایل و هر بلوتوث دیگر ، مرا راهنمایی کنید

benyaminrahimi
پنج شنبه 28 آبان 1388, 13:35 عصر
سلام

دوست عزیز اگر به جای شما بودم روی پرت com یا usp یا بلوتوث کار می کردم
ولی بهتره انم بدونید
برای کاربری شما تو این برنامه معمولا تو میدون مین یا مناطق خطر ناک از لپتاپای لوکس استفاده نمی کنن

معمولا از لپ تاپ های نظامی شرکت motorola استفاده میشه که هم جور پرت داره

benyaminrahimi
پنج شنبه 28 آبان 1388, 13:36 عصر
سلام می خواستم درباره ارسال و دریافت اطلاعات از طریق USB سیستم با بلوتوث به موبایل و هر بلوتوث دیگر ، مرا راهنمایی کنید

کامپوننتش رو معرفی کردم تو همین انجمن

benyaminrahimi
پنج شنبه 28 آبان 1388, 13:37 عصر

قبلا ابزارش رو تو همین انجمن معرفی کردم

arashonline
چهارشنبه 16 دی 1388, 15:38 عصر
دوست عزیز اگر به جای شما بودم روی پرت com یا usp یا بلوتوث کار می کردم
ولی بهتره انم بدونید
برای کاربری شما تو این برنامه معمولا تو میدون مین یا مناطق خطر ناک از لپتاپای لوکس استفاده نمی کنن

معمولا از لپ تاپ های نظامی شرکت motorola استفاده میشه که هم جور پرت داره

درود بر شما
آخه مشکل اینه که ما لپ تاپ نظامی نداریم، منهم این مشکل رو دارم

به همراه این کابل یه cd بود که درایورش هم توش بود، الان ویندوز کابل رو میشناسه ولی نرم افزاری که می خوام ازش استفاده کنم، پورت LPT رو که چک می کنه و نمی تونه پروگرامر رو پیدا کنه خطا می ده، راهی داره که بشه یه پورت LPT مجازی ساخت
راستی اینم آدرس وبلاگی که سازنده ی کابله:
http://mrkelectronic.blogfa.com/

mosab_vb
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 09:36 صبح
آیا این کابلی که استفاده میشه یک پورت lpt ایجاد می کنه؟آیا میشه با برنامه های ویژوال برای این کابلها برنامه نوشت؟ممنون.

mosab_vb
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 10:08 صبح
اگه میشه از این کابلها استفاده کرد من توی آدرس پورت جای 387 چی باید بنویسم؟لطفا راهنمایی کنید.

mosab_vb
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 20:52 عصر
کسی تا حالا با این کابلها برنامه ننوشته؟لطفا کمک کنید.

real2252002
دوشنبه 27 آبان 1392, 16:16 عصر
سلام
من مي خوام از طريق بلوتوث شت عدد ledرا روشن كنم البته با برنامه vba چه ماژولي را معرفي مي كنيد